Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как си правя лодка
Модератор: emo vasilev
Re: Как си правя лодка
Сега вече си оборудван и щастлив.Чакаме риболовни подвизи.
Поклон пред Кроки за постъпката му.Удоволствието от даването на подарък сигурно е равно на това на получаващият.
П.п. Поне на децата слагай спасителни жилетки.
Поклон пред Кроки за постъпката му.Удоволствието от даването на подарък сигурно е равно на това на получаващият.
П.п. Поне на децата слагай спасителни жилетки.
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Днес за първи път се пробвахме със сина ми да влачим(тролинг) с новия двигател.Още на 50-тия метър на синчето на въдицата се закачи някво животно.Той го издърпа почти до лодката и после и аз реших да се включа в битката,но като взехме да го вадим към повърхността и тогава се случи.Кордата не издържа и ...прас се скъса.Не знам дали аз избързах с дърпането нагоре,дали не трябваше да я поразходя малко преди да дърпам силно за да я изморя тая риба.Но край-замина си с примамката в уста,каквото и да беше.Но бая голямо си беше де.След тази случка повлачихме още малко но вече без резултат.След това започна да вали и набързо се прибрахме.Дано следващия път имаме по голям късмет.Явно голямата риба не само трябва да я закачиш на въдицата,но да я измъкнеш е по трудно.
п.п.този път си сложихме жилетките на излизане от язовира,защото времето доста се развали и излезе вятър.
п.п.този път си сложихме жилетките на излизане от язовира,защото времето доста се развали и излезе вятър.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Опппааа,гепи те водата.
Винаги с изтърваната риба те зарибява Нептуна.

Винаги с изтърваната риба те зарибява Нептуна.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Пепи, закачи ли се нещо тежко-никога не бързай! Само аванса и търпението
са факторите,които ще ти "докарат тръпката" в кепа.Съветвам те от опит-
9.5 часа удържах на влакно 0.30 и воблерче 4см, сом по голям от мен и накрая
го извадих на брега/22-ри Юни 2006г/.Миналата год. на 17 Юни - 8 кг бяла риба
на 0.20 и воблер 8см.Другите си улови не коментирам,но при всички са важни-
аванса и търпението.Наслука и да ни зарадваш с нещо "добро" !
са факторите,които ще ти "докарат тръпката" в кепа.Съветвам те от опит-
9.5 часа удържах на влакно 0.30 и воблерче 4см, сом по голям от мен и накрая
го извадих на брега/22-ри Юни 2006г/.Миналата год. на 17 Юни - 8 кг бяла риба
на 0.20 и воблер 8см.Другите си улови не коментирам,но при всички са важни-
аванса и търпението.Наслука и да ни зарадваш с нещо "добро" !
- krokibg
- учете се от него
Здравейте момчета
Аз мога да се похваля само с едно сомче 7кг,една бяла и един много добър костур.Четири дни,не спряха да пускат и спират водата
Нарочно ли го правят не съм сигурен,обаче е факт.Радвам се че Пезз си е получил двигателя и се кефи на макс.Ще чакам да докаже че го е заслужил на 100 % защото до сега го направи на 95%1остана да извади една нормална риба от 9-10кг и е в играта
Пезз,наистина Гогибо е прав,аванса,конеца и пръчката са важни
Не прави компромиси поне с това,и си вземи нормални такъми,които да не те предадат.Другото е късмет и ходене за риба.Вярвам в тебе и знам че няма да се изложиш.Добре дошъл в отбора на лудите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тва пе-образното дето си го сложил отзад само ще ти пречи.Ако искаш гъзарияЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Е,разгеле пусна я на вода.С кеф да си я ползваш и да ти служи вярно дълго време.Онова дърво което си сложил от задната страна за красота,вземи го махай,тепърва ще си удряш главата винаги щом ти се наложи да вдигнеш двигателя![]()
![]()
А трябва да знаеш че ще ти се налага по някога да го правиш бързо,защото може и перката да строшиш.Абе,нали си я направил,ако взимаш от дума,добре,ако ли не ще си я ползваш така пък след време ще падне рязане и елиминиране и на каютата и на ролбара,освен ако не си решил да правиш околосветско пътешествие или очакваш жена ти да те изгони и да си имаш гарсониера
![]()
![]()
![]()
премести го върху рубката.
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Здравейте момчетаАз мога да се похваля само с едно сомче 7кг,една бяла и един много добър костур.Четири дни,не спряха да пускат и спират водата
Нарочно ли го правят не съм сигурен,обаче е факт.Радвам се че Пезз си е получил двигателя и се кефи на макс.Ще чакам да докаже че го е заслужил на 100 % защото до сега го направи на 95%1остана да извади една нормална риба от 9-10кг и е в играта
![]()
![]()
Пезз,наистина Гогибо е прав,аванса,конеца и пръчката са важни
![]()
![]()
Не прави компромиси поне с това,и си вземи нормални такъми,които да не те предадат.Другото е късмет и ходене за риба.Вярвам в тебе и знам че няма да се изложиш.Добре дошъл в отбора на лудите
![]()
![]()
![]()
Е реших да посъживя малко темата.За жалост не успях да хвана едра риба това лято,та и за това не съм писал нищо толкова време.Не че не съм ходил за риба,напротив даже доста често влизах да "влача"но явно нямах късмет.От двигателя за сега съм много доволен,винаги си пали и върви добре.Е разхода е малко по големичък,но не е болка за умиране я.Само ме е яд,че не оправдах очакванията на Любо за голяма риба.А и аз много се надявах,че с лодката ще се радвам на по голям улов.Но здраве да е,все някога може и аз да хвана нещо по свястно.И все пак да кажа,че ако не беше Любо сигурно още щях да съм с греблата.А пък ако случайно хвана нещо едро,веднага ще се похваля.Желая здраве на всички.
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Специално за колегата който ми се обади по телефона,качвам размери на колесара.

- krokibg
- учете се от него
Спакайно,ще хванеш,не се притеснявай,само не спирай да ходиш

- pezz
- вече хвърля и на тежко
При всяка възможност ходя.Скоро ще кача снимки как съм дооборудвал лодката и колесара.

- krokibg
- учете се от него
А така,че се притесних,изчезна и никакъв те няма да кажеш какво става
Радвам се че си имаш вече всичко необходимо.Хващай и се кефи на макс !!!

- pezz
- вече хвърля и на тежко
Даже преди няколко дена си купих кормило с жило и кутия за скорости и газ(втора употреба от евинруд),но времето рязко застудя и не мога да го монтирам.Още повече,че ще трябва да пригодя "ветерока"към управлението което си е предизвикателство.Но точно това ме кефи,да ги адаптирам едно към друго.Когато съм готов,ще кача снимки.
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Ето,че вече днес даде малко по хубаво време и монтирах кормилото и кутията за газта и скоростите.Така си мисля,че лодката ще се управлява много по лесно,отколкото седнал отзад и проточил врат като жираф

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде и скоро да видим и мустакати калпазани вътре в нея 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Чул те господ...piranqta написа:Айде и скоро да видим и мустакати калпазани вътре в нея
...ето още малко снимки