река Тунджа

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dimitar1986
новобранец
новобранец

река Тунджа

Мнение от dimitar1986 »

Ще ходя събота на тунджа някои знае ли каква риба можеш да хванеш там на каква стръв?
Казаха ми от зимница след моста на ляво имало някакав водопад и можело да се хване сом ако някои знае нещо моля да ми помогне ще ходя с приспиване
Аватар
M54
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: река Тунджа

Мнение от M54 »

Колега мястото не го знам но за стръв вземи-пиявици,рибки и дебел земен червей.Успех и да пишеш какво си направил :wink:
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от _ribar4eto_ »

Преди 2г. бях решил да ходя там и аз за сом.Подготвих всякаква стръв за сом и тръгнахме.След 3-4 часа напразно чакане,минаха 2 от тамушните "мангусти",единия дойде да иска цигара,че използвах да го разпитам-"оооооо да бате,има сом ама само на мрежи,снощи на туййййй място някойси изкарал 2".След разговора събрах и се прибрах.
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Точно след моста надоло от село Зимница братята РОМИ не вадят мрежите ,а само улова.Иначе бебета сом има много. :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

Миналата година бях там. Страшно много мангали и са навсякъде по реката. Иначе реката е много хубава за сом. Аз като ходих изкарах едно малко, пуснато естествено. Ако ходиш поне гледай да не си сам, така или инъче Жребчево е близо и можете бързо да смените мястото. Успех
golf_3
новобранец
новобранец

Мнение от golf_3 »

В неделя бяхме там. Само няколко сомчета бебета ништо друго.Ако спите там,вардете си вьдиците отбратята РОМИ.Нанас ни направиха опит да ги открадят.Наслука колеги :smt023
pavlov
новобранец
новобранец

Мнение от pavlov »

някои има ли прясна информазия какво е положението на Зимница и излиза ли сом в момента?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”