Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Искър
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
яз.Искър
Поради голямата лудница за откриването,реших да направя моето откриване от утре 06.06.2011 на яз.Искър.Ще съм там от утре на обяд до сряда вечер.Мисля да се установя някъде в района на Сухото дере или Бункера.Ако някой колега ще се качва на язовира,минете да пием по
ЧЕСТИТО ОТКРИВАНЕ !

ЧЕСТИТО ОТКРИВАНЕ !
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: яз.Искър
Наистина голяма лудница,даваха снощи по бтв,че и един кара жет между плувките
Наслука колега.

Наслука колега.

Аз там съм пораснал...
сега си идвам от там.доста народ си тръгна аз видях поне 10-на бивака сутринта които после ги нямаше.а и хората си вадеха живарниците с бая риба вътре явно вчера и вечерта си е вървяло защото днеск през деня беше мн зле масово докадето се виждаха хора секи скучаеше.не казах каде бях-точно серещу бункера
успех колега и пиши после за резултата 

-
- разбира нещата
Няма ли да споделите/тези,които са откривали горе/ малко инфо за стръв,захранки и методи на риболов..?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- jasonsmith
- разбира нещата
Аз ще споделя нещо, което и ти си го знаеш - много захранка, стръв шарен, торен и пинки (най-голям успех имах на торен - най- едрите каракуди и костури излязоха на него). Царевица и жито - още е рано според мен. На дънните няколко платики - едната към 0.700 кг, другите по-малки. Пробвах и на пуканка - но не мога да я ползвам много тази стръв, та нямах успех. Бяхме в един залив близо до щъркела. Уклей, костур, червеноперки, каракуди - много, липсват обаче едрите.
Вече не е актуална,тая информация.Уклей под филмовата липсва,народа е по 5 ,отколкото на откриването-повече от плажа на Морето,но довечера се качвам за хишник от брегаjasonsmith написа:Аз ще споделя нещо, което и ти си го знаеш - много захранка, стръв шарен, торен и пинки (най-голям успех имах на торен - най- едрите каракуди и костури излязоха на него). Царевица и жито - още е рано според мен. На дънните няколко платики - едната към 0.700 кг, другите по-малки. Пробвах и на пуканка - но не мога да я ползвам много тази стръв, та нямах успех. Бяхме в един залив близо до щъркела. Уклей, костур, червеноперки, каракуди - много, липсват обаче едрите.

Риболовци.