Риболов за 1 час !

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Риболов за 1 час !

Мнение от ribarq »

Днес към 12 часа на обед хапнах и нямах друга работа стегнах си цирка и реших да пробвам на Сивата Вода ,за тези който не знаят язовира се намира Преди хасково след Ханче клокотница в ляво ! вход 5лв шаран на кило 3 лв, амур 3 лв каракуда и костур без пари ! има и бяла но не съм се интересувал ! миналата седмица ходих и за 5-6 часа хванахме около 30 шарана от 1кг до 4 кг и 10 тина амурчета по 2 кг имаше и един 3 ! но апарата ми беше в къщи и нямаше как да докоментирам всичко това ! но за тези който са ходели там няма да се очудят ! та да се варна на темата днеска разпънах си аз въдичките 1 на топче ягода поп ъпс, 1 на царевица и 1 на топче тутифрути ! със ПВА пликчета натрошени топчета-за захранка и пелетки ! времето вятър и слънце .......резултат......
Изображение

видимо тегло около 1,800гр
стръв.... Изображение

ето и такъмчетата новичките им ! вече си имат сефте :D
Изображение

следва презареждане на 2 те пръчки понеже имах побутване на тутифрути а имаше и раци ...... още с мятането след презареждането няма и 15 минути и едни черни облаци един силен вятър ...реших да пребера такъмите и със сабирането напървияпрътпочна да вали ...и следва бързо сабиране пускане на шарко ! нямаше как да го заснема в тоя дъжд! в колата и кам града ! следва малко дрямка ! и се сабуждам от телефонен звън-към 18,00h , поглеждам времето се оправило ! братчеда на язовира бил искарал 3 шарана ! взимам една въдица и газ към язовира! изкарахме още към 5-6 хубави шарковци към 2 кг ! бъркам в чантата да ги снимам ! и хоп няма апарат ! ЖАЛКО забравил съм го ! взехме 2 шарана другите ги пуснахме ! рибата е много сладка ! следващия път като ходя задалжително с апарата и камерата ще снимам целия водоем и ще направя по обширен репортаж ! смятам другата седмица ако е хубаво времето един ден да направя една тренировка преди жребчево опън :D 2007 :) ако има желаещи нека пишат на лс !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво братле това е да си запален,от сън да та бутнат и тръгваш :lol:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Хе-хе! Добър следобед. :D
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов за 1 час !

Мнение от ribarq »

xenohаck написа: Да те питам ходил ли си на Балакли Дере?
Нищо не ми говори ? за какво става въпрос я ме просвети малко ?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Браво евала.Щом и на топче си хванал това вече е много добре :wink: .

Така като го гледам е купешко а?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

kalkan4o написа:Браво евала.Щом и на топче си хванал това вече е много добре :wink: .

Така като го гледам е купешко а?
Ягода поп ъпс на карп експерт !
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов за 1 час !

Мнение от ribarq »

xenohаck написа:Ами от хасково като тръгнеш за кърджали те там са една камара водеми било пълно само с амур !
незнам точно за кой язовир ми говориш но довечера ще питам един познат и ще пиша , иначе има доста микроязовирчета и тези дето не са взети под аренда за сажаление почти няма нищо заради селските браконери ! а за амура за пръв път чувам че има по тези язовири някаде :shock: пиши по конкретно за кой гиол става въпрос ?
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Браво колега добре си начесъл крастата.
А инъче за фотото и аз съм така без фото не пускам вече теми защото мн критики обрах(от познати). Така че може и в къщи да си щракнеш те така да се види закво иде реч.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

fizika01 написа:Така че може и в къщи да си щракнеш те така да се види закво иде реч.
Хвани и пусни!
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ioska70 »

Браво,ribarq :smt023 евалла за рибките.Както ти писах предния път не е важно на кого са такъмите, а кой лови стях . :P Бе гледам към сопите имаш и прелични манекени.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Супер!!!! Сега остава и на твоя язовир да почнат да ги мелят топчетата :wink:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

Имате ли някаква информация за яз.Светлина до Хасково.Миналата година там се ловяха прилични шарани
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

rikosheth написа:Супер!!!! Сега остава и на твоя язовир да почнат да ги мелят топчетата :wink:
Утре отивам и там да ги пробвам дали са свикнали хайваните става 2-3 месеца с това ги храня !
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

gorkata_petrov написа:Имате ли някаква информация за яз.Светлина до Хасково.Миналата година там се ловяха прилични шарани
Колега ти ме разби ! Правиш тема във темата :evil: ! за другия път като искаш да питаш такива работи отиди в подраздел ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМИТЕ и там си задай въпроса ! за сажаление прясно инфо за Светлина нямам ! наслука !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”