Лобош-нощен

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

vidjgo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Лобош-нощен

Мнение от vidjgo »

Значи на 02.06 ходих на Лобош от страната на ЛеКо Ко станцията и станцията на Енергото , за тези дето знаят.Отидох кам 17:00 часа и докато се стъмни имаше удари само на костур.Към 00:30 извадих Лин около 400-500 грама.Супер Лина е трагнал ама не бях подготвен за такъв тип риболов.Повече удари нямаше до към 4:00 и си трагнах. Ще кача и снимка :P
Аватар
coolgogo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coolgogo »

Абе ти хубаво ловиш ама е бракониерско имаш право да ловиш само през светлата част на деня !
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
vidjgo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vidjgo »

че не знаех , че е бракониерство нощния роболов :cry:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Вярно!Ама колко го спазват и кой го контролира?Преди да ,но сега....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове, не мога да ви давам съвет кой, как и кога да лови , но ви моля не пускайте теми, които са в противоречие със закона.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Точно така.Закона е такъв ,но за 1 седмица на яз.Искър контрол от ИАРА =0,та за това ми е мисълта.Друг е въпроса за нощния риболов,може да се коментира.Гледам по Френския канал ловят и през ноща.А как е в други държави?
vidjgo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vidjgo »

не знам извинявам се пак просто ми е чудно защо в БГ нещата стоят по толкова различен начин при положение ,че в по-голяма част от страните си е разрешено.Night fishing can be an enjoyable experience with high catch ratios-цитат http://www.ontariofishing.net/news/may2004-2.html :smt083
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

coolgogo написа:Абе ти хубаво ловиш ама е бракониерско имаш право да ловиш само през светлата част на деня !
Аз предлагам да го разпнем на кръст. Баси да лови нощно време и то на 02.06 когато бях на работа иначе и аз щях да отида. :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колеги да не издребняваме.В България винаги се наказват дребните риби.Човека хвърлил въдица вечер,браконер а онези с мрежите и бомбите са невинни.Да започнем от тях а не все от нас. :wink:
Аватар
Rak1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rak1 »

Най лошото на нощния риболов е че е забранен :roll: и се чуда защо?? Няма да изловиш всичката риба я. Изкам да вида как някой шаранджия примерно ще си извади дънарките вечерта и ще ги пуска пак на сутринта :lol:
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Лобош-нощен

Мнение от jdbc »

vidjgo написа:извадих Лин около 400-500 грама
Дай повече подробности колега - стръв , захранки :?:
vidjgo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vidjgo »

ми за Лина маи си беше чист късмет щот бях с 4гр плувка влакното ми беше 0,30 на вътре да е било от 5-7 метра стръв бел червей,но хубавото е ,че лина е трагнал.Дочух и от едни познати,че и те са извадили няколко,което за Лобош си е постижение и тая година може да е годината на Лина щото там всяка година взима най-много различна риба.А дано тая да взима Лина.А иначе за бракониерството според мене не трябва да се обраща такова внимание на хора като нас дет отиват да отпуснат по токава време щото евентуално друго свободно нямат ,а да се наблегне на тези дето направо унищожават цели поколения с разни мрежи и подобни.Тогава имаше 2 лодки във водата без светлини и възможно по най-тихия начин се придвижваха.Е кво правеха... и дано не се натрапвам с това си мнение ама нали е демокрация "колкото хора,толкова мнения" :roll:
Аватар
coolgogo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coolgogo »

абе ония с мрежите са по виновни ама са вътрешни я полицаи я кметове ! Като каза снег в българия ловят дребните риби които правят малки нарушения защото тях могат!Апа защо е забранено еми щото през ноща някой хвърлят по десет въдици на парашут и по още толкова малки мрежи 20 на 5 метра другата е че през ноща някой видове риби мигрират и като хване някой пасаж с мрежата после що няма риба ! И накрая аз не издребнявам просто му казвам на колегата че е забранено да не го хванат
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Здравей,колега,казваш че си закачил само един костур,честна да ти кажа не мога да го проумея :shock: ,мин.година костура беше побеснял и цяло лято калвеше,даже на моменти ти писва да вадиш.Били ми казал има ли малки рибки гони ли хищтната риба,пробва ли на рибе,и т.н.
vidjgo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vidjgo »

ха ха не един,ако беше един щеше да е трагедия.Зимаше на торен повече.Хищника си гонеше,ако имаш малки рибки можеш да вадиш тигана.На Лобош празно не сам чул да има от страна на Костура само че докато е светло през нощта му е малко трудно :D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”