Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пазете се от мошеници и не се доверявайте сляпо!
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор

Пазете се от мошеници и не се доверявайте сляпо!
В правилата за пускане на частни обяви сме написали, че сайта не носи отговорност за некоректни продавачи и купувачи. Въпреки това не мога да остана равнодушен към мошенниците налазващи постоянно форума. До сега ги триехме и в повечето случаи те се появяват с нови имена и стари номера. Повод на тази ми тема е поредното оплакване от колега от форума. Ето на кратко за какво иде реч!

Умишлено съм скрил телефона и фамилията на потърпевшия колега. Колкото до измамника пешо-старата скарида, му писах ЛС но и на мен не отговаря, но гледам влиза редовно във форума. Реших няма да го трия, нека всички знаят, че е измамник и мошенник, и нека се пазят от него и такива като него.konkord_13 написа:Уважаеми колега , не знам как да започна ,но искам да Ви се оплача от изкючително некоректна и измамна постъпка на колега от този форум...с потребителско име : пешо-старата скарида: та колегата имаше тема:купувам DVD аз отговорих и в няколко лс се договорихме на бартер :dvd-то за фидер с макара /видно от лс / на 19 май аз изпратих dvd-то колегата потвърди, че е получил пратката и ще прати на другия ден фидера......и така до ден днешен не прати нищо !!!всеки ден му званя на посочения от него телефон, но не отговаря.пиша лс които приема всеки ден ,но не отговаря крие се !!постояно Обръщам се към Вас с молба за съдействие тъй като много обичам този форум , уважавам създателите му и колегите в него.Опасявам се , че и някой друг ще пострада от този измамник.той е срам за форума !!! Много Ви моля направете нещо......или дайте някакъв съвет !!! казвам се Тодор ХХХХХХ от гр. Лом с тел:0897 ХХХХХХ от свое име Ви Благодаря и ви желая здраве ,успех и наслука !!!!!!
- begleca_sv
- кандидат преподавател

Re: Пазете се от мошеници и не се доверявайте сляпо!
колега ти от Марс ли падаш как може направо в тях да му оратиш ДВД то при размяна ползваи куриер поне с опциа да видиш пратката 
Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
Todor Georgiev
- научил се да хвърля

ГЕЙЗЕР ! Него е срам да лъже хората по този начин !
- janhonda
- разбира нещата

извинявам се за въпроса - как да си сложа аватар на моя профил? хелп.
- pacho109
- сериозен играч

Тая работа трябва да се провери,защото ......Конкорда от лом май-май не е цвете за мирисане.Казвам го от личен опит.Въртеше едни номера ,продаваш му нещо за една цена.Той после решава ,че ще даде по-малко и така.Вижте каква му беше репутацията ,преди да я махнат модераторите.Трябва да чуем и скаридата какво ще каже по-въпроса 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vlado_852
- разбира нещата

На педераски изпълнения сме се нагледали колкото щеш!!! Ако наистина е така, както е описана случката, ще пиеш една студена вода колега!
- tiho_roev
- разбира нещата

- Обратна връзка:
колеги някой знае ли къде е темата за откраднати двигатели благодаря предварително на кука на всички 
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Имате адреса на който сте му изпратили пратката.Публикувайте го тук с трите му имена.Дали няма да се наруши съня му?barutchiata © написа:В правилата за пускане на частни обяви сме написали, че сайта не носи отговорност за некоректни продавачи и купувачи. Въпреки това не мога да остана равнодушен към мошенниците налазващи постоянно форума. До сега ги триехме и в повечето случаи те се появяват с нови имена и стари номера. Повод на тази ми тема е поредното оплакване от колега от форума. Ето на кратко за какво иде реч!
Умишлено съм скрил телефона и фамилията на потърпевшия колега. Колкото до измамника пешо-старата скарида, му писах ЛС но и на мен не отговаря, но гледам влиза редовно във форума. Реших няма да го трия, нека всички знаят, че е измамник и мошенник, и нека се пазят от него и такива като него.konkord_13 написа:Уважаеми колега , не знам как да започна ,но искам да Ви се оплача от изкючително некоректна и измамна постъпка на колега от този форум...с потребителско име : пешо-старата скарида: та колегата имаше тема:купувам DVD аз отговорих и в няколко лс се договорихме на бартер :dvd-то за фидер с макара /видно от лс / на 19 май аз изпратих dvd-то колегата потвърди, че е получил пратката и ще прати на другия ден фидера......и така до ден днешен не прати нищо !!!всеки ден му званя на посочения от него телефон, но не отговаря.пиша лс които приема всеки ден ,но не отговаря крие се !!постояно Обръщам се към Вас с молба за съдействие тъй като много обичам този форум , уважавам създателите му и колегите в него.Опасявам се , че и някой друг ще пострада от този измамник.той е срам за форума !!! Много Ви моля направете нещо......или дайте някакъв съвет !!! казвам се Тодор ХХХХХХ от гр. Лом с тел:0897 ХХХХХХ от свое име Ви Благодаря и ви желая здраве ,успех и наслука !!!!!!![]()
![]()
............................
Докато има балъци,ще има и мошеници.Колега при тия съвременни методи на ескорт и многото им опции другия път да знаеш.

-
konkord_13
- научил се да хвърля

прав си колега ! За десет години в международния видях много ,научих много неща , само не можах да се науча да не вярвам на българин .............колко жалко....... 
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Дай адреса бе брат!!!
-
Maverick
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Отиди и пусни една жалба в полицията и това DVD ще му излезне златно...
Това си е чист вид измама, а да не говорим че условна няма да му мърда
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Колега, я помисли пак!Maverick написа:Отиди и пусни една жалба в полицията и това DVD ще му излезне златно...
Как точно ще се докаже всичко по случая, м? Колегата просто му е подарил едно ДВД и толкова!
Има два варианта в подобни случаи:
1/ Или му кацаш на вратата и после..........
2/ Или пиеш една студена вода и повече не изпращаш нищо на доверие!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Искаш да кажеш,че само българите лъжат ?konkord_13 написа:прав си колега ! За десет години в международния видях много ,научих много неща , само не можах да се науча да не вярвам на българин .............колко жалко.......
Просто трябва да си по-предпазлив и по-малко наивен!!!
- CERRUTI
- сериозен играч

Ами не случайно има приказка:Когато отидеш в чужбина най-много трябва да се пазиш от българи!!!skitnika написа:Искаш да кажеш,че само българите лъжат ?
А по въпроса с измамниците-
В един автомобилен форум на измамниците им променят цвета на никовете-розово,така всеки знае че този човека е некоректен и е измамил някой колега!!!А така кой прочете тази темата,кой не....и измамника пак може да налази някой!