България е убита с U238

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

burlakmitak66
новобранец
новобранец

България е убита с U238

Мнение от burlakmitak66 »

Здравейте колеги.Досега не съм писал по форумите ,и пускам тази тема като молба : Ако някой разполага с актуални замервания на радиацията в България (не ме питайте защо не вярвам на официалните) - да сподели или на ЛС.А защо задавам въпроса си тук!?-Мисля че проблема касае пряко както здравето на децата ни и нас самите но и любимото ни и единствено Черно море.
Моля модераторите ако сметнат че темата е против правилата да я изтрият, но с ясен отговор,а не с Бан :rolleyes: .
Благодаря и Наслука през новия сезон.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: България е убита с U238

Мнение от Павел Иванов »

Има един образ от нашият клуб къде навсякъде обикаля с Гайгеров брояч . Броячът е от истинските а пича си е химик та може да му се верва . Според замерванията нивото на радиацията навсякъде е далече под нормите с изключение на местата където винаги си е имало такава но и там е в нормите . Виж в хвосто хранилища некои има изключения как в некои уранови мини ама май не за там питаш .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ех колко мини обиколих, за да си играя с едно уредче на времето. :lol:
То не бяха стандартните, то не беше търсене на киселинни соднни из гората, абе голямо обикаляне беше :lol: Къде що мернех "плешив" склон и го премервах.
А преди няколко години си ловя аз едни пъстърви в една прекрасна планинска рекичка, страшна красота. Минава една баба и вика, ама то и риба ли има бе момче, тука до преди 3-4 години дърветата не връзваха пък сега риби :mrgreen:
Оказа се, че рекичката води началото си от изоставена мина :axe:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
burlakmitak66
новобранец
новобранец

Мнение от burlakmitak66 »

Благодаря за отговорите.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Аз пък съм израснал на така наречения "радиационен" плаж на залива Вромос :shock: и дали от това съм 105 кила и ......нема значение.
Та се чудя, като не верваш на официалните информации, как ще поверваш на някоя НЕофициална, каква е гаранцията :roll:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
snegk

Мнение от snegk »

При този живот в България, радиацията ми е най-малкия проблем :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

burlakmitak,ако това 66 ти е набора,много си закъснял със страховете от радиацията. :) Ако имаше Гайгер-Мюлеровия брояч и се разходеше около жилището си,щеше да ти прилошее веднага.Българите,родени след 1952г.се раждат като високорадиоктивни бебета,ама какво от това ?Смъртността от прекаляването за 15-20 години живот с мазни,синтетични и консервирани солени храни е толкова висока,че не си заслужава да се притесняваме за такава екзотика като U 238 или други подобни лайна :mrgreen:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Много се смях,и ще се смея още два дни поне :lol: :lol: :lol: Вярно ни изтровиха още преди години и продължават да ни тровят,та и аз се чудя на колегата какво точно го вълнува :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И вместо да се чудя,да взема да попитам,какво точно ще направи,ако евентуално това екзотично нящо U 238 наистина го има :lol: :lol: :lol: Правителството ли е виновно,японците ли ще изселваме от България щото ни тровят или да вземем да обесим шефа на АЕЦ Козлодуй и тези дето правят Белене :roll: :roll: :roll: Колега,ще си измрем от тия отрови и никой няма да ти каже,нито сме във състояние да направим нещо.Препоръките на доктора са следните:
1.Много ракия със прясна салата/ако те е страх че салатата е радиоактивна минавай на пържоли/
2.Онождай жена ти редовно,че знае ли се колко си радиоактивен,може да си хванал нящо
3.Ако ти падне чуждо,изобщо не прощавай че може да ти е за последно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе,яж,пий и си носи новите дрехи :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk

Мнение от snegk »

Като гледам какви са ни малки рибите, значи няма радиация :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Естеството на работа ми е такова,че отговарям и за замерванията на гама -радиационния фон по българо-гръцката граница.Тя е в рамките на 0.02-0.04 mR/h=Напълно безопасна и нормална.Спи спокойно колега. :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.........
3.Ако ти падне чуждо,изобщо не прощавай че може да ти е за последно :mrgreen:
Кроки, с точка трета не съм съгласен,,защото от това най-много трябва да се пазиш,поради факта,че от СПИН по-може да "хвърлиш петалите"/да ти бъде за последно/отколкото от U 238!? :lol:
Абе,яж,пий и си носи новите дрехи :drinkers:

А,това е най-вярното и точно заключение,само ще добавя и ходете на риба !!! :wink: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

""Кроки, с точка трета не съм съгласен,,защото от това най-много трябва да се пазиш,поради факта,че от СПИН по-може да "хвърлиш петалите"/да ти бъде за последно/отколкото от U 238!? :lol: ""

Дай боже повече такива като тебе дето се въздържат от "чуждо" заради спин-а и дето не са чували за презервативи че да има повече от "чуждото" за нас. :D
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ей,направо ви облъчих,веднага усетихте ефекта и гледам ще се вземат под внимание няколкото точки + риболова :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Много се смях,и ще се смея още два дни поне :lol: :lol: :lol: Вярно ни изтровиха още преди години и продължават да ни тровят,та и аз се чудя на колегата какво точно го вълнува :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И вместо да се чудя,да взема да попитам,какво точно ще направи,ако евентуално това екзотично нящо U 238 наистина го има :lol: :lol: :lol: Правителството ли е виновно,японците ли ще изселваме от България щото ни тровят или да вземем да обесим шефа на АЕЦ Козлодуй и тези дето правят Белене :roll: :roll: :roll: Колега,ще си измрем от тия отрови и никой няма да ти каже,нито сме във състояние да направим нещо.Препоръките на доктора са следните:
1.Много ракия със прясна салата/ако те е страх че салатата е радиоактивна минавай на пържоли/
2.Онождай жена ти редовно,че знае ли се колко си радиоактивен,може да си хванал нящо
3.Ако ти падне чуждо,изобщо не прощавай че може да ти е за последно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе,яж,пий и си носи новите дрехи :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:lol: :lol: :lol: :smt023 :smt023 :smt023 :supz: :supz: :supz: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

boki speca написа:....Дай боже повече такива като тебе дето се въздържат от "чуждо" заради спин-а и дето не са чували за презервативи че да има повече от "чуждото" за нас. . :D
Ами"облъчвайте"се!? :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”