Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Трябва да черпишS.Koychev написа:Вчера и аз отидох на Иричеково,около 6 кг ....

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- ще става разбирач
Днес си направих малка разходка до кукоревските дупки отидах кум обяд и почти нямаше места хвурлях на втората дупка и хванах няколко каракудки после ходех и на 3-тата без кулване.На първата нямаше места но си скубеха доволно средна каракуда.
И аз бях днеска на втората, хванах една костенурка и 1 дребна каракуда, едни авери бяха отишли по рано хванаха по 15-20 рибки.RoSeN_94 написа:Днес си направих малка разходка до кукоревските дупки отидах кум обяд и почти нямаше места хвурлях на втората дупка и хванах няколко каракудки после ходех и на 3-тата без кулване.На първата нямаше места но си скубеха доволно средна каракуда.
-
- ще става разбирач
Ми аз като отидах и за 10 мин. хванах 5 6 риби и после като спря.Явно сутрин дава по - добре.
-
- научил се да хвърля
здравеите колеги.кукоревските дупки са по добрия вариант в сравнение с платения язовир в село дражево.там поне не се плаща.а на дражево плащаш по 2 лв на пръчка, и едно че каракудата е мн.ситна и друго че нахалните амурчета огризват всичко.да не говорим че шарана е мн.рядък.аве трагедия си е.вчера мн.балъци имаше като нас, и само един отстрани нас искара един шаран, около кило и половина.евала му правя на колегата прибра си го в чантата без да му мигне окото.тая седмица ще търсим някои по резултатен платен водоем очаквам предложения.RoSeN_94 написа:Ми аз като отидах и за 10 мин. хванах 5 6 риби и после като спря.Явно сутрин дава по - добре.

уникат-без дубликат!!!
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
колеги аз съм от инзово ако имате въпроси за водоема може да ме питате за време вода състояние на водоема рецептата за успех е на качамак на черав и на протеинови топчета тая събота изкараха 6 кила и нещо шаран на топчета.
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Някой от колегите ако има инфо или е ходил на платения язовир в с.Питово нека сподели какви риби излизат и дали изобщто си струва да се ходи там 

- ivelin_1976
- разбира нещата
И какви са условията там?AtMos написа:Някой от колегите ако има инфо или е ходил на платения язовир в с.Питово нека сподели какви риби излизат и дали изобщто си струва да се ходи там
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера гледах снимки на уловени 18 щуки от този язовир, доколкото разбрах се плаща 3.50 на въдица, но цените на рибата не знам как са. Направи ми впечатление, че са изкъртили щуката, както и да го гледам, 18 риби са си 18 риби. За съжаление не знам много подробности, а и нямам възможност да ида лично да проверя как стоят нещата 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Условията за с.Питово са 1бр. прьчка 3,50 лв ... Шаран 4,00 лв ... Щука 3,00 лв и Толстолоб 2,50 лв ... утре отново ще посетя езерото в с.Инзово дано има добри резултати
успех на всички колеги в утрешния ден 

- pike_attack
- научил се да хвърля
Колеги, някъде в района да има щука на платено?
На карнобатpike_attack написа:Колеги, някъде в района да има щука на платено?

Туй риболова не е за мен 

-
- вече хвърля и на тежко
в карнобат на зоопарка има щука,шаран,див шаран,сом и амур...5лв е таксата -7лв-6лв-7лв-...другите не ги знам маи 9лв е сома ма незнам излиза шаран 1-15 кг щука 0,5-3 кг но основната е 1 кг рибата не миришеtachev написа:На карнобатpike_attack написа:Колеги, някъде в района да има щука на платено?
наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Мерси за инфото, колега. Добре звучи, може следващата седмица да се прибера съм Ямбол и да начеша крастата. А рибата може ли да се връща, или плащаш всичко що хванеш?AtMos написа:Условията за с.Питово са 1бр. прьчка 3,50 лв ... Шаран 4,00 лв ... Щука 3,00 лв и Толстолоб 2,50 лв ... утре отново ще посетя езерото в с.Инзово дано има добри резултатиуспех на всички колеги в утрешния ден
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
-
- вече хвърля и на тежко
имат живарник дето се остават рибите ,но като си тръгваш ако има умряла щука се задължаваш да си я вземеш...затова трябва да засичаш навреме и да си имаш пинсета...спининговиа риболов е забранен защото нараняват шарана тройките...там има кръчма и детски кът и е много приятно...застани или в ръкава или под върбите за щука или сом ...най хубаво е около върбите там са най големите
наслука
наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............