да спасим рибата на Враждебна

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

да спасим рибата на Враждебна

Мнение от ben_lyusien »

Добра вечер колеги от няколко дни ми се върти нещо в главата празна :D
от една седмица пада голяма сеч на уклеи на Враждебна и от дума на дума с местни и хора от бунището разбрах че в същия има много сомчета както и друга риба
Та питането ми е следното ако има някои запознат да казва какво може да се направи рибата да бъде изгребана и пусната някаде другаде защото до седмица там няма да има капка водица и нали се сещате гладното ром какво ще чини там или другия варянт е ние да направим нещо по въпроса

Моля модераторите да преместят темата ако не е на място
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: да спасим рибата на Враждебна

Мнение от mitko ribara »

Колега аз съм от Враждебна и знам този случаи ние лятото ходехме ловяхме малки сомчета и ги пускахме в реката да се пречистят че миришеха много лошо...ама то след 1месец водоема си заминава! :(
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

mitko ribara написа:Колега аз съм от Враждебна и знам този случаи ние лятото ходехме ловяхме малки сомчета и ги пускахме в реката да се пречистят че миришеха много лошо...ама то след 1месец водоема си заминава! :(
Аха, миришеха лошо мъниците :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
lusienn

Мнение от lusienn »

snegk написа:
mitko ribara написа:Колега аз съм от Враждебна и знам този случаи ние лятото ходехме ловяхме малки сомчета и ги пускахме в реката да се пречистят че миришеха много лошо...ама то след 1месец водоема си заминава! :(
Аха, миришеха лошо мъниците :twisted:
:P Ми това е сметище,изхвърляха се боклуци всякакви,затова рибата там е опасна да се яде,зариват го багери и затова кой кво си хване да го пуска където иска :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

На Боклука има наистина много риба и то трофеи..........каракуди и костури по 2кила ,сомове.
Дори съм чувал че арендаторите на 777 пускат там мрежи и рилайзват рибата в собствения си гйол,.....И мисля че има доза истина в това,защото когато са взели гйола са го изпразнили,изчистили плевелните риби,дори са посипали вар по дъното за профилактика...След това са го напълнили и започнали да зарибяват с стандартните риби за платено ,а на канала който го пълни има сложена доста ситна мрежа.....Е от каде тогава са се взели там каракудите,червеноперките и костурчетата?
И пак казвам това само съм го чувал....не мога да го твърдя 100%.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”