Да постнем някоя снимка

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Да постнем някоя снимка

Мнение от adventurebg »

Жоре, сигурно и сега вади, но в Несебър. Бая карагьоз ловят сега, много го мачкам :smt106
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

justinian написа:Здравейте колеги,
Темата е доста интересна и предизвикателна. Интересна- защото,както е видно от двете снимки на rumci1974 рибата с всяка изминала година намалява, предизвикателна- защото всеки риболовец, в т.ч. и харпунистите, по закона на Мърфи нямат снимки на най-големите си трофеи. :D
Ето няколко снимки от мен:
Изображение
25.09.1997 г., нос "Лахна"
Изображение
Есента на 1996 г. кв.Крайморие
Изображение
Юли 1996 г., пристанище "Поморие"
Local, осигури си отпуск от BatVan в началото на м.Юли. :D
P.S. Извинявам се за качеството на снимките,но по онова време нямаше цифрови фотоапарати... :D
пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........
фен клуб-скобар
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........

Мой,що не си гледаш "скобаролова у Искаро,ми опря и до черноморската пъстърва???
Пп1:Ако не беха е те тия неколко снимки,как ще докажем че все още съществувува ааааа,питам Язе?????
:partyman:
Пп2:Тони,поздрави бате,и неделя или в понеделник най-късно смятам да "разкисна"
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

tolio_pm написа:пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........

Мой,що не си гледаш "скобаролова у Искаро,ми опря и до черноморската пъстърва???
Пп1:Ако не беха е те тия неколко снимки,как ще докажем че все още съществувува ааааа,питам Язе?????
:partyman:
Пп2:Тони,поздрави бате,и неделя или в понеделник най-късно смятам да "разкисна"
e нема да ни се прости!!!от девет реки вода събира(вкл. и от искър0) да си докаже,че е прав, вместо малко мисъл..най-лошото,естествено!!...ще го гриземе..епа бате от попадналите у мрежите на професионалните рибари...има си и ора дето с това се занимават...Слава Богу не сте вие.....искaро....хумор
нали не питаш сериозно за река Искър и морската пъстърва..тизе??
какво ли точно си мислиш,че знаеш за мен....ей,това е забавно!
ok,може би се изразих малко грубо в предишният пост,което не е добър подход..но така или иначe това е моето мнение! бъдете здрави:drinkers:
фен клуб-скобар
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

ok,може би се изразих малко грубо в предишният пост,което не е добър подход..но така или иначe това е моето мнение! бъдете здрави:drinkers:

Е точно е за това иде реч :idea:

А какво си мислиш че знаеш ти за мен,за подводния риболов,и за 99,9% от занимаващите се с този спорт????
Бил съм "и от двете страни на барикадата"вервай ми,но щом си "подарих оборудване за ....лева за един харпун-ми ако искаш сам си прави изводите :wink: :drinkers:
Пп:Ако разгледаш галерията на сайта от близкото минало и "колегите с въдичките" в повечето случай също спадат към горепосочените от Вас случай
Ай със здраве,и нищо лично(то у целото общество битува "Вашето"схващане,че ония с харпуните са некви кръвожадни изроди пуцащи по всичко що шава във водата-ма как да е :roll:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

sashoart написа:пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........
Престъпна не бих казал, но определено намирам за простотия подобни изказвания. Ако мога да вляза и аз в дружеския тон ще цитирам една народна мъдрост : "От зелена тиква семе не ми трябва". Да не се засегне някой. Става въпрос доколко семето от такава тиква е годно да се възпроизведе-сиреч да роди нещо полезно. И защо всеки, който си размахва безгрижно пръчката по водоемите си мисли, че може да дава съвети на останалите, с които единственото му общо е, че "ходят за риба".
Изображение
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

