Въпрос за белите червеи

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Въпрос за белите червеи

Мнение от zaribanask8 »

Здравейте колеги :mrgreen:
Първо искам да се извиня ако има подобна тема ,но не намерих.Въпроса ми е как мога да се оттърва от каракудата защото смятам да ловя на царевица и на бял червей ,но в язовира има много каракуда и попринцип тя кълве,но аз каракуда не искам ,а шарана ми е целта.Ще ловя на пружина.
Викат ми Николаев :)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Въпрос за белите червеи

Мнение от INCUBUS »

Няма отърване-ще ти кълве и на пружината,по-нахални са от шараните и ще се класират постоянно :)
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

на един язовир шаран излизаше на рибка /острица-тънка дълга рибка подобна на кротушка но без мустаци/,каракуда има прекалено много но все дребна ,няма и една педя ,хвърляшна рибка с 3-4 номер кука и по някога бам ....каракудки -рибките по-големи от устата на каракудата но понякакъв начин я лапа.няма утърване
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Пробвай със суха царевица на косъм :)
Изображение
1 Боклук не е навредил на никой....Така мислиш ти и още 7 милиона българи :!:
kir4o9612
новобранец
новобранец

Мнение от kir4o9612 »

протеинови топчета
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

kir4o9612 написа:протеинови топчета
Въпроса е ,че там шарана не е близвал никога топчета :D
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Сложи една табелка на хранилката колега "Забранено за каракуди и червеноперки" или "Само за шарани" :lol:
А сега малко по-сериозно. Опитай на пелети или на царевица, но на по-голяма "хапка" за да елиминираш поне дребосъка. Протеиново топче - също. Това, че не е ял такива мезета, не е критерий. Просто пробвай. А след като има каракуди и червеноперка бол - то поне няма да си капо. А ако удари и шаро - още по-добре.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

jagger1 написа:Сложи една табелка на хранилката колега "Забранено за каракуди и червеноперки" или "Само за шарани" :lol:
А сега малко по-сериозно. Опитай на пелети или на царевица, но на по-голяма "хапка" за да елиминираш поне дребосъка. Протеиново топче - също. Това, че не е ял такива мезета, не е критерий. Просто пробвай. А след като има каракуди и червеноперка бол - то поне няма да си капо. А ако удари и шаро - още по-добре.
Ще си правя захранка самоделка ще ловя на царевица и дипнати топчета в шокобан топчетата с аромат на тути фрути и ще видим какво ще стане пък за десерт ако няма нищо ще хвърля да си поиграя малко :lol: А идеята с табелката може и да се пробва :lol: кой знае на какво е способна рибата :)
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Сложи за стръв силиконова царевица.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

zaribanask8 написа:
jagger1 написа:Сложи една табелка на хранилката колега "Забранено за каракуди и червеноперки" или "Само за шарани" :lol:
Ще си правя захранка самоделка ще ловя на царевица и дипнати топчета в шокобан топчетата с аромат на тути фрути и ще видим какво ще стане пък за десерт ако няма нищо ще хвърля да си поиграя малко :lol: А идеята с табелката може и да се пробва :lol: кой знае на какво е способна рибата :)
:lol: :lol: :lol: Не си писал от кой край си. Може да има значение езика на който ще е табелката :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
ninka
новобранец
новобранец

Мнение от ninka »

вероятно в другите съвети има хляб, но според мен на първо време и най- просто като изпълнение- махни червеите / от стръвта, захранката и изобщо/ и най- добре не ползвай никаква захранка освен царевица.
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

antivik написа:
zaribanask8 написа:
:lol: :lol: :lol: Не си писал от кой край си. Може да има значение езика на който ще е табелката :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: .
Роден съм във Варна живея в София ходя на Велико търново всяка ваканция смятай с акцента :lol:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

zaribanask8 написа:
antivik написа:Сложи една табелка на хранилката колега "Забранено за каракуди и червеноперки" или "Само за шарани" :lol:

Роден съм във Варна живея в София ходя на Велико търново всяка ваканция смятай с акцента :lol:
Е и при тебе е трудна работата, като и при мен, от къде съм минал през страната съм закачил по нещо от говора. При теб добре, че турски и румънски поне няма, а аз като по баща и майка съм от покрай Дунава, средно образование пазарджишко, висше в Търново, казарма - не питай, а и родом и живущ в Кърджали. Направи си сметка каква табела трябва да изпиша... :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

antivik написа:
zaribanask8 написа:
antivik написа:Сложи една табелка на хранилката колега "Забранено за каракуди и червеноперки" или "Само за шарани" :lol:

Е и при тебе е трудна работата, като и при мен, от къде съм минал през страната съм закачил по нещо от говора. При теб добре, че турски и румънски поне няма, а аз като по баща и майка съм от покрай Дунава, средно образование пазарджишко, висше в Търново, казарма - не питай, а и родом и живущ в Кърджали. Направи си сметка каква табела трябва да изпиша... :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers: .
Ще ти трябва здрав прът за да я изхвърлиш тая табела :lol: :lol:
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Ribarq.s.m.
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Ribarq.s.m. »

Друг варянт е да изчакаш да порасне каракудата и да се кефиш на нея се едно си хванал шаран ама без мустаци. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”