Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от jibira »

S.Koychev написа:Вчера и аз отидох на Иричеково,около 6 кг ....
Трябва да черпиш :) Мисля, че ние бяхме първите които си тръгнаха и споделихме на пазача, че няма добра слука със шараните, а и все пак е Великден и трябва да "смекчи" положението ... както и да е. До колкото разбрах, от днес собственика мисли вече таксата да бъде 2лв.
:rolleyes:
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

Днес си направих малка разходка до кукоревските дупки отидах кум обяд и почти нямаше места хвурлях на втората дупка и хванах няколко каракудки после ходех и на 3-тата без кулване.На първата нямаше места но си скубеха доволно средна каракуда.
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

RoSeN_94 написа:Днес си направих малка разходка до кукоревските дупки отидах кум обяд и почти нямаше места хвурлях на втората дупка и хванах няколко каракудки после ходех и на 3-тата без кулване.На първата нямаше места но си скубеха доволно средна каракуда.
И аз бях днеска на втората, хванах една костенурка и 1 дребна каракуда, едни авери бяха отишли по рано хванаха по 15-20 рибки.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

Ми аз като отидах и за 10 мин. хванах 5 6 риби и после като спря.Явно сутрин дава по - добре.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

RoSeN_94 написа:Ми аз като отидах и за 10 мин. хванах 5 6 риби и после като спря.Явно сутрин дава по - добре.
здравеите колеги.кукоревските дупки са по добрия вариант в сравнение с платения язовир в село дражево.там поне не се плаща.а на дражево плащаш по 2 лв на пръчка, и едно че каракудата е мн.ситна и друго че нахалните амурчета огризват всичко.да не говорим че шарана е мн.рядък.аве трагедия си е.вчера мн.балъци имаше като нас, и само един отстрани нас искара един шаран, около кило и половина.евала му правя на колегата прибра си го в чантата без да му мигне окото.тая седмица ще търсим някои по резултатен платен водоем очаквам предложения. :drinkers:
уникат-без дубликат!!!
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

колеги аз съм от инзово ако имате въпроси за водоема може да ме питате за време вода състояние на водоема рецептата за успех е на качамак на черав и на протеинови топчета тая събота изкараха 6 кила и нещо шаран на топчета.
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Някой от колегите ако има инфо или е ходил на платения язовир в с.Питово нека сподели какви риби излизат и дали изобщто си струва да се ходи там :wink:
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

AtMos написа:Някой от колегите ако има инфо или е ходил на платения язовир в с.Питово нека сподели какви риби излизат и дали изобщто си струва да се ходи там :wink:
И какви са условията там?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Вчера гледах снимки на уловени 18 щуки от този язовир, доколкото разбрах се плаща 3.50 на въдица, но цените на рибата не знам как са. Направи ми впечатление, че са изкъртили щуката, както и да го гледам, 18 риби са си 18 риби. За съжаление не знам много подробности, а и нямам възможност да ида лично да проверя как стоят нещата :(
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Условията за с.Питово са 1бр. прьчка 3,50 лв ... Шаран 4,00 лв ... Щука 3,00 лв и Толстолоб 2,50 лв ... утре отново ще посетя езерото в с.Инзово дано има добри резултати :) успех на всички колеги в утрешния ден :finga:
Аватар
pike_attack
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pike_attack »

Колеги, някъде в района да има щука на платено?
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

pike_attack написа:Колеги, някъде в района да има щука на платено?
На карнобат ;)
Туй риболова не е за мен :D
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

tachev написа:
pike_attack написа:Колеги, някъде в района да има щука на платено?
На карнобат ;)
в карнобат на зоопарка има щука,шаран,див шаран,сом и амур...5лв е таксата -7лв-6лв-7лв-...другите не ги знам маи 9лв е сома ма незнам излиза шаран 1-15 кг щука 0,5-3 кг но основната е 1 кг рибата не мирише
наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

AtMos написа:Условията за с.Питово са 1бр. прьчка 3,50 лв ... Шаран 4,00 лв ... Щука 3,00 лв и Толстолоб 2,50 лв ... утре отново ще посетя езерото в с.Инзово дано има добри резултати :) успех на всички колеги в утрешния ден :finga:
Мерси за инфото, колега. Добре звучи, може следващата седмица да се прибера съм Ямбол и да начеша крастата. А рибата може ли да се връща, или плащаш всичко що хванеш?
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

имат живарник дето се остават рибите ,но като си тръгваш ако има умряла щука се задължаваш да си я вземеш...затова трябва да засичаш навреме и да си имаш пинсета...спининговиа риболов е забранен защото нараняват шарана тройките...там има кръчма и детски кът и е много приятно...застани или в ръкава или под върбите за щука или сом ...най хубаво е около върбите там са най големите
наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”