Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kutinchev »

Току що се върнах от Антимово.
Много БЛАГОДАРЯ на колегата Венелин Радушев за всичко. Засякохме се на водоема и се запознахме.

Водоемчето бива, не е лошо начесах си крастата. Хванах едно шаранче на царевичка, но го пуснах. Ако се лови на царевичка съм убеден, че ще има още шаранчета. Иначе каракудки бол, става за чесане на крастата. Е, аз моята я начесах около обяд и след това си лафихме с колегата и му наблюдавах ритъма на каракудовадене (който беше много бърз).

Като чета Иво по-горе, се радвам, че избрах Антимово а не някой друг язовир. За жалост около Русе, тези които държат частни водоеми са измамници.
Та наслука и до следващата събота и неделя.
Ето една две снимки за цвят.

Изображение

Изображение
Последно промяна от kutinchev на Пон Апр 25, 2011 6:52 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

kutinchev написа:Току що се върнах от Антимово.
Много БЛАГОДАРЯ на колегата Венелин Радушев за всичко. Засякохме се на водоема и се запознахме.

Водоемчето бива, не е лошо начесах си крастата. Хванах едно шаранче на царевичка, но го пуснах. Ако се лови на царевичка съм убеден, че ще има още шаранчета. Иначе каракудки бол, става за чесане на крастата. Е, аз моята я начесах около обяд и след това си лафихме с колегата и му наблюдавах ритъма на каракодуване (който беше много бърз).

Като чета Иво по-горе, се радвам, че избрах Антимово а не някой друг язовир. За жалост около Русе, тези които държат частни водоеми са измамници.
Та наслука и до следващата събота и неделя.
Евала, kutinchev, евала :) :) Много хубав риболов.....А я обяснете малко по-подробно за Антимово (не съм ходил там). Доколкото виждам от Google Maps за Антимово се минава през Търновци (след Тутракан). Преди селото пътя минава по дигата на големия гьол. Този големия в края е разделен с дига с един по-малък и вие ловите на него? Аз така разбрах от писанията на колегата Венелин Радушев.

P.S. Като гледам разстоянието е колкото до Пет кладенци (вече в черния писък :evil: ) към 50-55км, само дето си залужава много повече :) Предполагам 5лв - три пръчки и плевелна риба без пари....а шаран, амур на какви пари са?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasov
новобранец
новобранец

Мнение от kasov »

k1lmAr написа:Някои може ли да ми даде информация за Цар Калоян
Шаран и бял амур .
Там където обществото е порочно -истината е безумие.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

bachoivo
Правилно си разбрал. Точно в края на големия язовир от дясно на дигата се лови.
Шаранът и амура е 5лв/кг. Разстоянието е 75 км. Лек офроуд има, но е песен в сравнение с подхода към Юпер ...
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Vlado_852 написа:По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир!!!
Е в тоя пост се крие цялата истина :wink:

Утре очаквайте линк с репортаж,понеже сега нямам сили просто :wink:
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

mmirchev71 написа:Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета.
Къде ги хванахте тия "по 20 парчета" бе човек :shock: .... щом си видял "инцидента с прасетата " значи си видял и нас ... 3-ма човека отсреща под дърветата ... за целия излед от към 9:00 до 13:00 (толкова издържахме) само аз имах две бутвания, едното реализирано ... шарко около 500 гр. и един изтърван точно на финала на излета, имаше и една каракуда около 200-300 гр по рано ... за 3-ма човека само 3 бутвания ... ненормална работа :evil:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Също ми беше приятно да се запознаем и полафим! Днес се получи пак риболов, ако и предишните дни да беше по-добре. Струва ми се, че сносните шаранета се изтеглят към по-плитките места и на стената останаха само тези до килограм. Теория, която ще се подложи на проверка.... следващият път. Резултата ми бе малко под 20 кг.

http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... =1&theater
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
suravia
новобранец
новобранец

Мнение от suravia »

EXPLOSIVE написа:
mmirchev71 написа:Днес ходих с колега на Писанец, видях и колеги от форума но те бързо се отказаха,досаждаха им едни прасенца.Начесахме крастата предимно излизаше шаран между500 и 1000гр..С колегата хванахме по над 20 парчета.
Къде ги хванахте тия "по 20 парчета" бе човек :shock: .... щом си видял "инцидента с прасетата " значи си видял и нас ... 3-ма човека отсреща под дърветата ... за целия излед от към 9:00 до 13:00 (толкова издържахме) само аз имах две бутвания, едното реализирано ... шарко около 500 гр. и един изтърван точно на финала на излета, имаше и една каракуда около 200-300 гр по рано ... за 3-ма човека само 3 бутвания ... ненормална работа :evil:
Точно срещу вас.Почна да се обажда към 14-14:30ч.http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... 0440851761
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

suravia написа:
EXPLOSIVE написа:
Точно срещу вас.Почна да се обажда към 14-14:30ч.http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... 0440851761
Еееееееееееее стига бе ... тя рибата чакала да си тръгнем :lol:
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Таз джиПка ша литили на аватара бе колега :partyman:
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Венелин Радушев написа:
Също ми беше приятно да се запознаем и полафим! Днес се получи пак риболов, ако и предишните дни да беше по-добре. Струва ми се, че сносните шаранета се изтеглят към по-плитките места и на стената останаха само тези до килограм. Теория, която ще се подложи на проверка.... следващият път. Резултата ми бе малко под 20 кг.

Колега били направил така че всички да виждаме снимките ти ,линковете който си пуснал изскат регистрация за да се видят.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

K.KOLEV79 написа:
Венелин Радушев написа:

Колега били направил така че всички да виждаме снимките ти ,линковете който си пуснал изскат регистрация за да се видят.
K.KOLEV79 я кажи сега какво направи на Пет кладенци по празниците, че аз хич не останах впечатлен от там...
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

ribarq92 написа:
Vlado_852 написа:По - добре два пътих за риба но на стойностен язовир!!!
Е в тоя пост се крие цялата истина :wink:

Утре очаквайте линк с репортаж,понеже сега нямам сили просто :wink:

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19469

Ето обещаната от мен тема,приятно разглеждане :wink:
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Страшна работа.Без коментар :prayer: :smt038 :smt038 :smt038
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”