яз.Дреновец-скапана локва!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Дреновец-скапана локва!!!

Мнение от TRAP »

В язовира си има доста риба аз съм доволен от там само, че си трябва захранване с царевица и да се залага не тежко.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
Ivakis Solo
новобранец
новобранец

Мнение от Ivakis Solo »

Днес ходихме с един познат на водоема. Пълна скръб!!! Седяхме девет часа и хванахме страшно много попчета и царички, чат-пат уклей и бабушка, общо 25-30 рибета. Единственото читаво което хванахме беше тен. :D Дано лятото да е по-добре.
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Ivakis Solo написа:Днес ходихме с един познат на водоема. Пълна скръб!!! Седяхме девет часа и хванахме страшно много попчета и царички, чат-пат уклей и бабушка, общо 25-30 рибета. Единственото читаво което хванахме беше тен. :D Дано лятото да е по-добре.
Къде бяхте застанали,нямаше ли признаци за риба в плиткажа към опашката на язовира.
Все чакам някой да даде обнадеждаващо инфо и да паля натам ама май ще почне да дава след забраната,а тогава няма да е интересна дестинация.
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
Ivakis Solo
новобранец
новобранец

Мнение от Ivakis Solo »

Ами бяхме малко след плажа идвайки от село Воднянци, точно преди завоя на водоема. Сутринта когато пристигнахме(към 6:30) играеха много риби, но всички бяха във дълбоката вода от към дърветата, при нас имаше много малко, по-скоро случайни бухкания. Кълванетата спряха към 11:30 и след това имаше само случайни, заблудени рибета.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”