Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за р.Дунав
Модератор: sapuna
- Coldeye^
- научил се да хвърля
Информация за р.Дунав
За първа година съм с билет и твърдо съм решил да опитам с дунавски риболов.Но не знам с каква стръв да отида чувам че на торен червей се хващали сомове а на пружина излизали и шарани.Моля даите своите мнения и ми кажете като за начинаещ като мен добре ли е да започвам с р.Дунав или да опитам на някой язовир близо да русе 

Последно промяна от Coldeye^ на Пон Май 28, 2007 6:18 am, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Привет в гилдията Златооки!Не ми е работа,точно аз да давам насоки за риболова по Дунав,но ако си заинтересован то пробвай с търсачката на форума.Има страшно много изписани страници и все нещичко ще абсорбираш.Прецени си сам.
Пример
http://forum.nariba.com/search.php?mode=results и пиши "Дунав"
Успех и НАСЛУКА!!!

Успех и НАСЛУКА!!!
- Coldeye^
- научил се да хвърля
Като говорим за други водоеми днес се връщам от излет краи едно така да се каже гыолче.Общо взето нищо.5-6 таранки на плувка и още толкова на птужина с качамак.Казаха мо че това е наи-удачния на4ин за събиране на жсякакъв вид не хищна риба та реших да опитам.Цял ден висях само за 10 рибета,но съм доволен.Можех да хвана и повече само че има какво още да уча(нещо със засичането ми куца).
Нека запазим България чиста за нашите деца!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добре дохъл във форума, Русенци сме сериозна група и може и на живо
да се понаучим взаимно на нещо.
На Дунав ако ще ловиш на плувка мятай захранка хляб и кюспе, и търси място със слабо течение , там се лови най-лесно.
Пружината с качамак лови шаран и то доста , но слагай по едно олово над нея за да не я носи много течението, качамак има по всички магазини почти. Куките ги забивай в качамака направо.
Поразгледай другите теми за Дунав

На Дунав ако ще ловиш на плувка мятай захранка хляб и кюспе, и търси място със слабо течение , там се лови най-лесно.
Пружината с качамак лови шаран и то доста , но слагай по едно олово над нея за да не я носи много течението, качамак има по всички магазини почти. Куките ги забивай в качамака направо.
Поразгледай другите теми за Дунав
- ceno cenov
- разбира нещата
колега на 2 и 3 .05 бяьхме на дунава преди видин има едно село стефаново имаше доста колеги които нямаха удар от седмица и по цял ден и цяла нощ дърпаха маломерни таранчета
в събота привечер имахме удър на качамака и след 20 мин борба изкочи един 18 кг красавец амур след това нивото на реката започна да спада и до сутринта нито удър нито нито вода остана
нивото падна с поне 60 см за 8 часа
в събота привечер имахме удър на качамака и след 20 мин борба изкочи един 18 кг красавец амур след това нивото на реката започна да спада и до сутринта нито удър нито нито вода остана