Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2011
Темата е за активността на сафрида.Аз казвам къде съм ловил, а Вие се бъзикате дали чепаретата били от токачка и дали са класически????Между другото, вчера на Траката имаше около 30 лодки.Даде доста сафрид.Ние бяхме двама човека, от 17-20ч- 7 кг. Някои колеги хванаха повече. Чепарета-каквито искате 

- glarusa
- кандидат преподавател
Днес на голямата Агалина от 5 и 30 до 10 и 30 два сафрида...ама хубави...ама само два...ама хубави...ама само два!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Колега, чепарета всякакви днешно времеJoroK написа:Темата е за активността на сафрида.Аз казвам къде съм ловил, а Вие се бъзикате дали чепаретата били от токачка и дали са класически????Между другото, вчера на Траката имаше около 30 лодки.Даде доста сафрид.Ние бяхме двама човека, от 17-20ч- 7 кг. Някои колеги хванаха повече. Чепарета-каквито искате

Суперtiho_roev написа:Днес от 17ч до 20 ч пред Траката даде добре сафрид имаше доста лодки .Ловисе предимно на 1-2 м от дъното на зелено ламе както и перушина с ламе куки №9

...казала една леля на пазара. Айде по-сериозно да се отнасяме към този форум! Влизам постоянно, наблюдавам какво се вади от таляните. Коя е лодката, колега? Ни една лодка не виждам да влиза в акваторията на залива в Балчик, която С ВЪДИЦИ да тества риболова на сафрид. Може да има колеги, които са имали слука от буните или пристанището, но с лодка нямаше колеги.srr.рибар написа:Вчера привечер са взели сафрид на чепаре от лодка в Балчик![]()
![]()
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера и днес работя с тази 10-ка

Успех има и тази 10-ка

Това вчера също го пробвах - пак по същия начин добре си работи.

Но е 9-тка.
8-ците вече по малко-товарят.

Успех има и тази 10-ка

Това вчера също го пробвах - пак по същия начин добре си работи.

Но е 9-тка.
8-ците вече по малко-товарят.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- недялко радков
- ще става разбирач
Бат'Кире,това последното от фазан ли е или от пъстра кокошка?
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
недялко радков написа:Бат'Кире,това последното от фазан ли е или от пъстра кокошка?
бърне колега бърне

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- martin varna
- научил се да хвърля
Явно рибата е по активна след обед и вечер.tiho_roev написа:Днес от 17ч до 20 ч пред Траката даде добре сафрид имаше доста лодки .Ловисе предимно на 1-2 м от дъното на зелено ламе както и перушина с ламе куки №9
В неделя сутринта на "Ной" северно от Варна до обяд хванах около кило и половина граца. Рибата беше на двадесет метра пред таляна на буната. Около 12-13метра дълбочина. Имаше 7-8 лодки. На фишфандера постоянно индикираше малки пасажчета но явно не беше сафрид или по скоро между тях се моткаше някой сафрид. Вървяха по една две големи риби и десетина и повече по малки.Предполагам че е платерина.Чепаре №10 "модерно" ламе. Важното е че направих севтето тази година.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Вчера бях на плаж на к-г Градина и какво да видя - по средата между Черноморец и Свети Иван цяло село лодки, ама никой нищо не продумва - мълчат като ..... 

ribata e mejdu ostrova sv ivan i talasakra tova pone prez uikenda riba bol zima na vsi4ko kakvoto sa setite stiga da nabarate pasaja prez ostanaloto vreme redki ribi po 1 2 3 ,kuki i 7 i8 i 9 zima po edin i sa6ti na4in garancia vsi4ko go izprobah li4no koito ima lodka da otiva nqma na4in da ne hvane 

-
- ще става разбирач
На Кранево сащто си имаме стафрид
,но рядък ,тук работи флуоро карбонът с зеленко ламе и леки придарпвания по дъното !Наслука колеги !И забравих близко до брега !!!

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- недялко радков
- ще става разбирач
dobria1 написа:недялко радков написа:Бат'Кире,това последното от фазан ли е или от пъстра кокошка?
бърне колега бърне

Много нарядко и дълги са шарките-или от мн близо е снимано или не си прав.
Нека майстора каже!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
На мене на токачка ми приличатнедялко радков написа:dobria1 написа:недялко радков написа:Бат'Кире,това последното от фазан ли е или от пъстра кокошка?
бърне колега бърне[/quote
Нека майстора каже!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бърне е,токачката е с бели петна.недялко радков написа:
Нека майстора каже!
С токачката съм приключил преди много години..
Но и юрдека си работи добре.
При мен флоурокарбона си е задължителен.
Не използвам други влакна.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА