Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- denislavvv
- новобранец
Re: BG Рибалка
Дава ми грешка като отворя играта.....иска ми mscoree.dll файл...като го сваля този файл,къде трябва да го сложа??
Пробвах при WINDOWS папкатата и Sistem32,но ефекта е един и същ...като го има файла и се опитам да включа играта ми зарежда за няколко стотни и прекъсва.....Как мога да оправя проблема,защото играта ми се струва много хубава и искам да я пробвам

Пробвах при WINDOWS папкатата и Sistem32,но ефекта е един и същ...като го има файла и се опитам да включа играта ми зарежда за няколко стотни и прекъсва.....Как мога да оправя проблема,защото играта ми се струва много хубава и искам да я пробвам

- denislavvv
- новобранец
Cena111 написа:Дава ми грешка като отворя играта.....иска ми mscoree.dll файл...като го сваля този файл,къде трябва да го сложа??
Пробвах при WINDOWS папкатата и Sistem32,но ефекта е един и същ...като го има файла и се опитам да включа играта ми зарежда за няколко стотни и прекъсва.....Как мога да оправя проблема,защото играта ми се струва много хубава и искам да я пробвам![]()
Инсталирал ли си тези неща ?
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
-
- новобранец
Няма ли вариант да измислите нещо и да си играем в мрежа 

- Mr.Barry
- ще става разбирач
То има вече вариант ама се плаща. В офицялният им сайт има един KEY, който се купува
Имаше по едно време безплатни ама вече няма .....

Играл съм почти всички "Рыбалки", но тази ме кефи най-много, за което голями благодарности. И една молба: ако може, един работещ линк за дешифратор на играта?...bai_spas написа:ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
-
- фен клуб-скобар
Може ли някой да ми даде дешифратор ,за да си правя лукации ??
Лoкации се правят по-лесно с MapEditor. А за да ги включиш в клевалката, е доста дълга и широка. С дешифратора е много трудно, едва ли ще се оправиш.RiBaRa999 написа:Може ли някой да ми даде дешифратор ,за да си правя лукации ??

С MapEditor съм включил в играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта Дунав (от изворите до делтата), Яз. Пчелина, Яз. Жребчево, Струма, Ахтопол и Яз. Стамболийси.
-
- фен клуб-скобар
Може ли линк,че не мога да намеря?sector66 написа:Лoкации се правят по-лесно с MapEditor. А за да ги включиш в клевалката, е доста дълга и широка. С дешифратора е много трудно, едва ли ще се оправиш.RiBaRa999 написа:Може ли някой да ми даде дешифратор ,за да си правя лукации ??
С MapEditor съм включил в играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта Дунав (от изворите до делтата), Яз. Пчелина, Яз. Жребчево, Струма, Ахтопол и Яз. Стамболийси.
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Браво!!! Супер е игрицата! Евала за труда, който сте положили!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
колеги моля помагайте !!

Uploaded with ImageShack.us
фен съм на играта от около 2 години но я бях спрял за малко и сега като опитам да я пъсна ми изкарва е тая грещка и незнам как да я оправа. Смених ДиректХ и .нет с най-новите и пак не става. с Уиндолс 7 съм. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете.

фен съм на играта от около 2 години но я бях спрял за малко и сега като опитам да я пъсна ми изкарва е тая грещка и незнам как да я оправа. Смених ДиректХ и .нет с най-новите и пак не става. с Уиндолс 7 съм. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете.
Имаш проблем с шрифта "Arial". Или го нямаш, или е по нова версия, или не е кирилизиран. Вземи този шрифт от някой Win XP и го инсталирай. Възможно е да иска и още нещо. Пробвай да стартираш играта, като я осъвместиш с Win XP SP3.vanti4 написа:колеги моля помагайте !!
Аз знам, че нищо не знам.
Сократ
Сократ
Еми сигорно не си внесал кредита после а и нямаш ли някоя риба да продадешjoroNH написа:Колеги как да се сдобия с кредит,веднъж взех заем сега не ми дава а нямам пари за влакно а и как да платя някаква глоба![]()
Незнам и ако от тази игра не сте доволни

bai_spas написа:ВАЖНО! Това е новата игра BG_Ribolov 2.0.1.30 Преработена изцяло в/у платформата на официалната (платената) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
BG_Ribolov 2.0.1.30 от 09/02/2010г.![]()
BG_Klevalka за 2.0.1.30 09/02/2010g.![]()
Необходими кмпоненти за да тръгне играта (само ако ги нямате вече инсталирани)
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Успехи!!Очаквам коментарии и препоръки!!
Бай Спасе Защо не сложиш Радута Лаке Да се преборим с Трофейни Шарани и Амури ? Ако искаш помощт Skype:Silversho7