Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

река Тунджа
Модератор: sapuna
-
- новобранец
река Тунджа
Ще ходя събота на тунджа някои знае ли каква риба можеш да хванеш там на каква стръв?
Казаха ми от зимница след моста на ляво имало някакав водопад и можело да се хване сом ако някои знае нещо моля да ми помогне ще ходя с приспиване
Казаха ми от зимница след моста на ляво имало някакав водопад и можело да се хване сом ако някои знае нещо моля да ми помогне ще ходя с приспиване
Re: река Тунджа
Колега мястото не го знам но за стръв вземи-пиявици,рибки и дебел земен червей.Успех и да пишеш какво си направил 

- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Преди 2г. бях решил да ходя там и аз за сом.Подготвих всякаква стръв за сом и тръгнахме.След 3-4 часа напразно чакане,минаха 2 от тамушните "мангусти",единия дойде да иска цигара,че използвах да го разпитам-"оооооо да бате,има сом ама само на мрежи,снощи на туййййй място някойси изкарал 2".След разговора събрах и се прибрах.
-
- разбира нещата
Точно след моста надоло от село Зимница братята РОМИ не вадят мрежите ,а само улова.Иначе бебета сом има много. 

-
- научил се да хвърля
Миналата година бях там. Страшно много мангали и са навсякъде по реката. Иначе реката е много хубава за сом. Аз като ходих изкарах едно малко, пуснато естествено. Ако ходиш поне гледай да не си сам, така или инъче Жребчево е близо и можете бързо да смените мястото. Успех
В неделя бяхме там. Само няколко сомчета бебета ништо друго.Ако спите там,вардете си вьдиците отбратята РОМИ.Нанас ни направиха опит да ги открадят.Наслука колеги 

някои има ли прясна информазия какво е положението на Зимница и излиза ли сом в момента?