извод трудно ще си направя,освен този ,че подв.риб. ти допада повече! :wink: ..и никъкъв друг извод не би трябвао да се вади..двата типа риболов са крайно различни,ако щеш дори като физическо усещане...ааа друг извод ме въхлита изведнъж,съвсем не свързн с риболова,ами с мойта рязкост!?!..тъй ,че разговорът ни беше полезен за мен-благодаря за отделеното време! :drinkers: щях да разбера 99.9% за каквото и да е вероятно така:"какво ли e да срешнеш това животно в скалитe покрай брега ,държейки оръжието в ръка,какво ли минава през главата на един риболовец,kойто..."xaxaxa..а иначе благородносtта е ценност,която ходи (или не)по Xората ,а не по харпунджиите,нали? нищо,ето сега съм по-спокоен..ето няколко снимки и от мен макар и на твърде надводен риболов..все пак се касае за същата риба,която се е качила до алпииските части именно от морето,много отдавна..и кара някои от нас да правим чудни неща!поздрави и наслука! :drinkers: :drinkers:
P.S. аз,също като всеки нормален човек обичам и ценя морето..много!! :drinkers:
Прикачени файлове
Rila izgled.jpg
Rila izgled.jpg (58.04 KiB) Преглеждано 1476 пъти
smde3.jpg
smde3.jpg (155.08 KiB) Преглеждано 1476 пъти
smde1.jpg
smde1.jpg (176.94 KiB) Преглеждано 1476 пъти
фен клуб-скобар
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

sashoart написа:пичове това да стреляте пo черноморска пъстърва,когато сте имали подарената възможност да я срещнете,оценявам като престъпна простотия и безодговорност която подхожда на дете,но не и на хора които претендират за отношение към природата!такова "затваряне на очите" е непростимо..и най-вероятно няма да ни се прости........
sashoart написа:e нема да ни се прости!!!от девет реки вода събира(вкл. и от искър0) да си докаже,че е прав, вместо малко мисъл..най-лошото,естествено!!...ще го гриземе..епа бате от попадналите у мрежите на професионалните рибари...има си и ора дето с това се занимават...Слава Богу не сте вие.....искaро....хумор
нали не питаш сериозно за река Искър и морската пъстърва..тизе??
sashoart написа:извод трудно ще си направя,освен този ,че подв.риб. ти допада повече! :wink: ..и никъкъв друг извод не би трябвао да се вади..двата типа риболов са крайно различни,ако щеш дори като физическо усещане...ааа друг извод ме въхлита изведнъж,съвсем не свързн с риболова,ами с мойта рязкост!?!..тъй ,че разговорът ни беше полезен за мен-благодаря за отделеното време! :drinkers: щях да разбера 99.9% за каквото и да е вероятно така:"какво ли e да срешнеш това животно в скалитe покрай брега ,държейки оръжието в ръка,какво ли минава през главата на един риболовец,kойто..."xaxaxa..а иначе благородносtта е ценност,която ходи (или не)по Xората ,а не по харпунджиите,нали? нищо,ето сега съм по-спокоен..ето няколко снимки и от мен макар и на твърде надводен риболов..все пак се касае за същата риба,която се е качила до алпииските части именно от морето,много отдавна..и кара някои от нас да правим чудни неща!поздрави и наслука! :drinkers: :drinkers:
P.S. аз,също като всеки нормален човек обичам и ценя морето..много!! :drinkers:
Чак ми е неудобно да коментирам, Пазителю на пъстървите...
Няма да обръщам внимание и на грамотността ти. Тя се вижда с просто око от всички четящи и пишещи тук и в достатъчна степен дава информация за личността ти.

А морската пъстърва защитена ли е от закона? Толкова рядък и ценен вид ли е? Имаш ли изобщо представа за ареала й на разпространение и за размера на популацията?

"Преди да изследваш, не хули; първом узнай - и тогава укорявай."
Този цитат е от една книга, която ти със сигурност не си чел. Иначе нямаше да допуснеш да се излагаш с безсмислени брътвежи. И запомни, че сърцата на глупавите са в техните уста, а устата на мъдрите са в техните сърца!

P.S. Не знам как, Пазителю на пъстървите, дето раздаваш малоумни квалификации "обичаш и цениш" морето, но аз и моите приятели и съграждани, не допуснахме в Черно море да бъде изграден петролопровода "Бургас-Александруполис".

