Софийската "Шараландия"

Модератори: bobopeli, sapuna

Pavkata 1977

Re: Софийската "Шараландия"

Мнение от Pavkata 1977 »

Живкоооо,важен е кефа,образователният процес да върви(да се научава по нещо свързано с монтажи,техники,тактики,кастинг...),за мен всеки вид риболов си е наука и желанието ми е да навлизам все по-навътре в дебрите на "Шаранологията" и Приятелската компания като е налице,на кой му дреме дали шарана е 10 или 9.500 или 11кг.???
Затова и не тегля рибите,няма с кой да се състезавам или пред кой да се доказвам,по-важното е да запазиш рибата и да я релийзнеш без да застрашиш животът й и да почистиш след себе си,а хората,които разбират(от които съм се учил и продължавам да се уча)имат вграден кантар и си преценят коя риба,колко е голяма,а и знаят тръпката...
Живе,надявам се след седмица да се видим на живо???
Та пием по едно по няколко пъти :drinkers: :drinkers: :drinkers: ???
pesho n.zagora
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pesho n.zagora »

Бреййййййй гледам и се чудя как Съппуна въй съпонисал и неможете да са измите ръцете от тия шарковци,Браво разбирате им на тия шарковци, евала супер е групата :smt023 :smt023 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 .
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Браво изловили сте рибата :smt041 :smt041 :smt041
Викат ми Николаев :)
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

zaribanask8 написа:Браво изловили сте рибата :smt041 :smt041 :smt041
Здравей, зарибанаск8,
Току-що с голямо удоволствие ти бамнах един минус на репутацията, защото да извадиш тема от есента на 2010 година с тази похвала, която е по-горе цитирана, или значи, че си не в час, или си много в час и правиш поръчкова реклама. Този гьол не се нуждае от реклама в момента - има поне три актуални теми за него в момента. Нищо лично.
Прави ми впечатление, че напоследък така възкръсват брадати теми от различни години в различни подфоруми, а това дразни потребителите.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”