А коя е най-голямата ви ИЗПУСНАТА риба???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

аврама
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

сс

Мнение от аврама »

един слан4ев ден аз и бащами и дядо ми бяхме на брягово .Хващах ме каракуда и някои друг шаран стана кам 10 4аса и взех да се базикам хварлях си на около 2-3 метра от брега на едно зарно жито и изведнаш ми заби перото засяках и незнам кво беше тва вадих го 3 4аса и 20 мин и ми скаса но наи-у4удващото беше 4е се беше хванало на едно малко зранце жито
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: сс

Мнение от sapuna »

аврама написа:незнам кво беше тва вадих го 3 4аса и 20 мин
:smt038 :smt038 :smt038 Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:)

Мнение от kocet0 »

ахахахахахаах ... някой хора могат да те просълзят с приказките си ... :lol: :lol: :lol: 3 часа и 2- мин. може да си закачил някой дънер и да си дърпал кат идиот 3 часа и 20 минути ... даже може 4 да са били ... то такова преживяванеее ... все пак хубавите неща не им усещаш как минава времето ! Тааа голям улов си направил браво ! :lol: :roll:
SPINING FOREVER ;)
аврама
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

аа

Мнение от аврама »

със сигорност не е било дънер лошото е 4е неможах да го искарам да ви го покажа а и го доказар до брега един пат и блесна бая голямо петно и бях с тънка корда до колко то си спомням маии4е беше кам 18 но едва ли някои ще ми повярвя
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Re: А коя е най-голямата ви ИЗПУСНАТА риба???

Мнение от dobrin_dinev »

Днес на Войводеново,преди да си тръгнем едната дънна опъна-Засечка и изведнъж над язовира като делфин скочи амур над 12 кг и над метър дълг.Два пъти го докарахме до брега,но кепа се оказа малък,не бяхме подготвени за подобно чудавище.На третото докарване до брега каза ПРАС и скъса.Корда 0.35
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: сс

Мнение от Avrionov »

аврама написа:един слан4ев ден аз и бащами и дядо ми бяхме на брягово .Хващах ме каракуда и някои друг шаран стана кам 10 4аса и взех да се базикам хварлях си на около 2-3 метра от брега на едно зарно жито и изведнаш ми заби перото засяках и незнам кво беше тва вадих го 3 4аса и 20 мин и ми скаса но наи-у4удващото беше 4е се беше хванало на едно малко зранце жито
Ако си на Ташо сина му, потвърждавам, че историята е истина.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”