ПОПЧЕТА - 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПОПЧЕТА - 2011

Мнение от balyk »

В събота от 7.00 до 12.00ч. на Делфин -Марина около килце.От 7.00 до 8.30ч. гол след гол,след това сопи.От 9.00ч нататък буквално нищо,тук таме някой колега вадеха единични бройки..Стръв-бяла мида и скарида.На бяла сякаш по добре се отчете.
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

Някой нещо да сподели по повод неделния риболов? Пред Галата лодки, на Почивка лодки, пред Златните лодки! Как беше колеги? Аз така се замотах днес че не остана време да вляза и ме гризе - какви са резултатите?!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Днес отново бях на Каварна,резултата-два пъти повече риба,но скариди хванах само за стръв.
Имам снимки,но ще ги кача в галерията,пък тука-като се науча :D да не се излагам :oops:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

недялко радков написа:Днес отново бях на Каварна,резултата-два пъти повече риба,но скариди хванах само за стръв.
Имам снимки,но ще ги кача в галерията,пък тука-като се науча :D да не се излагам :oops:
Е браво и блгодарности от мене! От толкова много лодки - двама трима споделят само :?
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

6843512291587407181306089323kAqPEh4wLf7wFqKU2oPG.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Браво за улова, но не ти завиждам за чистенетооо :)
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

А ето ми го половината от вчерашното бонусче:

Наздраве! :D :drinkers:
200622261111248963941306089033ZuDCif569N170uTQEOuU.JPG
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Недялко в малките попове има още хайвер?.Аз таз година не си напълних буркана.А бонуса от години ги пържа,рядко варя морска череша :drinkers:
А сега де? :roll:
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

От днешната риба извадих около 200 гр. хайвер,от дребната кая ще вадиш хайвер до края на юни,а от Шабла може и до средата на юли.
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

Вчера в Кранево - 2-ма човека с 3 въдици от 13:00 до 16:00 две попчета.Много зле, незнам кво става :? Стръв бяла мида и скарида.При другите колеги положението беше същото.
ЗАРИБЕН
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

stoned написа:Вчера в Кранево - 2-ма човека с 3 въдици от 13:00 до 16:00 две попчета.Много зле, незнам кво става :? Стръв бяла мида и скарида.При другите колеги положението беше същото.
Днес пред Дружба с лодка - доволно от към качество - едра кая, че и лихмус! Количество - от 11 до 17.30ч - 7.5 кг -сам! Стръв-само скарида!
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

jibira написа:Браво за улова, но не ти завиждам за чистенетооо :)
За час и половина се получи това:
dimitar_petkof
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar_petkof »

Здравейте, колеги. Къде мога да отида за попчета около варна и на какво да ловя, с моркия риболов сега се "запознаваме" разбрах, че има готови тъкъми в магазина остана стръвта да ми кажете и мястото и ще съм много благодарен :)
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

dimitar_petkof написа:Здравейте, колеги. Къде мога да отида за попчета около варна и на какво да ловя, с моркия риболов сега се "запознаваме" разбрах, че има готови тъкъми в магазина остана стръвта да ми кажете и мястото и ще съм много благодарен :)
Е, ако искащ си вземи един за мостра, но по-добре ще е да си набавиш куки, особено ако ловиш от брега, че много закачки се получават (зависи къде ловиш де) и ако трябва да разчиташ на готовите такъми......ще ти трябват 3-4 :wink: За място от брегааа...по буните във Варна можеш да си направиш бирено парти или там каквото и да е, но рибааа...слаба работа и дребосък :cry: На вълнолома - може би?! Дружба или Златни вероятно ще е по-добре, ако ти се разхожда :wink: За стръвта - аз ползвам само скарида! пробвал съм на трицона, гюмюш, калмар и бяла мида...но на скарада си е най-добре! Успех и да се похвалиш :D
dimitar_petkof
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar_petkof »

nov написа:
dimitar_petkof написа:Здравейте, колеги. Къде мога да отида за попчета около варна и на какво да ловя, с моркия риболов сега се "запознаваме" разбрах, че има готови тъкъми в магазина остана стръвта да ми кажете и мястото и ще съм много благодарен :)
Е, ако искащ си вземи един за мостра, но по-добре ще е да си набавиш куки, особено ако ловиш от брега, че много закачки се получават (зависи къде ловиш де) и ако трябва да разчиташ на готовите такъми......ще ти трябват 3-4 :wink: За място от брегааа...по буните във Варна можеш да си направиш бирено парти или там каквото и да е, но рибааа...слаба работа и дребосък :cry: На вълнолома - може би?! Дружба или Златни вероятно ще е по-добре, ако ти се разхожда :wink: За стръвта - аз ползвам само скарида! пробвал съм на трицона, гюмюш, калмар и бяла мида...но на скарада си е най-добре! Успех и да се похвалиш :D
благодаря за инфото, след уикенда надавям се ще има какво да споделя :)
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”