Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Искъра
Искъра
здр. колеги днес с баща ми закрихме на язовира.бяхме на шипоченския залив хора доволно риба не чак толкова но се пак по добре от капо.един колега на бетона срещо бункера ги беше набарал мн. яко платиките.рибите ги хванахме на дъно на торен на плувка не ги сабрахме.интересното беше че рибите ги хванахме на една захранка от миналата година мисля че беше мондиал но не съм сиг. белгииска е.та докато слагахме от нея рибата си кълвеше когато свърши и забъркахме няква друга беше куче марка отсече и до там нито 1 риба не се хвана повече.после задуха ураганен вятър и риболова свърши.та така като за няколко часа и при положение че оня ден валя сняг добре
рибите си плуват живи и здрави 

- Прикачени файлове
-
- DSC01443.JPG (202.38 KiB) Преглеждано 1762 пъти
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Искъра
Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш. 

офф а бе що ли пускам теми и аз........ тука в тоя форум само критики за сяко питане и тема....... :Х написал съм ясно рибите плуват живи и здрави кое точно не се разбра........
Добри риби колега.... заядливци !
Последно промяна от Ribko на Съб Апр 16, 2011 10:11 pm, променено общо 2 пъти.
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Последно като проверявах рибата не седеше мирно да я снимаш! Браво, хубави риби колега!dako71 написа:Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
А може би трябваше първо да ги изплакне, да ги постави на чиста кърпа, да им каже да не мърдат, а и най важното, да бъдат усмихнати,защото фотото няма да снима!dako71 написа:Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега първо поздравления за риболоваbounce написа:офф а бе що ли пускам теми и аз........ тука в тоя форум само критики за сяко питане и тема....... :Х написал съм ясно рибите плуват живи и здрави кое точно не се разбра........

И последно-когато вече казваме че пускаме рибите-та това трябва да е върха на репортажата и защо да не се направи снимка и от пускането.
Ето аз за мене си казвам ,не съм некой пускач,но винаги когато пускам-снимам пускането.
Поздрави и с другата тема да ни затвориш на всички муцуните

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

dako71 написа:Еей трябваше рибите да ги намачкаш малко с ботушите и тогава да ги снимаш.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ние те разбрахме - хванали сте хубави риби, пуснали сте ги!bounce написа:... кое точно не се разбра........
Само на снимките са малко "опесъчени" - по-добре ги снимай в кофа или както са си в живарника!
И не се стягай - пак да напишеш като има за какво

Браво колега за риболова, релийза и за това, че го споделяш с нас
!Който е ходил там знае, че това е един лепкав пясък, който ти влиза и в ......, макарата
, така ,че е нормално да поомърля "прахосмукачките"
И няма да се връзваш на колегите- перфекционисти, 'щото и те са прави- така и така правиш от "тавите" репортажни герои, не е лошо да ги поизлъскаш
Това прави идеята за релийза по- привлекателна, все повече колеги разберат, че тези риби имат стойност само като риболовен обект, к'во да й ядеш на платиката 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- indalo
- фен клуб-скобар
Е не съм съгласен, че търпи критика колегата, кво и е на снимката, малко са в пясък само. Нито ножове, плочки от бани, дворове, кървища и т. н има . Това снимал, това пуснал, за което евала. Че требе да има неква етика, требе, ма не да се прекалява...Още веднъж, мерси за споделеното и пускай си теми. Нали занаеш лафа за двата джоба. Премести го и си свиркай.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво колега, добри риби. И аз бях там, но успях да излъжа само 1 тава около 0.800 гр. на фидера рано сутринта и неколко кустура на мача. Като цяло много слабо като рибата не се влияеше при мен от захранката, като ползвах мондиал, новата на филстар, която хич не ми хареса и фиш мания плюс галета с бял и торен. Не се впрягай на колегите толкова. Наслука!!!
- antivik
- кандидат преподавател
Браво за хубавите рибоци
, те такъв дзвер по нашия край нема.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
.....................те сигур са без пясъкantivik написа:Браво за хубавите рибоци, те такъв дзвер по нашия край нема.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...