Бъди жив и здрав.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Браво, Тони! Евала.... По-добре едва ли може да се напише :supz:

@Сашо Артиста: Замятай си с пръчката, батко, и си гони скобарите по реката. Пожелавам ти от сърце, тоя сезон да хванеш трофей-рекорд за страната!Даже мога да ти кажа къде има такива. С очите си съм ги виждал :D
Нас "земноводните" не ни мисли.
Ние се оправяме нек'си, без да ти се бъркаме в кордите, червейчетата и кукичките :wink:
Наздраве :drinkers:
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

ше ми кажеш къде скобаритеe...червейчета...Ние земноводнитее..личноста ми..пъk Книгата..ясно разбрах! не бе,честно-разбрах!.... к'вото исках..рошаво!дано да имаме сили и земноводни и сухопътни..че ниии...трябват!!!а пъстървите,за съжеление,наистина са на заден план!..нищо!
а вие,земноводните ...ще ви светна нещо и с това приключвам,че заприличва на заигравка,а пък не искам!!!...сте.................нааайй-....различни....! :wink: :drinkers: и к'во от целата работа клъвнахте на фен-клуб скобар...е,на т'ва и скобара може и да не удари :!: ..не Bсички разбира се...
за петролопровода-във Вашите ръце беше- :prayer: факт!
пичове желая Ви успех и ако случаино се засечем,дано си кажем нещо смислено..няма да е тук!!!! НЕ бях прав,но..имам право!.... извинете ме за прекъсването.....
поздрави! :drinkers:
Прикачени файлове
fen sus..skobar!.jpg
fen sus..skobar!.jpg (199.48 KiB) Преглеждано 1418 пъти
фен клуб-скобар
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

Не беше прав вервай ми.
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

"Който обуздава език, ще живее мирно, и който мрази бъбрене, ще намали злото."
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Прочетох всички постове на майстора на скобарите и нищо не можах да разбера. Какво искаше да каже тоя колега бе момчета. Едни несвързани изречения и нищо повече.
Пашата обича смелите.
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Първо ни нахока,че сме гръмнали преди не знам колко си години една морска пъстърва(видял е снимката).
justinian написа:да стреляте пo черноморска пъстърва
После му се отговори подобаващо.
justinian написа:"Преди да изследваш, не хули; първом узнай - и тогава укорявай."
После той показа снимка как отива навръх планината и бъркайки в хрилете на една пъстърва ни показва как той не ги убива ,даже никак ,а само се снима с тях,пък те си умират сами.
Отново му се отговори подобаващо.
Pretor написа:"От зелена тиква семе не ми трябва"
После се разбра,че човека е подвластен на емоции и сам се отърси от своята слабост.
sashoart написа:НЕ бях прав,
После отново сбърка.
sashoart написа:НЕ бях прав,но..имам право!
После се извини.
sashoart написа:извинете ме за прекъсването....
След това,всички си отдъхнахме,и спряхме да се занимаваме с глупости.
Ето и още едно кадро,няма само скобари и балканки да гледаме в секция подводен риболов.
Изображение
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...ся се сещам , че и Ватуса беше опердашил , мирно и кротко една пъстърва на Буджака , че и май рекорд излезе ....Ватусе батка , вече кът та срещам по улицата ши гледам на другата страна :oops: :oops: :oops: ...колега Сашо , не разбрах ква ти беше целта и кво искаше да ни покажеш :?: :?: :?:
А. аз съм пич голям и защитник на природата , вии сте келемета и бракониери - виж си първия пост ?
Б. вижте кви йедри ги фащам - виж си снимките ?
В . аве кефа ви се тайно и ви завиждам , но имам проблеми със общуването - кво дириш тук ?

...както и да е , влезе лошо и не знам кво очакаваше ...се едно да влезеш в клуб на БКП през некъде 56 година и да се изтапаниш с вдигната ръка " - Хайл Хитлер ! " - как мислиш , на излизане ши има ли дрехи по гърба ти :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”