Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

За "дунавската" мряна
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бати кефа-да удариш 100-150 скобара и да вземеш да ги пуснеш всичките....това е предимството на БОГОВЕТЕ-да можеш да простиш...а не да ги избиеш сички на консерви-еее вземи си 7-8 кила ведньж годишно и после си се врьщай с по 4-5 скобара за пцржене и хвалба-що са ти повече?чукай с апарата и пускай-всички верваме вече... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
draga6kiq ribar написа:Калеги чувълсам ,че една 3-4кг. Дунавска мряна се бори калкото 10-11кг.язовирен шаран.
Така е попринцип речтата риба е по силна пък и течението си оказва влияние. Ако знаеш как дърпат шараните в Дунав леле мале преди две години за последно ходих за шаран на Дунав при Свищов (геоложките дупки) хванах само един за два дена 3.400 ама с какъв зор го извадих само аз си знам

- трапера
- сериозен играч
Правилно си чул,ако имаш късмет да те вземе някоя около трите кила(дано и по-голяма)ще разбереш за какво иде реч!!!Кордата да е от 0,35 нагоре!!!За стръвта нямам какво да добавя,оловото около 130-160гр и право в анафора,пръчката-здраво забита и "надървена"draga6kiq ribar написа:Калеги чувълсам ,че една 3-4кг. Дунавска мряна се бори калкото 10-11кг.язовирен шаран.

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ай,са трапер-представи си тая,дето е 3,200,как се вади на болонезе-с 18 основно и 16 повод
грех ми е ако не кажа,че само една такава сьм вадил-над два литра,просто кьса и чао-май кьсмет голям имах тогава и играчка полвин час-инак,на болото и 300 грамови ти скриват шайбата-баати кефа-второ такова нещо няма
определено над 3 кила сьм вадил само на дьно,но аз м/у впрочем по назад сьщо сьм обяснил линия,монтаж и стрьв-това,с червения конец не сьм го знаел,но слагам по 3-4бели и ЗАДЬЛЖИТЕЛНО един червен и то по средата-при празни кьлванета-червения е все осмукан-иди го разбери-рибешка му работа 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе,щом лови,защо да е тьпотиятрапера написа:тъпотия нали
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: