Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: лодка на болата
Инфо от 15-17/06 има ли? Заслужава ли си да се ходи? Във Варна нещо уредя май сафрида 

Ми аз отивам, пък квот ще да е тамmrhunday написа:И аз питам,че утре май ще се ходи...

-
- научил се да хвърля
Дай малко повече подробности.
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ти кога влиза бе човек от 10.00--17.00 като гледам кога си писал ми то през деня риба няма , рибата избива вечер от към 18.00-21.00ч.mrhunday написа:Пълна трагедия....
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Когато има-целодневно взима, стига само да я намериш (без сонарpaynera написа:Ти кога влиза бе човек от 10.00--17.00 като гледам кога си писал ми то през деня риба няма , рибата избива вечер от към 18.00-21.00ч.mrhunday написа:Пълна трагедия....

- мечока
- научил се да хвърля
за неделя-двама човека -кофичка от 5 л латекс.риба даваше на около 40-42 метър дълбочина,като разстояние от брега,а даваше на 6-7 метра под лодката.по надолу само меджит
мечока написа:за неделя-двама човека -кофичка от 5 л латекс.риба даваше на около 40-42 метър дълбочина,като разстояние от брега,а даваше на 6-7 метра под лодката.по надолу само меджит

Да бе и ние я хващахме на 76 метър и не даваше да пуснеш чепарето.мечока написа:за неделя-двама човека -кофичка от 5 л латекс.риба даваше на около 40-42 метър дълбочина,като разстояние от брега,а даваше на 6-7 метра под лодката.по надолу само меджит
Сондата на сонара към ............ ли беше обърната.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Моля те да уточниш тези две неща,че 40м дълбочина са доста навътре таммечока написа:за неделя-двама човека -кофичка от 5 л латекс.риба даваше на около 40-42 метър дълбочина,като разстояние от брега,а даваше на 6-7 метра под лодката.по надолу само меджит

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера на болата си имаше бая вълна,аз оставям за другата събота и неделя-стига да е хубаво времето!
- мечока
- научил се да хвърля
опа,опа,някой май иска да се заяжда.Колега dilinger ,аз сондата на сонара по някога и за самобрасначка я ползвам ама съм доволен от риболова си.Не поясних в горният си пост ,че рибата я извадихме от 10,00 до 14,00(най-недаващото време,според някой)понеже бяхме с жени и деца.Основната цел беше плажуването.Не съм тръгнал да се хваля ,а реших да подам инфирмация, която би била полезна за момента на колеги.Който не вярва проблема си е негов...... До колегата КИРО -казах дълбочината като ориентация,всички които влизат редовно от Болата би им станало ясно колко навътре е долу-горе.Аз също не знам точно,но това е около още една дължина на носа,като се има предвид че от плажа до носа е около 2.6км.3-4 пъти ми се е случвало да намираме на такава дълбочина риба ,когато по обичайните места около носа я няма никаква.