Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Е аз затова питам, да знам дали си заслужава да отидаkutinchev написа:Айде като идеш кажи как е и покажи някоя снимка на тези каракуди на корем

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Незнам каде си чел за Красен ,но никога не са пускали да се лови там, поне от както е арендован де ,ако все пак решиш да ходиш мини през собственика и го питай ,дане стане така да те хване на гюла и ще има разправий,собственика живее на главаната улица на Красен ,като влизаш от разклона за Щръклево и влезеш в селото на 500-600 метра след началото на селото има едно барче в ляво зелено даже така му викат зеленото барче ,след него 2или 3 къща живее собсвеника ,по добре питай някой пред барчето там има вечно дежурни баби клюкарки
те ще те упътят,дано те пусне да ловиш ще си късметлия.Аз миналата година ходих да ги видя тезе две гюлчета ,много ми харесаха много риба играеше и големи парцали се мятаха.Късмет и на слука ти пожелавам в начинанието.

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Та значи за въпросния гьол четох в форума на един магазин за риболовни принадлежности, име не споменавам да не стане реклама (Сунай е собственикаK.KOLEV79 написа:Незнам каде си чел за Красен ,но никога не са пускали да се лови там, поне от както е арендован де ,ако все пак решиш да ходиш мини през собственика и го питай ,дане стане така да те хване на гюла и ще има разправий,собственика живее на главаната улица на Красен ,като влизаш от разклона за Щръклево и влезеш в селото на 500-600 метра след началото на селото има едно барче в ляво зелено даже така му викат зеленото барче ,след него 2или 3 къща живее собсвеника ,по добре питай някой пред барчето там има вечно дежурни баби клюкарки![]()
те ще те упътят,дано те пусне да ловиш ще си късметлия.Аз миналата година ходих да ги видя тезе две гюлчета ,много ми харесаха много риба играеше и големи парцали се мятаха.Късмет и на слука ти пожелавам в начинанието.

Ето какво е постнал колегата там: "за това най добре и близко е да отидете на язовира Красен такса е 5 лв таранка колкото си искате шарана се плаща на кг. варира от 2 до 4 кг шаран те са два язовира разделени единия е със шарани а другия е със шаран и таранка може да питате собственикът на рибарника." Ама така го е обяснил че нищо не разбирам, поне аз

P.S. Колев, тия баби са голЕми пичове. При бабата е така: спираш да питаш нещо и се почва: ама защо го търсиш, ама ти от де си, на кого си момче и т.н.

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Гюловете там са мнго хубави ,на мен ми харесаха а и в лошо време можеш да излезеш без грижи,ще видим как ще стане може в петък да мина от там да питам да имаме инфо от извораbachoivo написа:Та значи за въпросния гьол четох в форума на един магазин за риболовни принадлежности, име не споменавам да не стане реклама (Сунай е собственикаK.KOLEV79 написа:Незнам каде си чел за Красен ,но никога не са пускали да се лови там, поне от както е арендован де ,ако все пак решиш да ходиш мини през собственика и го питай ,дане стане така да те хване на гюла и ще има разправий,собственика живее на главаната улица на Красен ,като влизаш от разклона за Щръклево и влезеш в селото на 500-600 метра след началото на селото има едно барче в ляво зелено даже така му викат зеленото барче ,след него 2или 3 къща живее собсвеника ,по добре питай някой пред барчето там има вечно дежурни баби клюкарки![]()
). Та там един пич обяснява че е ходил, та затова разпитвам и аз да не стане некой фал.
Ето какво е постнал колегата там: "за това най добре и близко е да отидете на язовира Красен такса е 5 лв таранка колкото си искате шарана се плаща на кг. варира от 2 до 4 кг шаран те са два язовира разделени единия е със шарани а другия е със шаран и таранка може да питате собственикът на рибарника." Ама така го е обяснил че нищо не разбирам, поне аз![]()
![]()
P.S. Колев, тия баби са голЕми пичове. При бабата е така: спираш да питаш нещо и се почва: ама защо го търсиш, ама ти от де си, на кого си момче и т.н.![]()
![]()
Я кажи на Пет Кладенци как е - по 24май мисля да го пробвам пак....

Пет кладенци нали знаеш че малко хора му разбираме на този язовир

Мдам прав сиK.KOLEV79 написа:няма такъв кеф да вадиш толуп.![]()

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Живот и здраве по 24май нали се почивало 4 дена(от събота до вторник) и тогава ще тествам Пет кладенци...ще се следват съветите на майстораK.KOLEV79 написа: Гюловете там са мнго хубави ,на мен ми харесаха а и в лошо време можеш да излезеш без грижи,ще видим как ще стане може в петък да мина от там да питам да имаме инфо от извора![]()
![]()
![]()
Пет кладенци нали знаеш че малко хора му разбираме на този язовир![]()
![]()
,последните две седмици все се случва да има земетресение я у стражица я в търговище ,и дънарките нещо не работят добре
,но щекарите правят работа ,стефко дето беше при родан на магазина тази неделя и накъса ританките ,ицко иванов или както го знаят много хора капото
и той добре се представи миналата по миналата седмица,аз от извесно време гоня предимно толупите там ,за сега се справям но има какво да се желае още ,иначе доволно по 2-3 толупа си вадя на излет ,и за това не наблягам на шарана и таранката ,няма такъв кеф да вадиш толуп.
![]()

А за Красен - и аз съм решил да мина да разпитам ама ще видим кога, че ако може да се ходи ще е голям плюс....
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
До 4 -5 кг.kasabinho написа:Мдам прав сиK.KOLEV79 написа:няма такъв кеф да вадиш толуп.![]()
. Колко са големи там?
Те деца ощеK.KOLEV79 написа:До 4 -5 кг.kasabinho написа:Мдам прав сиK.KOLEV79 написа:няма такъв кеф да вадиш толуп.![]()
. Колко са големи там?

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига 

Тя много мека колега 5-15lb става орехи да брусиш с неяK.KOLEV79 написа:Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига

ДА НЕ Е 5-15ГР.
Объркал се е човекаsvetlens написа:Тя много мека колега 5-15lb става орехи да брусиш с неяK.KOLEV79 написа:Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига![]()
ДА НЕ Е 5-15ГР.

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Да да грешката е моя сега гледах сопата 5-15 гр. е .svetlens написа:Тя много мека колега 5-15lb става орехи да брусиш с неяK.KOLEV79 написа:Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига![]()
ДА НЕ Е 5-15ГР.
Нямаш ли много откачания, с тази мека сопа.K.KOLEV79 написа:Да да грешката е моя сега гледах сопата 5-15 гр. е .svetlens написа:Тя много мека колега 5-15lb става орехи да брусиш с неяK.KOLEV79 написа:Имам една мека пръчка 3,90 5-15 lb та снея ги ги дърпам и с корда 0,20 за поголяма интрига![]()
ДА НЕ Е 5-15ГР.

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
1или 2 откачания имам ,ама сложих по големи куки и нещата си дойдоха на мястото
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Либрите при шаранските пръчки и при мачовите пръчки нямат нищо общо. Много от реномираните мачове се измерват в либри и са си надписани така в либри.