Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тема за брЪзите излети наблизо!
Re: Тема за брЪзите излети наблизо!
Клуб "КАПО" има толкова членове, колкото са риболовците в България. Важна е разходката и тръпката от очакването. А снимката със слънчака направо кърти.
Поредния приятен репортаж от теб!

-
- научил се да хвърля
то ако всеки път се хващаше,нямаше да остане риба 

-
- фен клуб-скобар
яз.Прелетя 06,05,2011
Здравейте отново верни почитатели.
Днес се разходих до близкото язовирче познато под името 'Прелетя'. Целта бяха някакви митични едри риби, които се знае, че има. Аз се настаних в едно по-плитко заливче като си мислех че рибите ще са там в плитчините, които се оказаха също дълбоки, но такъв си е язовира. Лових с 8м. уип на дълбочина около 4м.

За стръв ползвах разни пелети въпреки че май не им е времето сега, царевичка, кус кус и шарен червей. Мятах по малко с прашката и лежах на дъното. Първите час-два само 1 слънчак после вдигнах дълбочината, за да пробвам уклейчетата. Много стръвно атакуваха, но много не можех да ги засеча с моя уип, кръстил съм го Бананения Джо
много е тромав, доста и рибета ми се откачваха понеже не съм свикнал да боравя с уипо и терена беше неудобен, та като разглабям топсета губя за момент контакта с рибата и тя се откачваше.

Така от време на време проверявах и дъното на царевичка или торен или белки, но никаква активност. После пак се връщах на уклеите. По едно време и те станаха трудни и сбрах панаира. Като се затопли пак ще ги пробваме сега е раншко за хубав риболов по тия гъолчета наши.

Хайде до другия път

За стръв ползвах разни пелети въпреки че май не им е времето сега, царевичка, кус кус и шарен червей. Мятах по малко с прашката и лежах на дъното. Първите час-два само 1 слънчак после вдигнах дълбочината, за да пробвам уклейчетата. Много стръвно атакуваха, но много не можех да ги засеча с моя уип, кръстил съм го Бананения Джо

Така от време на време проверявах и дъното на царевичка или торен или белки, но никаква активност. После пак се връщах на уклеите. По едно време и те станаха трудни и сбрах панаира. Като се затопли пак ще ги пробваме сега е раншко за хубав риболов по тия гъолчета наши.

Хайде до другия път

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Адмирации

Страшно красив водоем! 

- jasonsmith
- разбира нещата
Страшна красота, адмирации че я сподели с нас! 

Re: яз.Прелетя 06,05,2011
Обещах да ти пусна снимки от водоемчето на Г. Дикамя (малкото). Снимките не са мои. Случайно попаднах на тях в НЕТ-а. Аз, като отида, ще снимам допълнително. Но приликата е голяма.vlado-fidera написа:
Ето и две снимки:

А това (твоето) водоемче е едно малко бижу. Пазете го, за да ви радва.

п.п. На снимките не съм аз

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Малкото ми щекарче то,

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
МНОГО, ама много красив водоем ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Водоема е хубав ама много бракониери!
-
- фен клуб-скобар
Да приличат си малко и мястото, на което седи човека е подобно на пръв прочит и за това. 
Иначе гъолчето не е първа прелест, но от снимките такава представа се създава- с тази горичка тва онова, щото другата му част е по нормална, обрасла и кална, ноо.......

Иначе гъолчето не е първа прелест, но от снимките такава представа се създава- с тази горичка тва онова, щото другата му част е по нормална, обрасла и кална, ноо.......

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D