Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
kamaka написа:не те бяха от 01.1.до 01.4. сега са разрешени ма си сменят зъбите 30 дена...glarusa написа:Щуките около Бургас забранени ли са по време на забраната за риболов?
Няма такова нещо.Забранени са!Такава забрана никога не съм виждал.
Изключение правят само пъстървовите.
Проба му е майката!
забрана е , скокнете до м.с ЧЕрно море да го видите язовира 

-
- вече хвърля и на тежко
как ще е забранена е колега нали само шарановите риби хвърлят хайвер сега кажи каде го чети или пусни линк да прочетем и ний че да не изгори някой колегаseefeel написа:kamaka написа:не те бяха от 01.1.до 01.4. сега са разрешени ма си сменят зъбите 30 дена...glarusa написа:Щуките около Бургас забранени ли са по време на забраната за риболов?
Няма такова нещо.Забранени са!Такава забрана никога не съм виждал.
Изключение правят само пъстървовите.

Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- разбира нещата
Няма значение дали са шаранови,костурови,сем.щуки или сомови............Те са пролетно размножаващи се.Макар и да е малко недомислено,по простата причина че щуката хвърля малко по-рано от другите хаивер.
Както казах изключение са само пъстървовите.
Потърси малко,сигурен съм че ще намериш инфо.
Проба му е майката!
-
- разбира нещата
Ето ,колега си е направил труда,сигурен съм че ако се поровиш ще намериш и много по-точно инфо
docenta написа:Колеги,
Макар, че е малко дълъг текста смятам, че ще е полезен на всички, та да се подготвим за закриването и да знаем къде да ловим после по места. Ето го:
От 18 април 2011 г. се забранява риболова
Забраната за любителски риболов по време на размножителния период е в сила до 3 юни 2011 г.
София, 14 април 2011 г. – Със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов от понеделник /18 април 2011 г. / се забранява риболова за 47 дневен период.
Забраната е на основание Закона за рибарството и аквакултури и се прилага ежегодно през размножителния период на видове във водите на Черно море, р. Дунав и вътрешните водни обекти.
Забраната за любителски риболов е от 18 април и ще продължи до 3 юни 2011 г., тя важи за всички пролетно-лятно размножаващи се видове.
Улова на калкан в общностните води на Черно море се забранява през периода от 15 април до 15 юни включително, съгласно Регламент на Съвета 1256/2010 г.
Улова на попчета с мрежени риболовни уреди във водите на Черно море се забранява от 15 април до 15 май, включително.
Улова на карагьоз /дунавска скумрия/ се забранява от 18 април до 18 май включително.
За любителите риболовци има оставени свободни водни обекти на територията на страната за осъществяване на риболов.
Проба му е майката!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Ми скокнахме колега пътя до там е меко казано брутален при малко дъжд просто оставаш там.А сега за самия язовир приятна малка локва със обособени на няколко места маси и столове до тук добре .Направи ми впечатление че бяхме сами явно не е популярен.Сега за рибата ми освен че разбихме зарибителния материал от шаранченченца друго не направихме.Бяха изпробвани всякакви методи и стръв ама нъцки.Надявам се някой друг колега да ме опровергае с сериозенулов там.А иначе споменатите животинки са там децата ще им се зарадват.А някво инфо от Лъка.qnkata5 написа:забрана е , скокнете до м.с ЧЕрно море да го видите язовира
-
- вече хвърля и на тежко
как да няма значение? зашо тогава имаше заповед че щуката се забранява от 01.1.11г.до 31.3.11г. ей това да ми обясни някой ако можеseefeel написа:Няма значение дали са шаранови,костурови,сем.щуки или сомови............Те са пролетно размножаващи се.Макар и да е малко недомислено,по простата причина че щуката хвърля малко по-рано от другите хаивер.
-
- разбира нещата
Колега, дай да я видим и ние тая заповед ,че нещо сме я изтървали да я прочетемkamaka написа:как да няма значение? зашо тогава имаше заповед че щуката се забранява от 01.1.11г.до 31.3.11г. ей това да ми обясни някой ако можеseefeel написа:Няма значение дали са шаранови,костурови,сем.щуки или сомови............Те са пролетно размножаващи се.Макар и да е малко недомислено,по простата причина че щуката хвърля малко по-рано от другите хаивер.

- cecodevil
- сериозен играч
Днес минах от там , язовира ще го пускат след 10 май ,3лв. на пръчка 5лв/кг рибата.Аматьора Бс написа:А някво инфо от Лъка.

-
- вече хвърля и на тежко
човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или другаде да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно за бургаска област да нямат колите ни благотворителен стикер...
viewtopic.php?f=86&t=45781&p=738654#p738654
kamaka написа:човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или другаде да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно за бургаска област да нямат колите ни благотворителен стикер...
Я пак да пуснеш линк към благотворителния търг че нещо не се е получило

Чорбаджията беше ли там или един ром само дето взима таксите?Аматьора Бс написа:Ми скокнахме колега пътя до там е меко казано брутален при малко дъжд просто оставаш там.А сега за самия язовир приятна малка локва със обособени на няколко места маси и столове до тук добре .Направи ми впечатление че бяхме сами явно не е популярен.Сега за рибата ми освен че разбихме зарибителния материал от шаранченченца друго не направихме.Бяха изпробвани всякакви методи и стръв ама нъцки.Надявам се някой друг колега да ме опровергае с сериозенулов там.А иначе споменатите животинки са там децата ще им се зарадват.А някво инфо от Лъка.qnkata5 написа:забрана е , скокнете до м.с ЧЕрно море да го видите язовира
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
По едно време дойде един голем българин със маскировъчно боядисан джип той ли е.
-
- вече хвърля и на тежко
още в началото на форума влизаш на продава/риболовни/ и там ще видиш пише благотворителноvanko333 написа:kamaka написа:човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или другаде да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно за бургаска област да нямат колите ни благотворителен стикер...
Я пак да пуснеш линк към благотворителния търг че нещо не се е получило
Мисля че е той, те са двама единия се казва Васил другия незнам единия наистина е голем българин. Защото му търся номера, изгубих му гоАматьора Бс написа:По едно време дойде един голем българин със маскировъчно боядисан джип той ли е.