Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

да спасим рибата на Враждебна
Модератор: dantho.mihov
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
да спасим рибата на Враждебна
Добра вечер колеги от няколко дни ми се върти нещо в главата празна
от една седмица пада голяма сеч на уклеи на Враждебна и от дума на дума с местни и хора от бунището разбрах че в същия има много сомчета както и друга риба
Та питането ми е следното ако има някои запознат да казва какво може да се направи рибата да бъде изгребана и пусната някаде другаде защото до седмица там няма да има капка водица и нали се сещате гладното ром какво ще чини там или другия варянт е ние да направим нещо по въпроса
Моля модераторите да преместят темата ако не е на място

от една седмица пада голяма сеч на уклеи на Враждебна и от дума на дума с местни и хора от бунището разбрах че в същия има много сомчета както и друга риба
Та питането ми е следното ако има някои запознат да казва какво може да се направи рибата да бъде изгребана и пусната някаде другаде защото до седмица там няма да има капка водица и нали се сещате гладното ром какво ще чини там или другия варянт е ние да направим нещо по въпроса
Моля модераторите да преместят темата ако не е на място
- mitko ribara
- ще става разбирач
Re: да спасим рибата на Враждебна
Колега аз съм от Враждебна и знам този случаи ние лятото ходехме ловяхме малки сомчета и ги пускахме в реката да се пречистят че миришеха много лошо...ама то след 1месец водоема си заминава! 

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- и господ не е толокова добър
Аха, миришеха лошо мъницитеmitko ribara написа:Колега аз съм от Враждебна и знам този случаи ние лятото ходехме ловяхме малки сомчета и ги пускахме в реката да се пречистят че миришеха много лошо...ама то след 1месец водоема си заминава!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Аха, миришеха лошо мъницитеmitko ribara написа:Колега аз съм от Враждебна и знам този случаи ние лятото ходехме ловяхме малки сомчета и ги пускахме в реката да се пречистят че миришеха много лошо...ама то след 1месец водоема си заминава!

Риболовци.
- CERRUTI
- сериозен играч
На Боклука има наистина много риба и то трофеи..........каракуди и костури по 2кила ,сомове.
Дори съм чувал че арендаторите на 777 пускат там мрежи и рилайзват рибата в собствения си гйол,.....И мисля че има доза истина в това,защото когато са взели гйола са го изпразнили,изчистили плевелните риби,дори са посипали вар по дъното за профилактика...След това са го напълнили и започнали да зарибяват с стандартните риби за платено ,а на канала който го пълни има сложена доста ситна мрежа.....Е от каде тогава са се взели там каракудите,червеноперките и костурчетата?
И пак казвам това само съм го чувал....не мога да го твърдя 100%.
Дори съм чувал че арендаторите на 777 пускат там мрежи и рилайзват рибата в собствения си гйол,.....И мисля че има доза истина в това,защото когато са взели гйола са го изпразнили,изчистили плевелните риби,дори са посипали вар по дъното за профилактика...След това са го напълнили и започнали да зарибяват с стандартните риби за платено ,а на канала който го пълни има сложена доста ситна мрежа.....Е от каде тогава са се взели там каракудите,червеноперките и костурчетата?
И пак казвам това само съм го чувал....не мога да го твърдя 100%.