Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Шабла-Бялата лагуна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Шабла-Бялата лагуна
Много ги хващаш бе Иво какви са тези чепарета златни ловят многоrefiivo написа:сафридчетата

Еха хубаво си ги наскубилrefiivo написа:

и малко хариб но много хубав
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
за другия пат ти си наред кире, но и ти не се оплаквай 

Трябва да сменя пушката

със сигурнос и после от мен изненада ЗЛАТНИИИ патрони

А от към размер сафридковците как бяха на Шабла ?vina78 написа:15.00 часастарт Варна дестинация шабла 17.00 естакадата пускане по течението и газ по три четери дясно от естакадата делфина ни направи представление. Към 19.00 пред паметника в брега сеч двама 10 кг. И 20 хариба, прилични надявам се да съм ви бил полезен.
Поздрави Наслука
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тиии,за сардина чувал ли си ?refiivo написа:и малко хариб но много хубав
Днес имам 6,ако искаш ще ги снимам осолени както са.

Ама без люспите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Както в Варна рядко по някой хаймана той колегата е качил снимка да се орентираш граца.nov написа:А от към размер сафридковците как бяха на Шабла ?vina78 написа:15.00 часастарт Варна дестинация шабла 17.00 естакадата пускане по течението и газ по три четери дясно от естакадата делфина ни направи представление. Към 19.00 пред паметника в брега сеч двама 10 кг. И 20 хариба, прилични надявам се да съм ви бил полезен.
Поздрави Наслука
Инфо имате ли от последните 2 дни?vina78 написа:Както в Варна рядко по някой хаймана той колегата е качил снимка да се орентираш граца.nov написа:А от към размер сафридковците как бяха на Шабла ?vina78 написа:15.00 часастарт Варна дестинация шабла 17.00 естакадата пускане по течението и газ по три четери дясно от естакадата делфина ни направи представление. Към 19.00 пред паметника в брега сеч двама 10 кг. И 20 хариба, прилични надявам се да съм ви бил полезен.
Поздрави Наслука
В неделя ще имаме инфо , тогава ще влизаме.Чух че е давало но не от достоверен източник така че не мога да ти кажа със сигурнос.Ако ходиш успех и наслука. 

Как беше колега днес? Имаше ли слука?refiivo написа:В неделя ще имаме инфо , тогава ще влизаме.Чух че е давало но не от достоверен източник така че не мога да ти кажа със сигурнос.Ако ходиш успех и наслука.
Слуката след обяд я нямаше никаква много вятър от юг много делфин риба никаква след обедnov написа:Как беше колега днес? Имаше ли слука?refiivo написа:В неделя ще имаме инфо , тогава ще влизаме.Чух че е давало но не от достоверен източник така че не мога да ти кажа със сигурнос.Ако ходиш успех и наслука.