Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Току що се върнах от Антимово.
Много БЛАГОДАРЯ на колегата Венелин Радушев за всичко. Засякохме се на водоема и се запознахме.
Водоемчето бива, не е лошо начесах си крастата. Хванах едно шаранче на царевичка, но го пуснах. Ако се лови на царевичка съм убеден, че ще има още шаранчета. Иначе каракудки бол, става за чесане на крастата. Е, аз моята я начесах около обяд и след това си лафихме с колегата и му наблюдавах ритъма на каракудовадене (който беше много бърз).
Като чета Иво по-горе, се радвам, че избрах Антимово а не някой друг язовир. За жалост около Русе, тези които държат частни водоеми са измамници.
Та наслука и до следващата събота и неделя.
Ето една две снимки за цвят.

Много БЛАГОДАРЯ на колегата Венелин Радушев за всичко. Засякохме се на водоема и се запознахме.
Водоемчето бива, не е лошо начесах си крастата. Хванах едно шаранче на царевичка, но го пуснах. Ако се лови на царевичка съм убеден, че ще има още шаранчета. Иначе каракудки бол, става за чесане на крастата. Е, аз моята я начесах около обяд и след това си лафихме с колегата и му наблюдавах ритъма на каракудовадене (който беше много бърз).
Като чета Иво по-горе, се радвам, че избрах Антимово а не някой друг язовир. За жалост около Русе, тези които държат частни водоеми са измамници.
Ето една две снимки за цвят.

Последно промяна от kutinchev на Пон Апр 25, 2011 6:52 pm, променено общо 1 път.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евала, kutinchev, евалаkutinchev написа:Току що се върнах от Антимово.
Водоемчето бива, не е лошо начесах си крастата. Хванах едно шаранче на царевичка, но го пуснах. Ако се лови на царевичка съм убеден, че ще има още шаранчета. Иначе каракудки бол, става за чесане на крастата. Е, аз моята я начесах около обяд и след това си лафихме с колегата и му наблюдавах ритъма на каракодуване (който беше много бърз).

P.S. Като гледам разстоянието е колкото до Пет кладенци (вече в черния писък

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Шаран и бял амур .k1lmAr написа:Някои може ли да ми даде информация за Цар Калоян
Там където обществото е порочно -истината е безумие.
bachoivo
Правилно си разбрал. Точно в края на големия язовир от дясно на дигата се лови.
Шаранът и амура е 5лв/кг. Разстоянието е 75 км. Лек офроуд има, но е песен в сравнение с подхода към Юпер ...
Правилно си разбрал. Точно в края на големия язовир от дясно на дигата се лови.
Шаранът и амура е 5лв/кг. Разстоянието е 75 км. Лек офроуд има, но е песен в сравнение с подхода към Юпер ...
Е в тоя пост се крие цялата истинаVlado_852 написа:По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир!!!

Утре очаквайте линк с репортаж,понеже сега нямам сили просто

-
- вече хвърля и на тежко
Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Къде ги хванахте тия "по 20 парчета" бе човекmmirchev71 написа:Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета.

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Също ми беше приятно да се запознаем и полафим! Днес се получи пак риболов, ако и предишните дни да беше по-добре. Струва ми се, че сносните шаранета се изтеглят към по-плитките места и на стената останаха само тези до килограм. Теория, която ще се подложи на проверка.... следващият път. Резултата ми бе малко под 20 кг.kutinchev написа:Току що се върнах от Антимово.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... =1&theater
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Точно срещу вас.Почна да се обажда към 14-14:30ч.http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... 0440851761EXPLOSIVE написа:Къде ги хванахте тия "по 20 парчета" бе човекmmirchev71 написа:Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета..... щом си видял "инцидента с прасетата " значи си видял и нас ... 3-ма човека отсреща под дърветата ... за целия излед от към 9:00 до 13:00 (толкова издържахме) само аз имах две бутвания, едното реализирано ... шарко около 500 гр. и един изтърван точно на финала на излета, имаше и една каракуда около 200-300 гр по рано ... за 3-ма човека само 3 бутвания ... ненормална работа
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Еееееееееееее стига бе ... тя рибата чакала да си тръгнемsuravia написа:Точно срещу вас.Почна да се обажда към 14-14:30ч.http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... 0440851761EXPLOSIVE написа:Къде ги хванахте тия "по 20 парчета" бе човекmmirchev71 написа:Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета..... щом си видял "инцидента с прасетата " значи си видял и нас ... 3-ма човека отсреща под дърветата ... за целия излед от към 9:00 до 13:00 (толкова издържахме) само аз имах две бутвания, едното реализирано ... шарко около 500 гр. и един изтърван точно на финала на излета, имаше и една каракуда около 200-300 гр по рано ... за 3-ма човека само 3 бутвания ... ненормална работа

-
- вече хвърля и на тежко
Таз джиПка ша литили на аватара бе колега 

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Колега били направил така че всички да виждаме снимките ти ,линковете който си пуснал изскат регистрация за да се видят.Венелин Радушев написа:Също ми беше приятно да се запознаем и полафим! Днес се получи пак риболов, ако и предишните дни да беше по-добре. Струва ми се, че сносните шаранета се изтеглят към по-плитките места и на стената останаха само тези до килограм. Теория, която ще се подложи на проверка.... следващият път. Резултата ми бе малко под 20 кг.kutinchev написа:Току що се върнах от Антимово.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
K.KOLEV79 я кажи сега какво направи на Пет кладенци по празниците, че аз хич не останах впечатлен от там...K.KOLEV79 написа:Колега били направил така че всички да виждаме снимките ти ,линковете който си пуснал изскат регистрация за да се видят.Венелин Радушев написа:Също ми беше приятно да се запознаем и полафим! Днес се получи пак риболов, ако и предишните дни да беше по-добре. Струва ми се, че сносните шаранета се изтеглят към по-плитките места и на стената останаха само тези до килограм. Теория, която ще се подложи на проверка.... следващият път. Резултата ми бе малко под 20 кг.kutinchev написа:Току що се върнах от Антимово.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
ribarq92 написа:Е в тоя пост се крие цялата истинаVlado_852 написа:По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир!!!![]()
Утре очаквайте линк с репортаж,понеже сега нямам сили просто
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19469
Ето обещаната от мен тема,приятно разглеждане