Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

България е убита с U238
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: България е убита с U238
burlakmitak66 написа:Ясно че докато падне забраната за риболова ще я чепкаме.Сега да уточня :не искам да поставям под съмнение интелекта на колегите и да влизам в деструктивни спорове
Ако се постараете да прочетете началото на темата,то там ясно на чист БЪЛГАРСКИ съм написал-"ако някой има информация".Повод за тази молба е този : http://www.bas-bg.org/new/u238.html и др. подобни материали . А ви занимавам с това защото тук аудиторията е огромна и се надявах на свестен отговор.И кактно са казали мъдрите: "Доверявайсе но проверявай".
И се извинявам не съм бил на длъжност - помощник поделение ,а съм давал наряд помощник дежурен по поделение, грешката е моя.Но който не е служил в строителни войски щеше да ме разбере. Хайде със здраве.
Самото заглавие ни утрепа,написано на чист Български,разбрахме от тебе че сме утрепани и ние и България от Ю 238

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дашни!strijok написа:![]()
![]()
Чири, па на мандръсане те избива, кви са тез 100 девици
![]()
![]()
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Абе нас Чернобил не ни утепа,та ще се плашим от някакво си U 238!!!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:...Самото заглавие ни утрепа,написано на чист Български,разбрахме от тебе че сме утрепани и ние и България от Ю 238![]()
![]()
![]()
![]()
Ох,пукна ми се жлъчката от смях,усети на ти че си падаме по ядрените технологии и реши да ни изпиташ нали ???

Ами какво да кажат братята сърби,където натовците ги"заляха" с бомби съдържащи обеднен уран!!

Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Май 13, 2011 10:42 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
А танка какъв требе да е?chirusa_bg написа:Дашни!strijok написа:![]()
![]()
![]()
![]()

- peter_ip
- научил се да хвърля
Точно така.burlakmitak66 написа:И се извинявам не съм бил на длъжност - помощник поделение ,а съм давал наряд помощник дежурен по поделение, грешката е моя.Но който не е служил в строителни войски щеше да ме разбере. Хайде със здраве.
Предполагам че си бил "фазан".Всяка седмица съм давал абсолютно същият наряд само, че в поделение в Ловеч.
For Those About to Rock – We Salute You
¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
- antivik
- кандидат преподавател
Хе-хе който е бил кат мене "чист пагон-чиста съвес", е бичил само наряди и за ник`во подделение не му е пукало. Карай там да свърши службата, ма поне към U-та претръпнахме и не ни дреме на...238-то
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- krokibg
- учете се от него
Абе,да нямате някакво предложение там,от Асеновградската танкова бригадаКрасимир Кюрпеков написа:А танка какъв требе да е?chirusa_bg написа:Дашни!strijok написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Танка е без значение, важното е танкиста да е наше момче и да разкаже точно, каквото вижда.
Сега и друго се сетих, като не съм бил в казарма, че да стана истински мъж, значи ли това, че съм менте
Сега и друго се сетих, като не съм бил в казарма, че да стана истински мъж, значи ли това, че съм менте

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Кроки, каквото имаше отиде в братска Македония
.Само един е останал отпред до портала, ама с кран не моем го помръдна
.Иначе все ще има някакво U по него , само че не знам 200 и колко ще е.

- antivik
- кандидат преподавател
А немой тъй, танка е високопроходима машина, па и бая багаж може да мъкне, така че за извозване до водоеми, особено в планински райони е идеален и съвсем не е без значение какъве. А и много народ може да се накачули по негоchirusa_bg написа:Танка е без значение, важното е танкиста да е наше момче и да разкаже точно, каквото вижда.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- krokibg
- учете се от него
Чири,то като гледам кво става в държавата и какви миндилчета израстват,стана така че девойките са по-големи мъже от мъжете беchirusa_bg написа:Танка е без значение, важното е танкиста да е наше момче и да разкаже точно, каквото вижда.

- barutchiata ©
- Администратор
chirusa_bg написа:.................................
Споко батко, совите не са това което са. Или с други думи казармата не е критерий за формиране на истинския мъж. По стечение на обстоятелствата и на службата се наложи да правиме маскировъчно боядисване на обекти около Мамарчево. Та ни настаниха да спиме в едно поделение на строителни войски. Вечерта се ублещихме като Войниците започнаха да си лягат по двойки, даже направихме кръгова отбрана.

-
- кандидат преподавател
Бах ти интригата се заформи - кеф голям,пуста забрана!Ам сега -Бурлак,да съ ..ба в дневалния -две години без три дни ги отмахах в по-голямо бачкане от строителни войски и тотално недоспиване ,щото кат не бях на работа по подръжка на тъпото летище ,давах караул в елитните войски на ВВС.От тогава интуитивно мразя всякакви такива бивши"помощник-поделение" още повече психари,дето много им пречи в живота U-238,"китайския синдром",потъпканите права на ромите,пролетната миграция на червените раци на остров Суматра и пр.Барутчията е прав,Чируз -споко,онази казарма формираше предимно доносници и нагаждачи,гъзоблизци и ментарджии на дребно,за едното "мамбо".И последно -не се притеснявай,в началната фаза на лъчевата болест се усилва потентноста,та има как да си наваксаш и си уравновесиш организмата
По въпроса за танка-не мога да помогна,в Смолянско не е останал танк ни за цяр,ни за кадем.Има там на едно място едни ламаринени МТЛБ,дето лайната от селски кенеф проникват през тях,та камо ли U 238 

- pacho109
- сериозен играч
Визира рая ,ама май мюсюлманскияstrijok написа:![]()
![]()
![]()
![]()

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/