Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
яз. Драгомирово 23.04.2011
яз. Драгомирово 23.04.2011
Язовир Драгомирово се намира до свищовското село Драгомирово.
Ходихме вчера отиваме и кво да видиме пълно с народ предимно от градовете Свищов Бяла и Павликени че и други.Захранихме и ловихме само на дъно излизат каракуди 300 гр и по големи
друга риба няма но си начесахме крастата като си тръгвахме охраната каза че до 5 вечерта е продал над 200 билета мн хора едвам се намира място за спиране на колите панаир направо.
За инфо работно време от 6 сутрин до 18 часа вечер.Такса 3 лв до 2 въдици казвате с една съм и няма проблем не следи толкова каракудата е безплатна др риба нз да има не съм ловил.
На дъно лових на торен и бял червей иначе бута и на царевица по големите.
Другия път ще кача и снимки
Начин на стигане от село Драгомирово в посока село Морава след около 1 км се вижда от ляво в ниското влиза се където е бариерата.
Наслука колеги!!!
Ходихме вчера отиваме и кво да видиме пълно с народ предимно от градовете Свищов Бяла и Павликени че и други.Захранихме и ловихме само на дъно излизат каракуди 300 гр и по големи
друга риба няма но си начесахме крастата като си тръгвахме охраната каза че до 5 вечерта е продал над 200 билета мн хора едвам се намира място за спиране на колите панаир направо.
За инфо работно време от 6 сутрин до 18 часа вечер.Такса 3 лв до 2 въдици казвате с една съм и няма проблем не следи толкова каракудата е безплатна др риба нз да има не съм ловил.
На дъно лових на торен и бял червей иначе бута и на царевица по големите.
Другия път ще кача и снимки
Начин на стигане от село Драгомирово в посока село Морава след около 1 км се вижда от ляво в ниското влиза се където е бариерата.
Наслука колеги!!!
Re: яз. Драгомирово 23.04.2011
На 22 и аз бях там, беше направо панаир едвам си намерихме място при положение,че бяхме 7,30 на язовира.Аз ловях на директен 5м и на фидера като до 10,30 беше гол след гол ,после излезе вятър и рибата спря да кълве. На дъно пред мен имаше яко закачки, а и излизаха същите по размер риби.
в петък е бутало повече днеска пак са ходили познати пак са хванали но пак е излязъл вятър ловели са на плувки на дъно не е искало да бута.На единия колега нещо му е скъсало сиг е било някой шаран.То освен този язовир други където сега може да се ходи са рибарника в село Одърне,язовира по Тотлебен,язовир Садина до гр.Пордим,язовира над село Александрово Ловешко,яз.Сопот до село Лесидрен Троянско това е и някой рибарник от малките,избора е ограничен,На Одърне искат 2 лв на въдица, другите са безплатни , а забравих язовир Крапец и той е разрешен през забраната , а също и канала до Свилоза Свищов и отводнителния канал на гр.Белене.
Днеска един колега е бил на Тотлебен големи каракуди е хванал,но ден с ден еднакъв няма.
Наслука
Днеска един колега е бил на Тотлебен големи каракуди е хванал,но ден с ден еднакъв няма.
Наслука
- borislav58
- сериозен играч

Наслука[/quote]
Не знам но защо все така става винаги вчера ама винаги.Трябва да отидем некой път вчера за риба

Наслука[/quote]
Не знам но защо все така става винаги вчера ама винаги.Трябва да отидем некой път вчера за риба
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Здравейте тази събота 23 и 24 бяхме с татко ми и дядо ми на яз Драгомирово хванахме само таранки гол след гол

- begleca_sv
- кандидат преподавател

е то само таранки има едни слаботелесни :п
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- tsvetkoff
- ще става разбирач

След една година вече са пораснали ....... 
кво са пораснали ,в понеделник ходих ,то неможеш да хвърлиш от таранки ,голям дребосък,те по 5 сантиметра ,сложих на царевица , само дърпат плувката и потапят пак не се хващат много дребни,че и вдигнали таксата твърдо на 5 лв.
- begleca_sv
- кандидат преподавател

хаха смятай а дори не ги хранят.....
- begleca_sv
- кандидат преподавател

колега каде си бил застанал на Драгомирово ?
krai trastikite
- begleca_sv
- кандидат преподавател

е то трастики има навсякаде 
- begleca_sv
- кандидат преподавател

верно повечето са дребни 8 кила фанах....
- kluna_
- научил се да хвърля

Някой има ли актуална информация?
Щом е пълно с дребосък само на фидер ще стане работата... И си носете билетите че са полудели тая година и обикалят и платените водоеми...