около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Re: около Бургас ????

Мнение от seefeel »

kamaka написа:
glarusa написа:Щуките около Бургас забранени ли са по време на забраната за риболов?
не те бяха от 01.1.до 01.4. сега са разрешени ма си сменят зъбите 30 дена...

Няма такова нещо.Забранени са!Такава забрана никога не съм виждал.
Изключение правят само пъстървовите.
Проба му е майката!
qnkata5
новобранец
новобранец

Мнение от qnkata5 »

забрана е , скокнете до м.с ЧЕрно море да го видите язовира :)
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

seefeel написа:
kamaka написа:
glarusa написа:Щуките около Бургас забранени ли са по време на забраната за риболов?
не те бяха от 01.1.до 01.4. сега са разрешени ма си сменят зъбите 30 дена...

Няма такова нещо.Забранени са!Такава забрана никога не съм виждал.
Изключение правят само пъстървовите.
как ще е забранена е колега нали само шарановите риби хвърлят хайвер сега кажи каде го чети или пусни линк да прочетем и ний че да не изгори някой колега
:drinkers:
Хора има много,ама Човеци вече няма............
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Няма значение дали са шаранови,костурови,сем.щуки или сомови............Те са пролетно размножаващи се.Макар и да е малко недомислено,по простата причина че щуката хвърля малко по-рано от другите хаивер.
Както казах изключение са само пъстървовите.
Потърси малко,сигурен съм че ще намериш инфо.
Проба му е майката!
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Ето ,колега си е направил труда,сигурен съм че ако се поровиш ще намериш и много по-точно инфо
docenta написа:Колеги,
Макар, че е малко дълъг текста смятам, че ще е полезен на всички, та да се подготвим за закриването и да знаем къде да ловим после по места. Ето го:

От 18 април 2011 г. се забранява риболова
Забраната за любителски риболов по време на размножителния период е в сила до 3 юни 2011 г.

София, 14 април 2011 г. – Със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов от понеделник /18 април 2011 г. / се забранява риболова за 47 дневен период.

Забраната е на основание Закона за рибарството и аквакултури и се прилага ежегодно през размножителния период на видове във водите на Черно море, р. Дунав и вътрешните водни обекти.

Забраната за любителски риболов е от 18 април и ще продължи до 3 юни 2011 г., тя важи за всички пролетно-лятно размножаващи се видове.

Улова на калкан в общностните води на Черно море се забранява през периода от 15 април до 15 юни включително, съгласно Регламент на Съвета 1256/2010 г.

Улова на попчета с мрежени риболовни уреди във водите на Черно море се забранява от 15 април до 15 май, включително.

Улова на карагьоз /дунавска скумрия/ се забранява от 18 април до 18 май включително.

За любителите риболовци има оставени свободни водни обекти на територията на страната за осъществяване на риболов.
Проба му е майката!
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

qnkata5 написа:забрана е , скокнете до м.с ЧЕрно море да го видите язовира :)
Ми скокнахме колега пътя до там е меко казано брутален при малко дъжд просто оставаш там.А сега за самия язовир приятна малка локва със обособени на няколко места маси и столове до тук добре .Направи ми впечатление че бяхме сами явно не е популярен.Сега за рибата ми освен че разбихме зарибителния материал от шаранченченца друго не направихме.Бяха изпробвани всякакви методи и стръв ама нъцки.Надявам се някой друг колега да ме опровергае с сериозенулов там.А иначе споменатите животинки са там децата ще им се зарадват.А някво инфо от Лъка.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

seefeel написа:Няма значение дали са шаранови,костурови,сем.щуки или сомови............Те са пролетно размножаващи се.Макар и да е малко недомислено,по простата причина че щуката хвърля малко по-рано от другите хаивер.
как да няма значение? зашо тогава имаше заповед че щуката се забранява от 01.1.11г.до 31.3.11г. ей това да ми обясни някой ако може
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

kamaka написа:
seefeel написа:Няма значение дали са шаранови,костурови,сем.щуки или сомови............Те са пролетно размножаващи се.Макар и да е малко недомислено,по простата причина че щуката хвърля малко по-рано от другите хаивер.
как да няма значение? зашо тогава имаше заповед че щуката се забранява от 01.1.11г.до 31.3.11г. ей това да ми обясни някой ако може
Колега, дай да я видим и ние тая заповед ,че нещо сме я изтървали да я прочетем :roll: А ако наистина не успееш да я намериш ,приеми съвета на колегата seefeel :smt023
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Аматьора Бс написа:А някво инфо от Лъка.
Днес минах от там , язовира ще го пускат след 10 май ,3лв. на пръчка 5лв/кг рибата.
Изображение
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или другаде да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно за бургаска област да нямат колите ни благотворителен стикер...
viewtopic.php?f=86&t=45781&p=738654#p738654
vanko333
новобранец
новобранец

Мнение от vanko333 »

kamaka написа:човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или другаде да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно за бургаска област да нямат колите ни благотворителен стикер...

Я пак да пуснеш линк към благотворителния търг че нещо не се е получило :drinkers:
qnkata5
новобранец
новобранец

Мнение от qnkata5 »

Аматьора Бс написа:
qnkata5 написа:забрана е , скокнете до м.с ЧЕрно море да го видите язовира :)
Ми скокнахме колега пътя до там е меко казано брутален при малко дъжд просто оставаш там.А сега за самия язовир приятна малка локва със обособени на няколко места маси и столове до тук добре .Направи ми впечатление че бяхме сами явно не е популярен.Сега за рибата ми освен че разбихме зарибителния материал от шаранченченца друго не направихме.Бяха изпробвани всякакви методи и стръв ама нъцки.Надявам се някой друг колега да ме опровергае с сериозенулов там.А иначе споменатите животинки са там децата ще им се зарадват.А някво инфо от Лъка.
Чорбаджията беше ли там или един ром само дето взима таксите?
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

По едно време дойде един голем българин със маскировъчно боядисан джип той ли е.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

vanko333 написа:
kamaka написа:човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или другаде да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно за бургаска област да нямат колите ни благотворителен стикер...

Я пак да пуснеш линк към благотворителния търг че нещо не се е получило :drinkers:
още в началото на форума влизаш на продава/риболовни/ и там ще видиш пише благотворително
qnkata5
новобранец
новобранец

Мнение от qnkata5 »

Аматьора Бс написа:По едно време дойде един голем българин със маскировъчно боядисан джип той ли е.
Мисля че е той, те са двама единия се казва Васил другия незнам единия наистина е голем българин. Защото му търся номера, изгубих му го
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”