Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Информация за пръчка GW TRIUMPH
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Информация за пръчка GW TRIUMPH
Здравейте колеги подариха ми спининг пръчка GW TRIUMPF SPIN 2.7m акция 15-45 IM7 CONDOR тегло250гр та въпроса ми е имате ли мнение за тази пръчка защото не намирам никакво инфо в нета за нея.Друго което ме интересува е ще ми бъде ли полезна за риболов на Дунава за щука,распер и бели риби досега не съм практикувал този вид риболов и каква макара да и сложа като размер .Благодаря предварително
Re: Информация за пръчка GW TRIUMPH
еми за Дунава е точната акция.за тежки примамки е екстра.макара 4000 по размера на шимано
П.П. с тия 250 грама си е сериозен уред за фитнес
П.П. с тия 250 грама си е сериозен уред за фитнес
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
Колега поразгледах в нета пръчки с подобна акция и като че ли теглото не е чак толкова много отгоре поправете ме ако баркам Ако действително баркам дайте някякво по добро предложение за пръчка за Дунава
За първа пръчка не е много тежка. Полови с нея известно време и сам ще усетиш какво ти е нужно.
Успех!
Успех!
ето ти параметри на Авид на Ст.Кроа - AVS90HF2 2.74 170гр. 14-57 акция
ако си мислиш ,че 80 грама са без значение, ОК
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
donky написа:ето ти параметри на Авид на Ст.Кроа - AVS90HF2 2.74 170гр. 14-57 акция
Първите 20 пъти в които ще отидеш за риба тия пусти

П П Според мен колега по този начин най-много да накараш колегата да се чуди откъде да събира пари за нещо по-леко още преди да е хвърлил с тази въдица

Поздрав

-
- научил се да хвърля
Вземай пръчката и с нея в магазина. Само така може да си прецениш комплекта.
Иначе всеки модел си е с различно тегло за размерите(повечето).
RYOBI-тата са малко по тежички, щото са по жеУезни
и може да ти е добре размер 3000
Успех
Иначе всеки модел си е с различно тегло за размерите(повечето).
RYOBI-тата са малко по тежички, щото са по жеУезни

Успех
Колеги а да ви питам от каде до каде е най добрия баланс, да се ориентирам горе долу кво да гледам 

За мен лично той се изразява в това да ми е комфортно с комплекта,а не в позиция на пръста спрямо въдицата,затова според мен послушай колегата и върви в магазина с въдицата и пробвайabugarsia написа:Колеги а да ви питам от каде до каде е най добрия баланс, да се ориентирам горе долу кво да гледам

sestrata написа:
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това за баланса не съм склонен да му се уповавам винаги ,не казвам ,че в 80% от случайте не е така ,но много зависи къде държиш въдицата ,а всеки човек си има предпочитания ,аз примерно се опитвам да изтегля баланса по назад тъй като съм свикнал да държа тояжката в областа на макарата и така ми е по удобно
Иначе ,градски ,взимай екусимата без значение дали ще е 4000 или 3000 ,разликата е само в шпулата 

- Vid
- кандидат преподавател
За дължината и теглото на пръчката която визираш, Риоби Екусима размер 3000 или 4000 (разликата мисля е само в размера на шпулата) ще ти дойде малко лека и ще ти изтегли баланса напред. Иначе за тези пари макарата си е много добра, и по добре размера 4000. А ако можеш, както казва колегата по-горе с пръчката в магазина и пробваш.....
Ако имаш възможност погледни и Тубертини Ацтека, Сирио, също са макари на Риоби и също доста читави.
Ако имаш възможност погледни и Тубертини Ацтека, Сирио, също са макари на Риоби и също доста читави.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Според мен тая работа с баланса е много относителна. Направих си един експеримент с доста изненадващ резултат.
Имам два спининга - единия с доста дълга дръжка, другия с много къса. Първия уж се балансира с 275 грамова макара, а втория с 250-260 грамова. Свалих шпулите на макарите, след което олекнаха с 40-50 г., но баланса остана почти непроменен. Измести се с по-малко от сантиметър напред!
Ако някой е правил подобен тест да сподели резултатите.
Изводът от горе написаното (според мен) е, че не е толкова важно къде ще е баланса а да е лек такъма и да не дърпа напред при замятане.
Имам два спининга - единия с доста дълга дръжка, другия с много къса. Първия уж се балансира с 275 грамова макара, а втория с 250-260 грамова. Свалих шпулите на макарите, след което олекнаха с 40-50 г., но баланса остана почти непроменен. Измести се с по-малко от сантиметър напред!
Ако някой е правил подобен тест да сподели резултатите.
Изводът от горе написаното (според мен) е, че не е толкова важно къде ще е баланса а да е лек такъма и да не дърпа напред при замятане.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!