Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Днеска ходихне до 1 язовир преди Научене.Има шаран, но само малък.От 6 до 12, 4 човека хванахме към 13-4 шаранчета като най-голямото към 700 гр.На тежко бях закачил 1 ама се откачи.Тея дето ги фанахме само с телескопите на 4 5 метра дълбочина.Пазача каза че извадели миналата година към 3кг шаран. Като цяло не си заслужава според мене 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Знам,че не в региона на Сливен,но ще ми простите....)Поне всички участници бяха от Сливен....
Та вчера 05,06,2011 и ние открихме риболовния сезон на река Камчия(до село Есен).Получи се превъзходен риболов.Огромни уклеи в голямо количество,бабушки и отвреме на време хубави гърбавици(морунаш),които радваха сетивата със здравото си опъване.За колрит хванахме и някое и друго речно попче и костурче...
Та вчера 05,06,2011 и ние открихме риболовния сезон на река Камчия(до село Есен).Получи се превъзходен риболов.Огромни уклеи в голямо количество,бабушки и отвреме на време хубави гърбавици(морунаш),които радваха сетивата със здравото си опъване.За колрит хванахме и някое и друго речно попче и костурче...
Последно промяна от dimitar_dv на Пон Юни 06, 2011 2:47 pm, променено общо 1 път.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
браво колега добро откриване! Аз пък с малкия син обходихме всички дупки около Сливен
на малкия му се зави свят ама като некълве какво да правим . е поне не бяхме капо 2 перки на мечкаревската.рибата май е още ошашавена според мен.това от мен на слука на всички колеги!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера 08.06.2011 година реших след работа да отскоча малко за риба.Речено-сторено:)В 18,00 часа бях на голямата Самуиловска дупка и до тук свършва ентусиазма:)До края на деня 1 линче,1 бабка,3 върхара и 6 слънчака.Поне релаксирах малко в средата на работната седмица.
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Здравей те колеги!Вчера решихме с колеги да направим един набез на Жребеца речено сторено.Тръгнахме малко късно но колегите бяха ангажирани до 10.оо както и да е но в 11.оо бяхме на място.Леко обход разузнаване и решихме да се установим на устието под моста.Малко размотаване с багажа акостиране по местата и старт.Малко бяхме скептично настроени поради късното пристигане но амбиции не липсваха.Рибоците взимаха плахо но пък на често докато не заваля пороя.Не след дълго времето се оправи и се започна яко скубане на каракуда имаше големи емоции(снимките нещо не ми се получават
ще се опитам пак)голяма част от рибата беше върната обратно беше дребна(платика,костур,ктаранка)големите емоции бяха когато удари на колегата дъното наскачахме аз с кепа борба
и излезе едно диваче около 0.600 което беше пуснато след снимки с колегата за което браво на Митака.Излета беше прекрасен съжалявам само за снимките които не мога да кача.Това от мен колеги на слука.

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ей това е...Браво колега!Жребеца няма равен когато иска:)
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
[URL=http://imageshost.ru/photo/498581/ ... 241430ba2
тоя хубавец искаше да папка
[url=http://imageshost.ru/photo/521811 ... .jpg[/img][/url]групата
[URL=http://imageshost.ru/photo/441812/ ... .jpg[/img][/url]адмирации за колегата който пусна шаранчето
[URL=http://imageshost.ru/photo/441812/ ... .jpg[/img][/url]адмирации за колегата който пусна шаранчето

Здравеите колеги,
от доста време не съм се мяркал из форума,че и за риба ,но ми предстоят изпити и се подготвям...
Както и да е, тези дни мисля да се пусна към Самуилово да видя как стоят нещата с каракудата. Последно чувам,че отзивите за там не са много добри ,но все пак ако имате прясно инфо или поне някакви прогнози ,ще съм много благодарен да науча нещо
, наслука!!
от доста време не съм се мяркал из форума,че и за риба ,но ми предстоят изпити и се подготвям...
Както и да е, тези дни мисля да се пусна към Самуилово да видя как стоят нещата с каракудата. Последно чувам,че отзивите за там не са много добри ,но все пак ако имате прясно инфо или поне някакви прогнози ,ще съм много благодарен да науча нещо

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Днес пак отскочих след работа до Самуилово.Дупката ме посрещна неприветливо-с вятър,но връщане нямаше:)От 18 до 20 часа стана доста приятен риболов:9 бабки(2-3 от които много прилични),6 върхара,един костур и отново един хубав лин.Отново нямаше каракуда,което вече ме озадачава.Като прибавя и 7-те слънчака-24 рибета за 2 часа
Благодаря за информацията. Аз искам да споделя ,че когато ходя там ,често избирам да седна от към северната страна с лице на юг и съм забелязал,че само от страната на шосето, където са шаварите,излиза лин. Въпроса ми е на голямата самуиловска има ли значение коя страна ще заема място?
- stamicha
- вече хвърля и на тежко

на слука

Днес реших да открия с болото нейде по реката.Ама тя голяма,кално и бърза и отидох на скъсаната супка на Мечкарево.За 3 часа само 2-3 дребни перки,общо взето много зле.Имаше много колеги с тапи и блесни за щука,но и те само на ядене и пиене го изкараха!

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги!Днес решихме с колеги да посетим Жребеца,а мато голям вятър.Карай тръгнахме и се надявахме там да няма но уви имашее. Абе нали сме отишли опънахме чершията.Сутринта започна с малка платичка ,колегата извади голяма баба
и се започна въпреки вятъра да взима от време на време.Изкарасе и някоя по едра платика докъм 0,400-0,500 радоста беше голяма но уви за кратко .Незнам дали от времето или от еделвайса
който мина с лодката близо до нас ама спря ще помислиш че бомба хвърлиха вътре .Те така събиране на циганията към 12.00 и към Сливен.Вземаше предимно на бял,едрите платики на царевица.Снимки няма щот вятъра си беше силен
Това от мен
и на слука.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега,в коя част на язовира беше ? Питам понеже събота и неделя доста хора се оплакваха от слаб риболов(включително и аз ) .stamicha написа:Привет колеги!Днес решихме с колеги да посетим Жребеца,а мато голям вятър.Карай тръгнахме и се надявахме там да няма но уви имашее. Абе нали сме отишли опънахме чершията.Сутринта започна с малка платичка ,колегата извади голяма бабаи се започна въпреки вятъра да взима от време на време.Изкарасе и някоя по едра платика докъм 0,400-0,500 радоста беше голяма но уви за кратко .Незнам дали от времето или от еделвайса
който мина с лодката близо до нас ама спря ще помислиш че бомба хвърлиха вътре .Те така събиране на циганията към 12.00 и към Сливен.Вземаше предимно на бял,едрите платики на царевица.Снимки няма щот вятъра си беше силен
Това от мен
и на слука.
MILF - Man, I love fishing !
-
- кандидат преподавател
И аз ,и азbayatov написа: Колега,в коя част на язовира беше ? Питам понеже събота и неделя доста хора се оплакваха от слаб риболов(включително и аз ) .