Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Риболова около Русе

Мнение от bachoivo »

kutinchev написа:Айде като идеш кажи как е и покажи някоя снимка на тези каракуди на корем :)
Е аз затова питам, да знам дали си заслужава да отида :) :) Иначе ко се отвори възможност в неделя може да отскоча и без това е на една пи*ка разстояние :D :D
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Незнам каде си чел за Красен ,но никога не са пускали да се лови там, поне от както е арендован де ,ако все пак решиш да ходиш мини през собственика и го питай ,дане стане така да те хване на гюла и ще има разправий,собственика живее на главаната улица на Красен ,като влизаш от разклона за Щръклево и влезеш в селото на 500-600 метра след началото на селото има едно барче в ляво зелено даже така му викат зеленото барче ,след него 2или 3 къща живее собсвеника ,по добре питай някой пред барчето там има вечно дежурни баби клюкарки :lol: :lol: те ще те упътят,дано те пусне да ловиш ще си късметлия.Аз миналата година ходих да ги видя тезе две гюлчета ,много ми харесаха много риба играеше и големи парцали се мятаха.Късмет и на слука ти пожелавам в начинанието.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

K.KOLEV79 написа:Незнам каде си чел за Красен ,но никога не са пускали да се лови там, поне от както е арендован де ,ако все пак решиш да ходиш мини през собственика и го питай ,дане стане така да те хване на гюла и ще има разправий,собственика живее на главаната улица на Красен ,като влизаш от разклона за Щръклево и влезеш в селото на 500-600 метра след началото на селото има едно барче в ляво зелено даже така му викат зеленото барче ,след него 2или 3 къща живее собсвеника ,по добре питай някой пред барчето там има вечно дежурни баби клюкарки :lol: :lol: те ще те упътят,дано те пусне да ловиш ще си късметлия.Аз миналата година ходих да ги видя тезе две гюлчета ,много ми харесаха много риба играеше и големи парцали се мятаха.Късмет и на слука ти пожелавам в начинанието.
Та значи за въпросния гьол четох в форума на един магазин за риболовни принадлежности, име не споменавам да не стане реклама (Сунай е собственика :) ). Та там един пич обяснява че е ходил, та затова разпитвам и аз да не стане некой фал.
Ето какво е постнал колегата там: "за това най добре и близко е да отидете на язовира Красен такса е 5 лв таранка колкото си искате шарана се плаща на кг. варира от 2 до 4 кг шаран те са два язовира разделени единия е със шарани а другия е със шаран и таранка може да питате собственикът на рибарника." Ама така го е обяснил че нищо не разбирам, поне аз :) :) :)
P.S. Колев, тия баби са голЕми пичове. При бабата е така: спираш да питаш нещо и се почва: ама защо го търсиш, ама ти от де си, на кого си момче и т.н. :D :D :D Я кажи на Пет Кладенци как е - по 24май мисля да го пробвам пак....
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

