Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

А коя е най-голямата ви ИЗПУСНАТА риба???
Модератор: dantho.mihov
сс
един слан4ев ден аз и бащами и дядо ми бяхме на брягово .Хващах ме каракуда и някои друг шаран стана кам 10 4аса и взех да се базикам хварлях си на около 2-3 метра от брега на едно зарно жито и изведнаш ми заби перото засяках и незнам кво беше тва вадих го 3 4аса и 20 мин и ми скаса но наи-у4удващото беше 4е се беше хванало на едно малко зранце жито
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
ахахахахахаах ... някой хора могат да те просълзят с приказките си ...
3 часа и 2- мин. може да си закачил някой дънер и да си дърпал кат идиот 3 часа и 20 минути ... даже може 4 да са били ... то такова преживяванеее ... все пак хубавите неща не им усещаш как минава времето ! Тааа голям улов си направил браво !

SPINING FOREVER 

аа
със сигорност не е било дънер лошото е 4е неможах да го искарам да ви го покажа а и го доказар до брега един пат и блесна бая голямо петно и бях с тънка корда до колко то си спомням маии4е беше кам 18 но едва ли някои ще ми повярвя
-
- сериозен играч
Re: А коя е най-голямата ви ИЗПУСНАТА риба???
Днес на Войводеново,преди да си тръгнем едната дънна опъна-Засечка и изведнъж над язовира като делфин скочи амур над 12 кг и над метър дълг.Два пъти го докарахме до брега,но кепа се оказа малък,не бяхме подготвени за подобно чудавище.На третото докарване до брега каза ПРАС и скъса.Корда 0.35
-
- вече хвърля и на тежко
Re: сс
Ако си на Ташо сина му, потвърждавам, че историята е истина.аврама написа:един слан4ев ден аз и бащами и дядо ми бяхме на брягово .Хващах ме каракуда и някои друг шаран стана кам 10 4аса и взех да се базикам хварлях си на около 2-3 метра от брега на едно зарно жито и изведнаш ми заби перото засяках и незнам кво беше тва вадих го 3 4аса и 20 мин и ми скаса но наи-у4удващото беше 4е се беше хванало на едно малко зранце жито