Гърция - 2

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Така и не разбрах кои от какво се обиди та заприлича темата баш на Работническо дело. Поне пуснете снимки на некоя гъркиня 8)
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе обидиха Ivaka, че му били дребни рибите... :lol: Прав е човека да се сърди...рибари малко...кибици и критикари ...бол... :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

пак не разбрах за кво става вьпрос,ама все пак изтрих всичко и остана само снимката дето бат милен я публикува,кьдето КРАСНОРЕЧИВО(ха,ха,бати идиома) показвам и с двете рьце мнението си по МНОО вьпроси :lol: :lol: :lol: :wink: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Споделям мнението по този въпрос :lol: :lol: :lol:

Ставаше въпрос , че са хванати много шарани и са снимани на тревата
което е голям проблем :lol: :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Когато сме прд компа всички сме състрадателни,но на улицата човек да умира на другата страна се обръщат.Исега какво всички да си купим дюшечета за риби такали :?: Ако много са състрадателни да вземат рибата и да я за карат в дом за сираци а не даги завиват с дюшечета.Аиди ,че взех да побеснявам. :twisted:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

става дума за това
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... sc&start=0

ама баце, идиоти има навсякъде, бе. нзависта е голямо нещо. хич не смятам да се принизявам до нивото на някакви псевдошаранджии, дето са фанали по 2 шарана от платен гьол и с товасе изчерпват.
снимките нема да махна за да ги дразнят .
ако го направя ще се вземат още по насериозно

казал съм ти - свиркай си, нека ги е ЯД. ние да си ловим те да си плюят пред компютрите.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
snegk

Мнение от snegk »

Кърца разбирам го човека той за 6 месеца хванал 2 риби и като видял вашите му се сторили като промишлен риболов.Не се вързвайте вашта компания е готина, :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

наблюдател написа:И ся кво? В рибарски форум ще гледаме палатки и пейзажи... :roll:
Не си прав, Ivak. Речи им в другия форум да го духат и пущай тука нагледния матриал, че инак ще заприлича на Работническо дело от 60те - чернобял и скучен.
Хайде горе главата! :D
Анджък! :smt023 Двата форума са си ДВЕ различни места..ма както искате, темата си Ваша :roll:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Troli

Мнение от Troli »

Ивак,някой ако се е заял някъде се оправяй сам а не бягай!Тука можеш да бъдеш спокоен,защото няма комерс!Парите и спонсорите понякога повече вредят,отколкото помагат. :wink: Защо се срамуваш от себе си,та да триеш?В тази тема никой не те е критикувал!Бори се смело със завистниците и ги залей със снимки на риби,риби и още повече риби! :wink: :D :D :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Такива снимки ли да пускам :lol: :lol: :lol:
Изображение

Ядосаха ме, много е лесно да плюеш и да даваш акъл без да знаеш кой стой насреща. :lol: :lol: . Че не се защитавам , ами не знам как то с простаци само с бой се оправям :lol: :lol: :lol:

Човека бил модерен шаранджия, ами аз съм Рибар- Месар със собствен язовир с шарани и амури в него колкото един средностатистически шаранджия не е хващал през живота си :lol: :lol: :lol:

Обещавам следващите излети да снимам много риби и все на мека зелена трева :lol: :lol:

Благодаря , за мненията колеги, обещавам да се реванширам с обилни снимки и репортажи :twisted: :lol:

Мисля че темата трябва да се заключи :!:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Бравос! Да знаеш Ивак много хубави са ти и снимките и репортажите,та за това давай напред и все в същия дух.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Много промишлено ги пускате тея риби бе бате....
ааааааа, не требе така, месарско е....
требе на дюшече и едно по едно лекинко да ги плъзагаш у водата, както и да ги подържиш маленко че да се осаферят.....
ааааа, не са убай тия работи ша знайш.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

[quote="Ivak"]Такива снимки ли да пускам :lol: :lol: :lol:
Изображение[quote]

Ей тва веке е добър пример. :smt023 Аз секи път кат фана толкоз риба ей тъй я пущам :yawinkle:
Troli

Мнение от Troli »

Пичове,пратете тази ценна снимка на ИАРА,да се светнат с какви риби е редно да се зарибява! :wink: А,не да пускат лесно уловими бебета от епруветка,за да минат по тънката лайсна!И после да крещят,вие ги изловихте и за това няма! :wink: :roll: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”