bachoivo написа:
K.KOLEV79 написа:Незнам каде си чел за Красен ,но никога не са пускали да се лови там, поне от както е арендован де ,ако все пак решиш да ходиш мини през собственика и го питай ,дане стане така да те хване на гюла и ще има разправий,собственика живее на главаната улица на Красен ,като влизаш от разклона за Щръклево и влезеш в селото на 500-600 метра след началото на селото има едно барче в ляво зелено даже така му викат зеленото барче ,след него 2или 3 къща живее собсвеника ,по добре питай някой пред барчето там има вечно дежурни баби клюкарки :lol: :lol: те ще те упътят,дано те пусне да ловиш ще си късметлия.Аз миналата година ходих да ги видя тезе две гюлчета ,много ми харесаха много риба играеше и големи парцали се мятаха.Късмет и на слука ти пожелавам в начинанието.
Та значи за въпросния гьол четох в форума на един магазин за риболовни принадлежности, име не споменавам да не стане реклама (Сунай е собственика :) ). Та там един пич обяснява че е ходил, та затова разпитвам и аз да не стане некой фал.
Ето какво е постнал колегата там: "за това най добре и близко е да отидете на язовира Красен такса е 5 лв таранка колкото си искате шарана се плаща на кг. варира от 2 до 4 кг шаран те са два язовира разделени единия е със шарани а другия е със шаран и таранка може да питате собственикът на рибарника." Ама така го е обяснил че нищо не разбирам, поне аз :) :) :)
P.S. Колев, тия баби са голЕми пичове. При бабата е така: спираш да питаш нещо и се почва: ама защо го търсиш, ама ти от де си, на кого си момче и т.н. :D :D :D Я кажи на Пет Кладенци как е - по 24май мисля да го пробвам пак....
Гюловете там са мнго хубави ,на мен ми харесаха а и в лошо време можеш да излезеш без грижи,ще видим как ще стане може в петък да мина от там да питам да имаме инфо от извора :D :D :D
Пет кладенци нали знаеш че малко хора му разбираме на този язовир :lol: :lol: :lol: ,последните две седмици все се случва да има земетресение я у стражица я в търговище ,и дънарките нещо не работят добре :wink: ,но щекарите правят работа ,стефко дето беше при родан на магазина тази неделя и накъса ританките ,ицко иванов или както го знаят много хора капото :D и той добре се представи миналата по миналата седмица,аз от извесно време гоня предимно толупите там ,за сега се справям но има какво да се желае още ,иначе доволно по 2-3 толупа си вадя на излет ,и за това не наблягам на шарана и таранката ,няма такъв кеф да вадиш толуп. :D :D
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

K.KOLEV79 написа:няма такъв кеф да вадиш толуп. :D :D
Мдам прав си :) . Колко са големи там?
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

K.KOLEV79 написа: Гюловете там са мнго хубави ,на мен ми харесаха а и в лошо време можеш да излезеш без грижи,ще видим как ще стане може в петък да мина от там да питам да имаме инфо от извора :D :D :D
Пет кладенци нали знаеш че малко хора му разбираме на този язовир :lol: :lol: :lol: ,последните две седмици все се случва да има земетресение я у стражица я в търговище ,и дънарките нещо не работят добре :wink: ,но щекарите правят работа ,стефко дето беше при родан на магазина тази неделя и накъса ританките ,ицко иванов или както го знаят много хора капото :D и той добре се представи миналата по миналата седмица,аз от извесно време гоня предимно толупите там ,за сега се справям но има какво да се желае още ,иначе доволно по 2-3 толупа си вадя на излет ,и за това не наблягам на шарана и таранката ,няма такъв кеф да вадиш толуп. :D :D
Живот и здраве по 24май нали се почивало 4 дена(от събота до вторник) и тогава ще тествам Пет кладенци...ще се следват съветите на майстора ;) Имена не споменавам - той си знае :) :)
А за Красен - и аз съм решил да мина да разпитам ама ще видим кога, че ако може да се ходи ще е голям плюс....
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

kasabinho написа:
До 4 -5 кг.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

K.KOLEV79 написа:
kasabinho написа:
До 4 -5 кг.
Те деца още :), за най-голям кеф трябва да ги мъчиш с ластик.
Изображение
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига :wink:
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

K.KOLEV79 написа:Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига :wink:
Тя много мека колега 5-15lb става орехи да брусиш с нея :lol: :lol:
ДА НЕ Е 5-15ГР.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

svetlens написа:
K.KOLEV79 написа:Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига :wink:
ДА НЕ Е 5-15ГР.
Объркал се е човека :) , иначе 15 lb, то направо винкел :).
Изображение
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

svetlens написа:
ДА НЕ Е 5-15ГР.
Да да грешката е моя сега гледах сопата 5-15 гр. е .
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

K.KOLEV79 написа:
svetlens написа:
ДА НЕ Е 5-15ГР.
Да да грешката е моя сега гледах сопата 5-15 гр. е .
Нямаш ли много откачания, с тази мека сопа.
Изображение
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

1или 2 откачания имам ,ама сложих по големи куки и нещата си дойдоха на мястото
Аватар
миро мачтийм
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от миро мачтийм »

Либрите при шаранските пръчки и при мачовите пръчки нямат нищо общо. Много от реномираните мачове се измерват в либри и са си надписани така в либри.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”