Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2011
В събота от 7.00 до 12.00ч. на Делфин -Марина около килце.От 7.00 до 8.30ч. гол след гол,след това сопи.От 9.00ч нататък буквално нищо,тук таме някой колега вадеха единични бройки..Стръв-бяла мида и скарида.На бяла сякаш по добре се отчете.
Някой нещо да сподели по повод неделния риболов? Пред Галата лодки, на Почивка лодки, пред Златните лодки! Как беше колеги? Аз така се замотах днес че не остана време да вляза и ме гризе - какви са резултатите?!
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес отново бях на Каварна,резултата-два пъти повече риба,но скариди хванах само за стръв.
Имам снимки,но ще ги кача в галерията,пък тука-като се науча
да не се излагам 
Имам снимки,но ще ги кача в галерията,пък тука-като се науча

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Е браво и блгодарности от мене! От толкова много лодки - двама трима споделят самонедялко радков написа:Днес отново бях на Каварна,резултата-два пъти повече риба,но скариди хванах само за стръв.
Имам снимки,но ще ги кача в галерията,пък тука-като се научада не се излагам

- недялко радков
- ще става разбирач
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво за улова, но не ти завиждам за чистенетооо 

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- недялко радков
- ще става разбирач
А ето ми го половината от вчерашното бонусче:
Наздраве!
Наздраве!

- Моряка
- кандидат преподавател
Недялко в малките попове има още хайвер?.Аз таз година не си напълних буркана.А бонуса от години ги пържа,рядко варя морска череша 

А сега де? 

- недялко радков
- ще става разбирач
От днешната риба извадих около 200 гр. хайвер,от дребната кая ще вадиш хайвер до края на юни,а от Шабла може и до средата на юли.
- stoned
- научил се да хвърля
Вчера в Кранево - 2-ма човека с 3 въдици от 13:00 до 16:00 две попчета.Много зле, незнам кво става
Стръв бяла мида и скарида.При другите колеги положението беше същото.

ЗАРИБЕН
Днес пред Дружба с лодка - доволно от към качество - едра кая, че и лихмус! Количество - от 11 до 17.30ч - 7.5 кг -сам! Стръв-само скарида!stoned написа:Вчера в Кранево - 2-ма човека с 3 въдици от 13:00 до 16:00 две попчета.Много зле, незнам кво ставаСтръв бяла мида и скарида.При другите колеги положението беше същото.
- недялко радков
- ще става разбирач
За час и половина се получи това:jibira написа:Браво за улова, но не ти завиждам за чистенетооо
-
- новобранец
Здравейте, колеги. Къде мога да отида за попчета около варна и на какво да ловя, с моркия риболов сега се "запознаваме" разбрах, че има готови тъкъми в магазина остана стръвта да ми кажете и мястото и ще съм много благодарен 

Е, ако искащ си вземи един за мостра, но по-добре ще е да си набавиш куки, особено ако ловиш от брега, че много закачки се получават (зависи къде ловиш де) и ако трябва да разчиташ на готовите такъми......ще ти трябват 3-4dimitar_petkof написа:Здравейте, колеги. Къде мога да отида за попчета около варна и на какво да ловя, с моркия риболов сега се "запознаваме" разбрах, че има готови тъкъми в магазина остана стръвта да ми кажете и мястото и ще съм много благодарен

-
- новобранец
благодаря за инфото, след уикенда надавям се ще има какво да споделяnov написа:Е, ако искащ си вземи един за мостра, но по-добре ще е да си набавиш куки, особено ако ловиш от брега, че много закачки се получават (зависи къде ловиш де) и ако трябва да разчиташ на готовите такъми......ще ти трябват 3-4dimitar_petkof написа:Здравейте, колеги. Къде мога да отида за попчета около варна и на какво да ловя, с моркия риболов сега се "запознаваме" разбрах, че има готови тъкъми в магазина остана стръвта да ми кажете и мястото и ще съм много благодаренЗа място от брегааа...по буните във Варна можеш да си направиш бирено парти или там каквото и да е, но рибааа...слаба работа и дребосък
На вълнолома - може би?! Дружба или Златни вероятно ще е по-добре, ако ти се разхожда
За стръвта - аз ползвам само скарида! пробвал съм на трицона, гюмюш, калмар и бяла мида...но на скарада си е най-добре! Успех и да се похвалиш