Искъра

Модератори: bobopeli, sapuna

bounce
фен клуб-скобар

Искъра

Мнение от bounce »

здр. колеги днес с баща ми закрихме на язовира.бяхме на шипоченския залив хора доволно риба не чак толкова но се пак по добре от капо.един колега на бетона срещо бункера ги беше набарал мн. яко платиките.рибите ги хванахме на дъно на торен на плувка не ги сабрахме.интересното беше че рибите ги хванахме на една захранка от миналата година мисля че беше мондиал но не съм сиг. белгииска е.та докато слагахме от нея рибата си кълвеше когато свърши и забъркахме няква друга беше куче марка отсече и до там нито 1 риба не се хвана повече.после задуха ураганен вятър и риболова свърши.та така като за няколко часа и при положение че оня ден валя сняг добре :D рибите си плуват живи и здрави :)
Прикачени файлове
DSC01443.JPG
DSC01443.JPG (202.38 KiB) Преглеждано 1760 пъти
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Re: Искъра

Мнение от Ivo_Ivanov »

:shock: :drinkers: :lol:
Изображение
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш. :evil:
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

офф а бе що ли пускам теми и аз........ тука в тоя форум само критики за сяко питане и тема....... :Х написал съм ясно рибите плуват живи и здрави кое точно не се разбра........
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Добри риби колега.... заядливци !
Последно промяна от Ribko на Съб Апр 16, 2011 10:11 pm, променено общо 2 пъти.
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

dako71 написа:Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш. :evil:
Последно като проверявах рибата не седеше мирно да я снимаш! Браво, хубави риби колега!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
sirius3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sirius3 »

dako71 написа:Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш. :evil:
А може би трябваше първо да ги изплакне, да ги постави на чиста кърпа, да им каже да не мърдат, а и най важното, да бъдат усмихнати,защото фотото няма да снима!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

bounce написа:офф а бе що ли пускам теми и аз........ тука в тоя форум само критики за сяко питане и тема....... :Х написал съм ясно рибите плуват живи и здрави кое точно не се разбра........
Колега първо поздравления за риболова :wink: било е кеф,второ колегата Дако нищо лошо не каза с поста си.Вече когато правиме репортаж,даваме си труда...защо да не отделиме още 1-2 минути за повече снимки и разбира се с само малко труд-и похубави снимки.Дако, вярвам че с най добри намерения е пуснал тази критика.
И последно-когато вече казваме че пускаме рибите-та това трябва да е върха на репортажата и защо да не се направи снимка и от пускането.
Ето аз за мене си казвам ,не съм некой пускач,но винаги когато пускам-снимам пускането.
Поздрави и с другата тема да ни затвориш на всички муцуните :drinkers: :D :D
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Славистия
новобранец
новобранец

Мнение от Славистия »

:lol: и после бил ги пуснал.... :lol:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

bounce написа:... кое точно не се разбра........
Ние те разбрахме - хванали сте хубави риби, пуснали сте ги!
Само на снимките са малко "опесъчени" - по-добре ги снимай в кофа или както са си в живарника!
И не се стягай - пак да напишеш като има за какво :D !
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Браво колега за риболова, релийза и за това, че го споделяш с нас :prayer: !Който е ходил там знае, че това е един лепкав пясък, който ти влиза и в ......, макарата :butthead: , така ,че е нормално да поомърля "прахосмукачките" :D И няма да се връзваш на колегите- перфекционисти, 'щото и те са прави- така и така правиш от "тавите" репортажни герои, не е лошо да ги поизлъскаш :ANAL: Това прави идеята за релийза по- привлекателна, все повече колеги разберат, че тези риби имат стойност само като риболовен обект, к'во да й ядеш на платиката :drinkers:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Е не съм съгласен, че търпи критика колегата, кво и е на снимката, малко са в пясък само. Нито ножове, плочки от бани, дворове, кървища и т. н има . Това снимал, това пуснал, за което евала. Че требе да има неква етика, требе, ма не да се прекалява...Още веднъж, мерси за споделеното и пускай си теми. Нали занаеш лафа за двата джоба. Премести го и си свиркай. :wink: :drinkers:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
stanislav_lukaev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stanislav_lukaev »

Браво колега, добри риби. И аз бях там, но успях да излъжа само 1 тава около 0.800 гр. на фидера рано сутринта и неколко кустура на мача. Като цяло много слабо като рибата не се влияеше при мен от захранката, като ползвах мондиал, новата на филстар, която хич не ми хареса и фиш мания плюс галета с бял и торен. Не се впрягай на колегите толкова. Наслука!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Браво за хубавите рибоци :smt006 , те такъв дзвер по нашия край нема.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

antivik написа:Браво за хубавите рибоци :smt006 , те такъв дзвер по нашия край нема.
.....................те сигур са без пясък :smt040 :smt040 :smt040
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”