Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Лобош-нощен
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Лобош-нощен
Значи на 02.06 ходих на Лобош от страната на ЛеКо Ко станцията и станцията на Енергото , за тези дето знаят.Отидох кам 17:00 часа и докато се стъмни имаше удари само на костур.Към 00:30 извадих Лин около 400-500 грама.Супер Лина е трагнал ама не бях подготвен за такъв тип риболов.Повече удари нямаше до към 4:00 и си трагнах. Ще кача и снимка 

- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
Абе ти хубаво ловиш ама е бракониерско имаш право да ловиш само през светлата част на деня !
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518
- barutchiata ©
- Администратор
-
- новобранец
- Обратна връзка:
не знам извинявам се пак просто ми е чудно защо в БГ нещата стоят по толкова различен начин при положение ,че в по-голяма част от страните си е разрешено.Night fishing can be an enjoyable experience with high catch ratios-цитат http://www.ontariofishing.net/news/may2004-2.html 

- ceno cenov
- разбира нещата
- jdbc
- вече хвърля и на тежко
Re: Лобош-нощен
Дай повече подробности колега - стръв , захранкиvidjgo написа:извадих Лин около 400-500 грама

-
- новобранец
- Обратна връзка:
ми за Лина маи си беше чист късмет щот бях с 4гр плувка влакното ми беше 0,30 на вътре да е било от 5-7 метра стръв бел червей,но хубавото е ,че лина е трагнал.Дочух и от едни познати,че и те са извадили няколко,което за Лобош си е постижение и тая година може да е годината на Лина щото там всяка година взима най-много различна риба.А дано тая да взима Лина.А иначе за бракониерството според мене не трябва да се обраща такова внимание на хора като нас дет отиват да отпуснат по токава време щото евентуално друго свободно нямат ,а да се наблегне на тези дето направо унищожават цели поколения с разни мрежи и подобни.Тогава имаше 2 лодки във водата без светлини и възможно по най-тихия начин се придвижваха.Е кво правеха... и дано не се натрапвам с това си мнение ама нали е демокрация "колкото хора,толкова мнения" 

- coolgogo
- новобранец
- Обратна връзка:
абе ония с мрежите са по виновни ама са вътрешни я полицаи я кметове ! Като каза снег в българия ловят дребните риби които правят малки нарушения защото тях могат!Апа защо е забранено еми щото през ноща някой хвърлят по десет въдици на парашут и по още толкова малки мрежи 20 на 5 метра другата е че през ноща някой видове риби мигрират и като хване някой пасаж с мрежата после що няма риба ! И накрая аз не издребнявам просто му казвам на колегата че е забранено да не го хванат
Младия рибар е най-добрия рибар. Give the way for new generation!!! http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=26518