Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Шабла-Бялата лагуна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Шабла-Бялата лагуна

Колеги реболова беше невероятен и мога да споделя че другите снимки ще бъдат със сафрид и то много скоро.
Ще започне така неречения сериял САФРИДА доиде.Ние с кирито ще ви споделяме за инфото по Шабла и околията.

Дано се окаже истина това, което казваш!!! Аз лично ще съм мн благодарен за инфо от Шабла, че напразните разходки от Варна до там с тази цел хич не са приятниrefiivo написа:Благодаря за снимката кире.
Колеги реболова беше невероятен и мога да споделя че другите снимки ще бъдат със сафрид и то много скоро.
Ще започне така неречения сериял САФРИДА доиде.Ние с кирито ще ви споделяме за инфото по Шабла и околията.

Няма проблем колега само да имаме информация ще я споделяме с вас безрезервно. Наслука на всичкиnov написа:Дано се окаже истина това, което казваш!!! Аз лично ще съм мн благодарен за инфо от Шабла, че напразните разходки от Варна до там с тази цел хич не са приятниrefiivo написа:Благодаря за снимката кире.
Ще започне така неречения сериял САФРИДА доиде.Ние с кирито ще ви споделяме за инфото по Шабла и околията.На слука

От шабла улов на един човек за око три часа 
7 кг.

7 кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В неделята мислим да посетим шабла, ще се
пуснем и до тюленово да пробваме сафридите.
Дано даде време, а ако има и нещо за пускане в форума някой пъло чепаре ще стане супер.
Гладна кокошка просо сънувала.
Дано даде време, а ако има и нещо за пускане в форума някой пъло чепаре ще стане супер.

Е успех ви желаяvina78 написа:В неделята мислим да посетим шабла, ще се

това е резултата от неделя
Който ще ходи на болата или на шабла да изчака слабо е още горе след седмица общо 25 бр за два часа. И това беше кука номер 10 с флорокарбон мъка е. 

колеги ето това в момента яде на шабла 

15.00 часа
старт Варна дестинация шабла 17.00 естакадата пускане по течението и газ по три четери дясно от естакадата делфина ни направи представление. Към 19.00 пред паметника в брега сеч двама 10 кг. И 20 хариба, прилични надявам се да съм ви бил полезен.
Поздрави Наслука

Поздрави Наслука
това чепаре хваща много и колегата може да го потварди вчера голям сеч на шабла снимки малко по късно 

и ето обещаните снимки от вчера