Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
SuSaMeCa
новобранец
новобранец

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от SuSaMeCa »

Днеска ходихне до 1 язовир преди Научене.Има шаран, но само малък.От 6 до 12, 4 човека хванахме към 13-4 шаранчета като най-голямото към 700 гр.На тежко бях закачил 1 ама се откачи.Тея дето ги фанахме само с телескопите на 4 5 метра дълбочина.Пазача каза че извадели миналата година към 3кг шаран. Като цяло не си заслужава според мене :)
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Знам,че не в региона на Сливен,но ще ми простите....)Поне всички участници бяха от Сливен....
Та вчера 05,06,2011 и ние открихме риболовния сезон на река Камчия(до село Есен).Получи се превъзходен риболов.Огромни уклеи в голямо количество,бабушки и отвреме на време хубави гърбавици(морунаш),които радваха сетивата със здравото си опъване.За колрит хванахме и някое и друго речно попче и костурче...
Последно промяна от dimitar_dv на Пон Юни 06, 2011 2:47 pm, променено общо 1 път.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

браво колега добро откриване! Аз пък с малкия син обходихме всички дупки около Сливен :rolleyes: на малкия му се зави свят ама като некълве какво да правим . е поне не бяхме капо 2 перки на мечкаревската.рибата май е още ошашавена според мен.това от мен на слука на всички колеги!
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Вчера 08.06.2011 година реших след работа да отскоча малко за риба.Речено-сторено:)В 18,00 часа бях на голямата Самуиловска дупка и до тук свършва ентусиазма:)До края на деня 1 линче,1 бабка,3 върхара и 6 слънчака.Поне релаксирах малко в средата на работната седмица.
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

Здравей те колеги!Вчера решихме с колеги да направим един набез на Жребеца речено сторено.Тръгнахме малко късно но колегите бяха ангажирани до 10.оо както и да е но в 11.оо бяхме на място.Леко обход разузнаване и решихме да се установим на устието под моста.Малко размотаване с багажа акостиране по местата и старт.Малко бяхме скептично настроени поради късното пристигане но амбиции не липсваха.Рибоците взимаха плахо но пък на често докато не заваля пороя.Не след дълго времето се оправи и се започна яко скубане на каракуда имаше големи емоции(снимките нещо не ми се получават :oops: ще се опитам пак)голяма част от рибата беше върната обратно беше дребна(платика,костур,ктаранка)големите емоции бяха когато удари на колегата дъното наскачахме аз с кепа борба :lol: и излезе едно диваче около 0.600 което беше пуснато след снимки с колегата за което браво на Митака.Излета беше прекрасен съжалявам само за снимките които не мога да кача.Това от мен колеги на слука.
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Ей това е...Браво колега!Жребеца няма равен когато иска:)
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

[URL=http://imageshost.ru/photo/498581/ ... 241430ba2 тоя хубавец искаше да папка [url=http://imageshost.ru/photo/521811 ... .jpg[/img][/url]групата
[URL=http://imageshost.ru/photo/441812/ ... .jpg[/img][/url]адмирации за колегата който пусна шаранчето :drinkers:
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Здравеите колеги,
от доста време не съм се мяркал из форума,че и за риба ,но ми предстоят изпити и се подготвям...
Както и да е, тези дни мисля да се пусна към Самуилово да видя как стоят нещата с каракудата. Последно чувам,че отзивите за там не са много добри ,но все пак ако имате прясно инфо или поне някакви прогнози ,ще съм много благодарен да науча нещо :), наслука!!
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Днес пак отскочих след работа до Самуилово.Дупката ме посрещна неприветливо-с вятър,но връщане нямаше:)От 18 до 20 часа стана доста приятен риболов:9 бабки(2-3 от които много прилични),6 върхара,един костур и отново един хубав лин.Отново нямаше каракуда,което вече ме озадачава.Като прибавя и 7-те слънчака-24 рибета за 2 часа
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Благодаря за информацията. Аз искам да споделя ,че когато ходя там ,често избирам да седна от към северната страна с лице на юг и съм забелязал,че само от страната на шосето, където са шаварите,излиза лин. Въпроса ми е на голямата самуиловска има ли значение коя страна ще заема място?
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

:lol: здравей колега от страната на шосето пак от време на време дава и каракуда
на слука :drinkers:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Днес реших да открия с болото нейде по реката.Ама тя голяма,кално и бърза и отидох на скъсаната супка на Мечкарево.За 3 часа само 2-3 дребни перки,общо взето много зле.Имаше много колеги с тапи и блесни за щука,но и те само на ядене и пиене го изкараха!

Изображение

Изображение
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

Привет колеги!Днес решихме с колеги да посетим Жребеца,а мато голям вятър.Карай тръгнахме и се надявахме там да няма но уви имашее. Абе нали сме отишли опънахме чершията.Сутринта започна с малка платичка ,колегата извади голяма баба :shock: и се започна въпреки вятъра да взима от време на време.Изкарасе и някоя по едра платика докъм 0,400-0,500 радоста беше голяма но уви за кратко .Незнам дали от времето или от еделвайса :axe: който мина с лодката близо до нас ама спря ще помислиш че бомба хвърлиха вътре .Те така събиране на циганията към 12.00 и към Сливен.Вземаше предимно на бял,едрите платики на царевица.Снимки няма щот вятъра си беше силен :lol: Това от мен :drinkers: и на слука.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

stamicha написа:Привет колеги!Днес решихме с колеги да посетим Жребеца,а мато голям вятър.Карай тръгнахме и се надявахме там да няма но уви имашее. Абе нали сме отишли опънахме чершията.Сутринта започна с малка платичка ,колегата извади голяма баба :shock: и се започна въпреки вятъра да взима от време на време.Изкарасе и някоя по едра платика докъм 0,400-0,500 радоста беше голяма но уви за кратко .Незнам дали от времето или от еделвайса :axe: който мина с лодката близо до нас ама спря ще помислиш че бомба хвърлиха вътре .Те така събиране на циганията към 12.00 и към Сливен.Вземаше предимно на бял,едрите платики на царевица.Снимки няма щот вятъра си беше силен :lol: Това от мен :drinkers: и на слука.
Колега,в коя част на язовира беше ? Питам понеже събота и неделя доста хора се оплакваха от слаб риболов(включително и аз ) .
MILF - Man, I love fishing !
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

bayatov написа: Колега,в коя част на язовира беше ? Питам понеже събота и неделя доста хора се оплакваха от слаб риболов(включително и аз ) .
И аз ,и аз :evil:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”