Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как си правя лодка
Модератор: emo vasilev
Re: Как си правя лодка
pezz, и от мене едно закъсняло честито и с радост да я ползваш.От доста време чак сега се добрах до компютър, та за това толкова късно ти честитя пускането на вода.Моята засега е на изчакване да намеря време да я пробвам.
- pezz
- вече хвърля и на тежко
КАЯ написа:pezz, и от мене едно закъсняло честито и с радост да я ползваш.От доста време чак сега се добрах до компютър, та за това толкова късно ти честитя пускането на вода.Моята засега е на изчакване да намеря време да я пробвам.
Благодаря,пожелавам ти скорошно и успешно пускане и на твоята лодка.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- pezz
- вече хвърля и на тежко
И понеже нещо е станало със снимките ми може да видите част от тях тук- http://pezz.blog.bg/
- pezz
- вече хвърля и на тежко
И така,всяка лодка трябва да си има гребла за това и аз си направих.Монтирах и места за ключовете и си изработих ключове от арматурно желязо ф8мм.и ф12мм.

а гребла си направих като удължих дръжките на греблата от една стара надуваема лодка,която бях купувал отдавна

Закрепих ги към лодката така,че много бързо се пускат в действие.Остава само да ги боядисам.
а гребла си направих като удължих дръжките на греблата от една стара надуваема лодка,която бях купувал отдавна
Закрепих ги към лодката така,че много бързо се пускат в действие.Остава само да ги боядисам.
-
- научил се да хвърля
Браво!!! Само ми е интересно след завършването какви са плановете/мечтите/ за следващия проект

- pezz
- вече хвърля и на тежко
Самолетtanosliven написа:Браво!!! Само ми е интересно след завършването какви са плановете/мечтите/ за следващия проект![]()
![]()
![]()

- pezz
- вече хвърля и на тежко
Най-накрая дойде времето за първият риболов от новата лодка.За щастие и времето беше благосклонно към нас и не заваля дъжд,който щеше малко да развали удоволствието.И така около 11h/am. аз и един приятел въоражени с въдици,изкуствени примамки и няколко бири,отпрашихме към Жребеца.Само за 10 минути след пристигането ни и бяхме закотвени с лодката на около 70-80метра навътре в язовира.И си ловихме закотвени там през цялото време.

И ето,че не след дълго заковах и първата си риба-костур с прилични размери:

Последваха още два такива костура

И към края на риболова хванах една много красива щука

общто взето това беше за мен откриването на риболовния сезон.Надявам се в скоро време да си купя двигател за да ходим и до други места по яз.Жребчево,а не да стоим закотвени като брегова охрана.
общто взето това беше за мен откриването на риболовния сезон.Надявам се в скоро време да си купя двигател за да ходим и до други места по яз.Жребчево,а не да стоим закотвени като брегова охрана.
- krokibg
- учете се от него
pezz написа:Най-накрая дойде времето за първият риболов от новата лодка.За щастие и времето беше благосклонно към нас и не заваля дъжд,който щеше малко да развали удоволствието.И така около 11h/am. аз и един приятел въоражени с въдици,изкуствени примамки и няколко бири,отпрашихме към Жребеца.Само за 10 минути след пристигането ни и бяхме закотвени с лодката на около 70-80метра навътре в язовира.И си ловихме закотвени там през цялото време.
Какво да купуваш бе,изчакай хората и ще го пратят.Май нещо ми нямаш доверие,не чувстваш ли че ме обиждаш ???Когато намерят време ще го пратят,трябваше до сега да са ти звъняли,пратих им адреса и телефона ти !!! АЗ си имам и други занимания и не съм постоянно свободен.Утре ще им се обадя да видя какво са направили и защо не са го пратили !!!Ако пък много бързаш,ще го дам на друг,не се притеснявай,мераклии в нужда - много

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- koda33
- разбира нещата
Честито колега , със здраве да си я ползваш и много риби))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Извинявай Л.ВИЧЕВ- krokibg,не съм искал да те обидя.Нито,че ти нямам доверие.С нетърпение си очаквам подаръка.
Но аз така или иначе на по късен етап трябва да си купя двигател-първо за да мога да подаря твоя на някой такъв като мене.И второ сигурно ще ми трябва нещо по мощно.
Но аз така или иначе на по късен етап трябва да си купя двигател-първо за да мога да подаря твоя на някой такъв като мене.И второ сигурно ще ми трябва нещо по мощно.
- krokibg
- учете се от него
Това за по-мощното е на 100%.Не ги знам какво се мотат,обаче утре ще ги видя какво правят и защо се бавят.Сам разбираш че не съм там и двигателя не е при мене че да го пратя аз,иначе щеше да е при тебе до сега 100 пъти.Имай още малко търпение !!!pezz написа:Извинявай Л.ВИЧЕВ- krokibg,не съм искал да те обидя.Нито,че ти нямам доверие.С нетърпение си очаквам подаръка.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Откакто си пуснал лодката на вода/прегледах снимките/си мислех-край,няма
вече бяла риба за пришълци като мен/и жена ми/,а то кво стана -Щука.Честито!
- pezz
- вече хвърля и на тежко
И на мен ми се искаше бяла риба ама не...gogibo написа:Откакто си пуснал лодката на вода/прегледах снимките/си мислех-край,няма
Дано пък това лято да хвана(не като миналото)
Само да не стане така,че в края на лятото да кажа:
-Миналото лято хванах нула бели риби,а това лято още по малко.

- pezz
- вече хвърля и на тежко
Ето,че мотора подарен ми от Любо-Л.ВИЧЕВ- krokibg пристигна по Еконт.Цялата история тук-
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=45 .
И така аз го запалих потопен в един бидон с вода.Мислих в събота да отида за риба с новия двигател,но не можах да изтърпя на изкушението и още днес го закарах на Жребеца.

Резултата беше прилична скорост,но забравих да си взема GPS-а за да я премеря.Другия път ще го взема.Иначе двигателчето си е супер.А пък и в лодката бяхме аз,баща ми,двете ми деца и племенника ми.Около 280-300кг само хората.Абе Ветерока се справи чудесно.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=45 .
И така аз го запалих потопен в един бидон с вода.Мислих в събота да отида за риба с новия двигател,но не можах да изтърпя на изкушението и още днес го закарах на Жребеца.
Резултата беше прилична скорост,но забравих да си взема GPS-а за да я премеря.Другия път ще го взема.Иначе двигателчето си е супер.А пък и в лодката бяхме аз,баща ми,двете ми деца и племенника ми.Около 280-300кг само хората.Абе Ветерока се справи чудесно.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сега вече те видях с пламък в очите.
Любо си е точен,ама малко и лъже да знаеш.
Добре че си спази обещанието този път.
Любо си е точен,ама малко и лъже да знаеш.

Добре че си спази обещанието този път.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА