Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

За всички софиянци!
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За всички софиянци!
Без да си даваме зор да мислим дали това е наивно, дали и какво може да се случи, аплодирам идеята на колегата и я подкрепям. Идният уикенд съм на бал в Ямбол и няма как да присъствам, но заявявам мерака си за последващи такива мероприятия. Хем ще се разходим, хем ще се запознаем и някоя маса може да си спретнем, хем и малко работа можем да свършим. Хубава идея, колега, поздравявам те за активността!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- leshoqda400
- новобранец
Добро утро,колеги.Аз предлагам,да се съберем събота 21.05 в 8:00 часа на бензиностанция OMW.Нека всички които имат желание, за едно добро дело,се чувстват поканени.Ще е хубаво да има и някой с лодка и задължително фотоапарати.Нека минем през,моста на река Искър и после по софийските баластриери.Аз съм там,дори и да ходя сам.Поздрави на всички. 

Който пие бира,не умира
- leshoqda400
- новобранец
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
ще помагам ама помоли някои мод да закачи темата на 1 страница и дано и други да се отзоват или я пусни в Софииския раздел ,че така като гледам фаида няма
- leshoqda400
- новобранец
Писах на "barutchiata ©",да се надяваме да прояви разбиране.Явно сам ще си ходя,но не е проблем.Обещавам да направя снимки и да ги побликувам в темата.Все още се надявам, да дойде и някой другben_lyusien написа:ще помагам ама помоли някои мод да закачи темата на 1 страница и дано и други да се отзоват или я пусни в Софииския раздел ,че така като гледам фаида няма

Който пие бира,не умира
- leshoqda400
- новобранец
Колеги,кажете ако искате да сменим датата,за да се съберем повечко хора.Явно както винаги само си говорим, а нищо не правим.Дайте препоръки,мнения къде греша и т.н.Преди няколко дена имаше 7-8 човека,които казаха че ще дойдат,а сега ги няма никакви.Помогнете,моля ви 

Който пие бира,не умира
- leshoqda400
- новобранец
Колеги,явно нищо не става и за това всичко ОТПАДА.Явно подхода не ми беше правилен,както и да е.На слука на всички и успех след забраната.Много исках да направим нещо добро,но уви 

Който пие бира,не умира
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Е не всички но тук е така няма да се отчайваш на никои не му дреме ,е не баш на никои но хората ги е страх явноleshoqda400 написа:Колеги,кажете ако искате да сменим датата,за да се съберем повечко хора.Явно както винаги само си говорим, а нищо не правим.Дайте препоръки,мнения къде греша и т.н.Преди няколко дена имаше 7-8 човека,които казаха че ще дойдат,а сега ги няма никакви.Помогнете,моля ви