яз.Искър

Модератор: Кърцата

mario67
разбира нещата
разбира нещата

яз.Искър

Мнение от mario67 »

Поради голямата лудница за откриването,реших да направя моето откриване от утре 06.06.2011 на яз.Искър.Ще съм там от утре на обяд до сряда вечер.Мисля да се установя някъде в района на Сухото дере или Бункера.Ако някой колега ще се качва на язовира,минете да пием по :drinkers:
ЧЕСТИТО ОТКРИВАНЕ !
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: яз.Искър

Мнение от bobo_33333 »

Наистина голяма лудница,даваха снощи по бтв,че и един кара жет между плувките :lol:
Наслука колега. :smt023
Аз там съм пораснал...
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

сега си идвам от там.доста народ си тръгна аз видях поне 10-на бивака сутринта които после ги нямаше.а и хората си вадеха живарниците с бая риба вътре явно вчера и вечерта си е вървяло защото днеск през деня беше мн зле масово докадето се виждаха хора секи скучаеше.не казах каде бях-точно серещу бункера :) успех колега и пиши после за резултата :)
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Няма ли да споделите/тези,които са откривали горе/ малко инфо за стръв,захранки и методи на риболов..?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Аз ще споделя нещо, което и ти си го знаеш - много захранка, стръв шарен, торен и пинки (най-голям успех имах на торен - най- едрите каракуди и костури излязоха на него). Царевица и жито - още е рано според мен. На дънните няколко платики - едната към 0.700 кг, другите по-малки. Пробвах и на пуканка - но не мога да я ползвам много тази стръв, та нямах успех. Бяхме в един залив близо до щъркела. Уклей, костур, червеноперки, каракуди - много, липсват обаче едрите.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

jasonsmith написа:Аз ще споделя нещо, което и ти си го знаеш - много захранка, стръв шарен, торен и пинки (най-голям успех имах на торен - най- едрите каракуди и костури излязоха на него). Царевица и жито - още е рано според мен. На дънните няколко платики - едната към 0.700 кг, другите по-малки. Пробвах и на пуканка - но не мога да я ползвам много тази стръв, та нямах успех. Бяхме в един залив близо до щъркела. Уклей, костур, червеноперки, каракуди - много, липсват обаче едрите.
Вече не е актуална,тая информация.Уклей под филмовата липсва,народа е по 5 ,отколкото на откриването-повече от плажа на Морето,но довечера се качвам за хишник от брега :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”