Информация за р.Дунав

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Информация за р.Дунав

Мнение от Coldeye^ »

За първа година съм с билет и твърдо съм решил да опитам с дунавски риболов.Но не знам с каква стръв да отида чувам че на торен червей се хващали сомове а на пружина излизали и шарани.Моля даите своите мнения и ми кажете като за начинаещ като мен добре ли е да започвам с р.Дунав или да опитам на някой язовир близо да русе :oops:
Последно промяна от Coldeye^ на Пон Май 28, 2007 6:18 am, променено общо 1 път.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

няма значение къде ще отидеш важното е да си за риба а като започнеш да ходиш по различни места сам ще разбереш къде и какво тие по кеф да ловиш :wink:
ееех аз ако имах дунава под ръка :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Привет в гилдията Златооки!Не ми е работа,точно аз да давам насоки за риболова по Дунав,но ако си заинтересован то пробвай с търсачката на форума.Има страшно много изписани страници и все нещичко ще абсорбираш.Прецени си сам. :wink: Пример :arrow: http://forum.nariba.com/search.php?mode=results и пиши "Дунав"
Успех и НАСЛУКА!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Като говорим за други водоеми днес се връщам от излет краи едно така да се каже гыолче.Общо взето нищо.5-6 таранки на плувка и още толкова на птужина с качамак.Казаха мо че това е наи-удачния на4ин за събиране на жсякакъв вид не хищна риба та реших да опитам.Цял ден висях само за 10 рибета,но съм доволен.Можех да хвана и повече само че има какво още да уча(нещо със засичането ми куца).
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Добре дохъл във форума, Русенци сме сериозна група и може и на живо :D да се понаучим взаимно на нещо.

На Дунав ако ще ловиш на плувка мятай захранка хляб и кюспе, и търси място със слабо течение , там се лови най-лесно.

Пружината с качамак лови шаран и то доста , но слагай по едно олово над нея за да не я носи много течението, качамак има по всички магазини почти. Куките ги забивай в качамака направо.

Поразгледай другите теми за Дунав
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

На Дунава нещо риболова е много слаб не се хваща нищо слаба година
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

garry написа:На Дунава нещо риболова е много слаб не се хваща нищо слаба година
Че риболова е тегав спор няма, но все пак годината тепърва започва, така че да не бързаме със заключенията за нея :!: ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Риболова си върви екстра само две капота съм заформил от забраната насам. Като глед има вероятност и за трето идните почивни дни. :lol: :lol: :lol:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Направо тия дни хич я няма.И аз такова яко капо заформих,че чак се набрусих снощи яко.На Ряховските буни и по точно на 2ра.Голямо нямане братя!Само три свещенника и 1 рак. Направо незнам...... :partyman:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

колега на 2 и 3 .05 бяьхме на дунава преди видин има едно село стефаново имаше доста колеги които нямаха удар от седмица и по цял ден и цяла нощ дърпаха маломерни таранчета
в събота привечер имахме удър на качамака и след 20 мин борба изкочи един 18 кг красавец амур след това нивото на реката започна да спада и до сутринта нито удър нито нито вода остана :roll: нивото падна с поне 60 см за 8 часа
Изображение
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Така е знам,но тия дни пак ще качи и аз отново се стягам.По принцип ходя за шароци но в края на краищата всичко е под водата така,че каквото дойде. :partyman:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

biserpp написа:колега на 2 и 3 .05 бяьхме на дунава преди видин има едно село стефаново
Колега, ти ли бъркаш името, или аз нещо съм изкуфял и не успявам да се сетя къде е това село :?: :?
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

Stefko написа:
biserpp написа:колега на 2 и 3 .05 бяьхме на дунава преди видин има едно село стефаново
Колега, ти ли бъркаш името, или аз нещо съм изкуфял и не успявам да се сетя къде е това село :?: :?
цар симеоново извинявам се ако съм заблудил някои не е било нарочно :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”