Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов за 1 час !
- ribarq
- сериозен играч
Риболов за 1 час !
Днес към 12 часа на обед хапнах и нямах друга работа стегнах си цирка и реших да пробвам на Сивата Вода ,за тези който не знаят язовира се намира Преди хасково след Ханче клокотница в ляво ! вход 5лв шаран на кило 3 лв, амур 3 лв каракуда и костур без пари ! има и бяла но не съм се интересувал ! миналата седмица ходих и за 5-6 часа хванахме около 30 шарана от 1кг до 4 кг и 10 тина амурчета по 2 кг имаше и един 3 ! но апарата ми беше в къщи и нямаше как да докоментирам всичко това ! но за тези който са ходели там няма да се очудят ! та да се варна на темата днеска разпънах си аз въдичките 1 на топче ягода поп ъпс, 1 на царевица и 1 на топче тутифрути ! със ПВА пликчета натрошени топчета-за захранка и пелетки ! времето вятър и слънце .......резултат......

видимо тегло около 1,800гр
стръв....
ето и такъмчетата новичките им ! вече си имат сефте

следва презареждане на 2 те пръчки понеже имах побутване на тутифрути а имаше и раци ...... още с мятането след презареждането няма и 15 минути и едни черни облаци един силен вятър ...реших да пребера такъмите и със сабирането напървияпрътпочна да вали ...и следва бързо сабиране пускане на шарко ! нямаше как да го заснема в тоя дъжд! в колата и кам града ! следва малко дрямка ! и се сабуждам от телефонен звън-към 18,00h , поглеждам времето се оправило ! братчеда на язовира бил искарал 3 шарана ! взимам една въдица и газ към язовира! изкарахме още към 5-6 хубави шарковци към 2 кг ! бъркам в чантата да ги снимам ! и хоп няма апарат ! ЖАЛКО забравил съм го ! взехме 2 шарана другите ги пуснахме ! рибата е много сладка ! следващия път като ходя задалжително с апарата и камерата ще снимам целия водоем и ще направя по обширен репортаж ! смятам другата седмица ако е хубаво времето един ден да направя една тренировка преди жребчево опън
2007
ако има желаещи нека пишат на лс !

видимо тегло около 1,800гр
стръв....

ето и такъмчетата новичките им ! вече си имат сефте

следва презареждане на 2 те пръчки понеже имах побутване на тутифрути а имаше и раци ...... още с мятането след презареждането няма и 15 минути и едни черни облаци един силен вятър ...реших да пребера такъмите и със сабирането напървияпрътпочна да вали ...и следва бързо сабиране пускане на шарко ! нямаше как да го заснема в тоя дъжд! в колата и кам града ! следва малко дрямка ! и се сабуждам от телефонен звън-към 18,00h , поглеждам времето се оправило ! братчеда на язовира бил искарал 3 шарана ! взимам една въдица и газ към язовира! изкарахме още към 5-6 хубави шарковци към 2 кг ! бъркам в чантата да ги снимам ! и хоп няма апарат ! ЖАЛКО забравил съм го ! взехме 2 шарана другите ги пуснахме ! рибата е много сладка ! следващия път като ходя задалжително с апарата и камерата ще снимам целия водоем и ще направя по обширен репортаж ! смятам другата седмица ако е хубаво времето един ден да направя една тренировка преди жребчево опън

-
- разбира нещата
- ribarq
- сериозен играч
Re: Риболов за 1 час !
Нищо не ми говори ? за какво става въпрос я ме просвети малко ?xenohаck написа: Да те питам ходил ли си на Балакли Дере?
- ribarq
- сериозен играч
Re: Риболов за 1 час !
незнам точно за кой язовир ми говориш но довечера ще питам един познат и ще пиша , иначе има доста микроязовирчета и тези дето не са взети под аренда за сажаление почти няма нищо заради селските браконери ! а за амура за пръв път чувам че има по тези язовири някадеxenohаck написа:Ами от хасково като тръгнеш за кърджали те там са една камара водеми било пълно само с амур !

- gorkata_petrov
- разбира нещата
- ribarq
- сериозен играч
Колега ти ме разби ! Правиш тема във тематаgorkata_petrov написа:Имате ли някаква информация за яз.Светлина до Хасково.Миналата година там се ловяха прилични шарани