Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Чат-лаф - Русе
Да, Касаба ме информира! Благодарско...
Адашче,до какви парички търсиш лодка? Имам нещо напредвид драсни ми на ЛСVlado_852 написа:Да, Касаба ме информира! Благодарско...

Много е кофти това с лошото време,чини ми се ,че пак ще удължат забраната.Кво ше кажете А?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Vlado_852
- разбира нещата
100% 

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
И аз така мисля че ще стане.Венци ® написа:Много е кофти това с лошото време,чини ми се ,че пак ще удължат забраната.Кво ше кажете А?
Венци какво стана нали щяхме да правим збирка на някой гюл,или ще чакаме да дигнат забраната и на Дунава да се налочим

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Няма да ме учудят ако удължат забраната....Това просто им е редовния номерribarq92 написа:Адашче,до какви парички търсиш лодка? Имам нещо напредвид драсни ми на ЛСVlado_852 написа:Да, Касаба ме информира! Благодарско...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И да забранят риболова в цяла България за постоянно пак няма да има успех.
Браконерите си мрежат и бият с ток масово и никой не ги пипа.
Погледнете колко от рибите по магазините в Русе имат червени язви, мънички като натътртено, не като грубите от червенката.
Магазина на Злата на улица Петрохан от край време продава риба бита с ток, и си изкарват мнооооого прилични пари, но никой нищо не прави. Дори за да си вземеш читава риба трябва да чакаш, щото каквото излезе вечерта това има.
Пък и забраната какъв проблем е, само за тея който ходят по Дунав другите така или иначе са си по платени.
Някъде назад в темата бях писал за корекциите на Янтра, щуката със сигурноист е активна доста. Отделно за плувка си има всякакви риби.
Аз пък лових едни диви шарани в река доста дребни (2-5 кг) но бяха нещо повредени, късаха 0,25 от раз. Тук по София такива риби хората си ги ловят с 0,10-0,12 сигурно аз нещо не мога да ги вадя

Браконерите си мрежат и бият с ток масово и никой не ги пипа.
Погледнете колко от рибите по магазините в Русе имат червени язви, мънички като натътртено, не като грубите от червенката.
Магазина на Злата на улица Петрохан от край време продава риба бита с ток, и си изкарват мнооооого прилични пари, но никой нищо не прави. Дори за да си вземеш читава риба трябва да чакаш, щото каквото излезе вечерта това има.
Пък и забраната какъв проблем е, само за тея който ходят по Дунав другите така или иначе са си по платени.
Някъде назад в темата бях писал за корекциите на Янтра, щуката със сигурноист е активна доста. Отделно за плувка си има всякакви риби.
Аз пък лових едни диви шарани в река доста дребни (2-5 кг) но бяха нещо повредени, късаха 0,25 от раз. Тук по София такива риби хората си ги ловят с 0,10-0,12 сигурно аз нещо не мога да ги вадя

-
- сериозен играч
Колеги,някой да е чувал за някакво гьолче на ДЗС-то?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
За кое ДЗС става дума ,посока Варна или посока Силистра,за това посока Силистра знам че има един гюл преди разклона за Старо село но не съм ходил никога ,а това ДЗС посока Варна никога не е имало там гюл.nick71 написа:Колеги,някой да е чувал за някакво гьолче на ДЗС-то?
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Така си мислиш тиK.KOLEV79 написа:а това ДЗС посока Варна никога не е имало там гюл

Кърлежите на какво земаха хахаххахахribarq92 написа:Така си мислиш тиK.KOLEV79 написа:а това ДЗС посока Варна никога не е имало там гюлИма и още как,но не може да се лови (частна собственост са),За да влезеш минаваш през къщата на собственика...Аз миналата година ходих там хванах шаранета до 1кг на плувка и 5 броя кърлежи
Кажете каде може да се лови на спининг около Русе в момента
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
До колкото знам никъде освен на корекциите на Бяла.Ato написа:
Кажете каде може да се лови на спининг около Русе в момента
Ам я да те питам ,набави ли от тежкия метал дето говорихме веднъж на чаша лимоната

ам цък , забравих
иначе бях почнал да набавям ама съм се отвял на някъде , ма споко ще набавя
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Ato написа:ам цък , забравих
Доообре,че ще се леят жигове..............
-
- сериозен играч
Да колега точно за него имах в предвид,преди години сме ходили там да скубем таранка.ribarq92 написа:Така си мислиш тиK.KOLEV79 написа:а това ДЗС посока Варна никога не е имало там гюлИма и още как,но не може да се лови (частна собственост са),За да влезеш минаваш през къщата на собственика...Аз миналата година ходих там хванах шаранета до 1кг на плувка и 5 броя кърлежи
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!