РЕШЕНО Е ВСИЧКО-ДАТА,ЧАС И МЯСТО

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ангел е прав , не е зле долу горе да се знае колко ще сме на този сбор . Като че ли е най - лесно да се пусне една анкета с отговор "ДА" или "НЕ" .
Все пак до тогава има време и ако се случи нещо непредвидено , всеки ще бъде извинен . Това е моето мнение , а вие мислете , и ако сте съгласни пущайте анкетата ...
Аз лично ще направя всичко възможно да бъда там , при това с "домашният си началник", или казано по друг начин , с жена си (бая време ми носи кадем... ), винаги е била част от приятните преживявания край водата !
Та мен ме бройте за двама ...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Та и аз ще съм с още един колега нефорумец.

5кила , ще пътувам от Трявна, рано сутринта на 8-ми :D

Snegk Ще ми е приятно да разтеглим локумите на по ракийка :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

то хубаво,ракийката,ама кво ше праим с тоя дьжд бе,мамка му-мани мокрото,ами и рибата може да се назльндисва :cry: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

5кила написа:то хубаво,ракийката,ама кво ше праим с тоя дьжд бе,мамка му-мани мокрото,ами и рибата може да се назльндисва :cry: :lol:
днеска в Хасково ни разклати тоя дъждец ама яката ! Днеска ходих до метерологичната станция в Хасково и от там ми казаха че днеска е последния дъждовен ден от утре ще е голям пек...ама колко са достоверни , и колко им работят апаратите в станцията .....ще си проличи ...аа за рибата незнам какво ще става , може и да се назлъндисва ако повали още някои ден !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Пък аз си нося с мен барбекюто бирата икебапчетата и сланинката, е, ще има и ракийца пък тез дето се канят да хващат риба .....ТЕЕН СИ ПРОБЛЕМ :lol: :lol: :wink: За мен важна е срещата, пък за риболов време ехеее :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Общо взето и аз мисля , поне на 9-ти за риболов да не се натягам , а по-скоро ще гледам къде да си сложа масата и къде да пална огъня .С колкото повече колеги се видя , толково по-добре , все пак нали за това дигаме тази "пушилка", а на другият ден все ще намерим местенце да окъпим червея ...
Айде , след мача ще пиша още - дано ги очешем!!!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Късмет и много приятни емоции на всички от форума които ще бъдат на Жребчево!!! :smt023
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”