Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Драгомирово 23.04.2011
яз. Драгомирово 23.04.2011
Язовир Драгомирово се намира до свищовското село Драгомирово.
Ходихме вчера отиваме и кво да видиме пълно с народ предимно от градовете Свищов Бяла и Павликени че и други.Захранихме и ловихме само на дъно излизат каракуди 300 гр и по големи
друга риба няма но си начесахме крастата като си тръгвахме охраната каза че до 5 вечерта е продал над 200 билета мн хора едвам се намира място за спиране на колите панаир направо.
За инфо работно време от 6 сутрин до 18 часа вечер.Такса 3 лв до 2 въдици казвате с една съм и няма проблем не следи толкова каракудата е безплатна др риба нз да има не съм ловил.
На дъно лових на торен и бял червей иначе бута и на царевица по големите.
Другия път ще кача и снимки
Начин на стигане от село Драгомирово в посока село Морава след около 1 км се вижда от ляво в ниското влиза се където е бариерата.
Наслука колеги!!!
Ходихме вчера отиваме и кво да видиме пълно с народ предимно от градовете Свищов Бяла и Павликени че и други.Захранихме и ловихме само на дъно излизат каракуди 300 гр и по големи
друга риба няма но си начесахме крастата като си тръгвахме охраната каза че до 5 вечерта е продал над 200 билета мн хора едвам се намира място за спиране на колите панаир направо.
За инфо работно време от 6 сутрин до 18 часа вечер.Такса 3 лв до 2 въдици казвате с една съм и няма проблем не следи толкова каракудата е безплатна др риба нз да има не съм ловил.
На дъно лових на торен и бял червей иначе бута и на царевица по големите.
Другия път ще кача и снимки
Начин на стигане от село Драгомирово в посока село Морава след около 1 км се вижда от ляво в ниското влиза се където е бариерата.
Наслука колеги!!!

Re: яз. Драгомирово 23.04.2011
На 22 и аз бях там, беше направо панаир едвам си намерихме място при положение,че бяхме 7,30 на язовира.Аз ловях на директен 5м и на фидера като до 10,30 беше гол след гол ,после излезе вятър и рибата спря да кълве. На дъно пред мен имаше яко закачки, а и излизаха същите по размер риби.
в петък е бутало повече днеска пак са ходили познати пак са хванали но пак е излязъл вятър ловели са на плувки на дъно не е искало да бута.На единия колега нещо му е скъсало сиг е било някой шаран.То освен този язовир други където сега може да се ходи са рибарника в село Одърне,язовира по Тотлебен,язовир Садина до гр.Пордим,язовира над село Александрово Ловешко,яз.Сопот до село Лесидрен Троянско това е и някой рибарник от малките,избора е ограничен,На Одърне искат 2 лв на въдица, другите са безплатни , а забравих язовир Крапец и той е разрешен през забраната , а също и канала до Свилоза Свищов и отводнителния канал на гр.Белене.
Днеска един колега е бил на Тотлебен големи каракуди е хванал,но ден с ден еднакъв няма.
Наслука
Днеска един колега е бил на Тотлебен големи каракуди е хванал,но ден с ден еднакъв няма.
Наслука
- borislav58
- сериозен играч
Наслука[/quote]
Не знам но защо все така става винаги вчера ама винаги.Трябва да отидем некой път вчера за риба

Наслука[/quote]
Не знам но защо все така става винаги вчера ама винаги.Трябва да отидем некой път вчера за риба

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Здравейте тази събота 23 и 24 бяхме с татко ми и дядо ми на яз Драгомирово хванахме само таранки гол след гол

- begleca_sv
- кандидат преподавател
е то само таранки има едни слаботелесни :п
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
След една година вече са пораснали ....... 

кво са пораснали ,в понеделник ходих ,то неможеш да хвърлиш от таранки ,голям дребосък,те по 5 сантиметра ,сложих на царевица , само дърпат плувката и потапят пак не се хващат много дребни,че и вдигнали таксата твърдо на 5 лв.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
хаха смятай а дори не ги хранят.....
- begleca_sv
- кандидат преподавател
колега каде си бил застанал на Драгомирово ?
krai trastikite
- begleca_sv
- кандидат преподавател
е то трастики има навсякаде 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
верно повечето са дребни 8 кила фанах....
- kluna_
- научил се да хвърля
Някой има ли актуална информация?
Щом е пълно с дребосък само на фидер ще стане работата... И си носете билетите че са полудели тая година и обикалят и платените водоеми...